Bemutatkozik Steiner Gergely

Hitvallásom:


„Nem hiszem, hogy mélyen titkolnivaló dolgok vannak az asztrológiában, mint minden másban, itt is az emberi kapcsolatok számítanak leginkább. Az engem felkeresőknek gyakran azt mondtam, hogy: sikerhez itt először is kölcsönös oda-vissza empátiára van szükségünk. Számunkra nagy érték, ha minden összejön, mert itt személyes történelmet építünk.”


Ez jutott elsőként az eszembe – a bemutatkozáshoz egykoron amikor a szakdolgozatom megírására készülve alaposabban kezdtem foglalkozni a Vertex-ponttal.

Alapelvemmé vált, mindig tartom magam ehhez: „nem hallok nem látok, nem beszélek”… sokat erről! Nagy örömömre szolgált, hogy dr. Janák Lajos, a BEA Intézet iskolaigazgatója, tanárunk miután megtudta, hogy miből készülök szakdolgozatot írni, egy konferenciáról hazajövet meglepett az ehhez szükséges szakmai anyaggal (egy táblázattal).

Ez csak tovább erősítette az érdeklődésemet. Tudatosabban figyeltem és figyelem azóta is a dolgok rendjét. Ez egy bonyolult számítással kihalászható a születési képletből. Vannak egészen kivételes esetek, amikor betetőzi azzal, hogy egy, vagy több planétával együtt áll és még mással fényszöget is alkotnak – igen ütős tud lenni a kielemzése során.A Vertex pont a zodiákus nyugati felén található pont a Prime Vertical és az ekliptika metszéspontja – nem egy planéta!

Az ezzel foglalkozók szerint a sors, és a vágyak beteljesedésére utaló „csomópont”.

Két részre osztottam: a vágyak miatt a párkapcsolati kérdés fejezetre, valamint a sorsfejezetre. Közös bennük a kasztrendszer. Senki nem vetheti a szememre, ha azt mondom: az erről nyert információ nem teljes egészében publikus!

A horoszkóp készítésekor gyakran éppen elég sorstragédia, valamint párkapcsolati probléma felett kell szemet hunyni.

Kell-e mindezt a kérdezőnek tudni, kell-e nekünk ezt tudatni?

Az asztrológiával nem kibékült emberek – kár lenne „ellenségről” beszélni, írni – tudattalanul valószínű éppen ez ellen ágálnak, és igazat is adok nekik. Mit is remélhetnek akkor, amikor önhibájukon kívül is nem azonos kasztban élnek…

Nem alá, vagy fölérendeltségről van szó. Még érthetőbb legyen, mi itt nem indiai fejjel gondolkodunk, hanem nyugati agyunkkal. Egy légtérben még egyetlen családtag sem tudott a másikkal huzamosabb ideig egy fedél alatt maradni. Mindenki oda ment, vagy megy, ahol „erőt” remél, vagy erőt tud meríteni. Ez a kérdés lényege. Amikor kórházban dolgoztam, ott „fedeztem” fel, hogy ez a valójában miként is működik. Előfordult, hogy néhányan képtelenek voltak más valakivel egy szobában meglenni. Elég egyértelmű jeleit láttam ennek, a Vertex-pontból ki lehetett következtetni – „ismeretlen” tradicionális háttere van -, ha nem működik a kémia egymás között…

A titkozatos Vertex -pontról itt olvashatsz bővebben !1949. március 4-én születtem – soproni vagyok, itt végeztem az iskoláim.
Több évtizede már annak, hogy egy determinált (kivédhetetlen) helyzetemben „egyszercsakmithogynem” a tanácstalanság közepette kézbe kaptam egy asztrológiai könyvecskét. Első nekifutásra „befaltam”. Keresztül-kasul végigzongoráztam újra és újra minden sorát.

Már ennek majd harminchat éve is, amikor elhatároztam „beletanulok”. Nagyot szánkóztam a sorok közt, gyakran lefagytam jó pár gondolattól és sortól. Dr. Janák Lajostól hallottam: ne minden a megértéséről szóljon, hanem minden a jobb érthetőségről szóljon. Így jutottam ahhoz a felismeréshez, mindenkinek és a minden megértésnek az első pillére az önismeret. Az összes bolygó és házhelyzete mindig jelezte, és jelzi mostanság is, hogy mit is kellett komolyan venni a horoszkópomból.Azaz, nehogy idegenektől újabb csapás, vagy tragédia érjen annak a nyegle, vagy az érzéketlen szavaik hallatán. A bolygóim jegy és házhelyzet a számomra és mindenki másnak is azt jelzi, hogy miként is tudja helyén kezelni azt, nehogy idegen emberek egymásnak és egymásban újabb csapást, vagy tragédiát mérjenek a barátságtalan, vagy tapintatlan szavaikkal. Minden mindennel összefügg, s ha 60-80 %-ban röviden, tömören és érthetően közel áll az élő valósághoz minden prognózis segítő a dolgok megértésére, képes erőt és kitartást adni a változtatások kivitelezéséhez és az új célok eléréséhez!

A folytatást itt olvashatod

Steiner Gergely
asztrológus

ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com


EGYÉB MEGJELENÉS:
https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!