Mivel mi emberek nem vagyunk különálló entitások, hanem az elkülönültség illuzórikus állapotában leledzünk, ezért bármit gondolunk, mondunk, vagy teszünk, azt MINDENKIVEL tesszük.Minden megnyilvánulásunk bekerül a kollektív tudatba, (ami legtöbbünknek tudattalan), és lenyomatot hagy. Vagyis a szimbólumok szintjén üzenünk, amit „elment” az az elképzelhetetlenül hatalmas „számítógép memória”, amit Univerzumnak nevezünk.Most picit egyszerűbben:

Bárki bármilyen rosszat tesz velünk, azt mindenkivel teszi. Lenyomatot hagy mindenkiben. A „program” ezután az ok-okozati törvény miatt visszaküldi a feladónak a „csomagot”, de egészen más úton, más embereken, helyzeteken keresztül.

Hiszen mindenki a másik ember Sorsának alakítója, pontosan úgy, hogy teljesüljön a feladatunk. Senki sem tudja mi a másik ember feladata, mégis megoldatja vele. Ez csak úgy lehetséges, ha van egy közös mély tudatunk, ami által össze vagyunk kötve. Egyek vagyunk.

Tehát, semmi szükség megbosszulni, vagy visszaadni ha ártottak nekünk, csak dőljünk hátra, és figyeljük mi történik, mert bekerült a közösbe, és innentől mindenkit sértett. Ha tudja, ha nem.

(Pl.l ha hallunk egy háborúról, ahol embereket ölnek halomra, még ha messze is van, ez a fájdalom nekünk is fáj, mintha velünk tették volna).Megjegyzem: van, hogy csak évek múltán lesz „alkalmas” a tér-idő kontinuum arra, hogy a feladott csomag visszakerüljön, és kicsit meg is változhat a formája, de legyünk egészen biztosak abban, hogy visszakerül. Hozzánk is! Megmenteni a következményektől senkit nem tudunk! Sajnos. Enyhíteni tudjuk, de megúszni nem.A jó tettek ugyanígy. Megérkezik a jutalom. Mindig.

Vagyis, rábízhatjuk magunkat arra a hatalomra, ami mindent IGAZSÁGOSAN elrendez a maga helyén és idejében. De nem akkor, amikor mi jónak hisszük. Hanem amikor minden összeáll hasonló élethelyzetet teremtve, mint a múltban. (Pl. ha becsaptunk valakit egy párkapcsolatban, szakítunk, és évekig nincs párunk, a „csomag várakozik”, és csak akkor tudja kézbesíteni az Univerzum, ha újra lesz párunk, és akkor minket is be fognak csapni. Nem bonyolult, igazán.)

Akkor is, ha fogalmunk sincs róla miért kapjuk azt, amit. Attól, mert nem tudunk valamit, attól az még működik.
Bízzunk az isteni rendezőben, mindenki megkapja pontosan azt a csomagot, amit feladott.


Csodás Új Esztendőt kívánok Nektek Drágáim, kívánom a jövő évre, hogy olyan csomagokat adjunk fel, amiket szívesen visszavárunk! 💕🎉

Áldás kísérjen utunkon 🙏
Szeretettel
S M

Üzenet: csillagmessenger@gmail.com

Honlap: www.csillagmessenger.webnode.hu

Telefon: 06-20-420-8611

Szeretettel: Sóvári Melinda