A stigmatizált réteg

… ahogy eddig is szándékosan nem használtam jelzőket, de a megnevesített példák igazolják tényszerű helyzetüket, ennek a helyén kezelése nem az én feladatom…


Akiknek a 8. Házban van a Vertex-pontjuk: kirakat emberek

Mint azt említettem kellő tapasztalatokat szereztem ennek a rendszernek alapján véleményt kialakítani. Miután mélyebben elmerültem ebben a témában, főleg az emberi pl. párkapcsolatokban örömmel fedeztem fel, hogy javamra szolgált a Vertex pont kivesézése időtlen-időkre is. Félreértés ne essék, ezzel nem azt akarom hangsúlyozni, megnézem kinek hol a Vertex-pontja, és hátradőlök, mint aki bevégezte a születési képlete további boncolgatását.

Életünk egy kirakat, akkor is, ha az életben senki sem így látja. A Vertex pont 8. Házzal annak, mintha „megnyomnának egy gombot” és fenekestül felfordul a dolgaik menete.


A hírességek nagy segítséget jelentenek ennek a Vertex-pont az értelmezésében. A stigma jó szó ide, ebből könnyen ki lehetett következtetni a 8. Ház Vertex pont definiálására (ok-okozati szerepére)!


Olyan valaki, aki a lelke mélyén iszonyatosan szenvedélyes karakter – hiszen mundán értelemben a 8. Ház a Skorpió háza. Akkor fedi fel magát, ha valamiben vagy valakivel szemben biztos a dolgában, és hogy mi is az igazi szándéka pl. a párkapcsolatnál, vagy más élethelyzetekben.

A piedesztálra emel, vagy a pokol kapujáig kísér minket. Dugovics Titusszal lehet párosítani a dolgokat. Olyan valaki, aki egyfelől akár el is veszi a más életét és magával rántja a mélybe, másfelől kifogástalan hős is lehet, akár…


A szélsőségek rejlenek benne, és váratlanul a semmiből.

A félmegoldás nem megoldás szemében, pl. házasságban, vagy üzlettársak esetében is 180°-os fordulattal le-, vagy kilépnek. Akit szeret, de csak addig ameddig ő akarja, majd szívfájdalom és köszönés nélkül el fogja azt zavarni.

Definiáljuk ezt a dolgot: olyan valaki, aki legtöbbnyire tudattalanul készen áll arra, hogy mit is tegyen azzal, aki bármivel is megpróbálná csorbítani a „hatalmát”…


Mint asztrológus, tehát ez nem jogosít fel arra, hogy kimondjam nyíltan másoknak szemtől-szemben a Vertex-pont szerepét, bárhol is leledzik.

Igaz, hogy titkolódzom, de így sem igaz! Miért és hogyan is? A hírességek valahol mégis élő példákkal szolgálnak, ahogy a többi három csoportban is, mi is itt-ott a pálya.

Ebben a földi életben senki nem veszi komolyan az asztrológiát, az Isteni Gondviselést, a Vertex-pontot még úgyse, én igen!


Lássuk a „nagyokat”és elő lehet keresni a Google-ban, milyen utat és mily módon, minek az árán lettek sikeresek, vagy éppen ellenkezőleg:

Charlie Chaplin, Lady Diana. Mata Hari, Edit Piaf, Bonaparte Napoleon, Michael Jackson; Vlagyimir Iljics Lenin, Eva Braun, Adolf Hitler, Sigmund Freud, II. János Pál a 8. Ház Vertex-pont tulajdonosaiból lehet tanulni…


(Nincs más teendő – minden erőlködés nélkül – szabad órájában, bele lehet olvasni bármelyiknek az élete menetében és tisztább lesz a kép saját magáról is!)Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com

EGYÉB MEGJELENÉS:

https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!