A vibráció a kvantumfizikában azt jelenti, hogy minden energia.

Az ősrégi metafizikai tanítások éppúgy, mint a modern tudományos eredmények –amelyek napjainkban nagyrészt egybeesnek– folyamatosan azt ismételgetik, hogy „Az univerzum egy illúzió”, hogy valójában minden energiamező.

Az anyag, amit látunk, nem létezik, kivéve az 5 érzékszervünket. A Világegyetem üres térből áll, tele energiával…. Minden energia, különböző hullámhosszokon rezgő. Testünk energiakoncentráció. Dinamikus energiamező, tele „sűrűsödött” fénnyel. Energiából és információból álló entitások vagyunk, olyan lények, akik bizonyos frekvenciákon rezegnek. Minden rezgés egyenlő egy érzelemmel (gondolattal). Csak kétféle rezgés létezik: pozitív és negatív. Bármilyen érzelem, amit átélsz, olyan rezgést bocsát ki, amely lehet pozitív vagy negatív.

Mi befolyásolja a rezgéseink frekvenciáját?

1. – Gondolatok

A gondolatok hangmagasságuk, intenzitásuk, érzelmi minőségük mélysége vagy rezgési síkjuk szerint jönnek létre. Minden gondolatnak van frekvenciája, és az alaprezonanciájának megfelelő dolgokat képes bevonzani.

Minden gondolat egy frekvenciát „küld ki” az univerzumba, és ez a frekvencia (annak alaprezonánsaival) visszatér az eredeti forráshoz (hozzád), így ha negatív gondolataid vannak (csüggedés, szomorúság, harag, félelem), akkor ez mind visszatér hozzád. A jó cselekedet szándéka, elhatározása is kihat rád, és a környező tér pozitív energiákkal telített rezdülését vonzza hozzád.

Ezért olyan fontos, hogy vigyázz gondolataid minőségére, és tanuld meg napi szinten alkalmazni, ápolni a pozitív szemléletet!

2. – A körülötted lévő emberek

A körülötted lévő emberek közvetlenül befolyásolják a rezgési frekvenciádat. Ha boldog, pozitív és határozott emberekkel veszed körül magad, a rezgésed pozitívan változik, harmonizál.

Ha nyafogókkal, pesszimistákkal, hitetlenekkel, ártó szándékú emberekkel, téged sértegetőkkel veszed körül magad, legyél óvatos! Ne engedd, hogy valaki piszkos lábbal gázoljon át a gondolataidon!

Csökkenthetik a frekvenciád, és ezért megakadályozzák, hogy a vonzás univerzális törvényét a magad javára fordítsd. Ha úgy tűnik, hogy minden rossz körülötted, és minden javíthatatlanul elromlott, akkor így is lesz; mindez megtörténik a saját univerzumodban.

3. –Zene

A zene erőteljesen befolyásolja a rezgésünk frekvenciáját. Ha csak olyan zenét hallgatsz, ami a halállal, az árulással, a bánattal, az elhagyatottsággal foglalkozik, az disszonanciát kelt, elhangol.

Ezentúl figyelj arra, hogy milyen zenéket hallgatsz!

Ne feledd: pontosan azt vonzod be az életedbe, „amit (amin) vibrálsz”.

4. – A dolgok, amiket nézel

Amikor pl. szerencsétlenségekkel, halálesetekkel, árulásokkal stb. foglalkozó híreket látsz, az agy ezt valóságként fogadja el, és olyan hormonokat szabadít fel, amelyek befolyásolják a rezgési frekvenciádat.

Soha nem a helyzetek tesznek boldogtalanná, hanem az ezzel kapcsolatos gondolataink.

Keress olyan dolgokat, amelyek jó érzéssel töltenek el, és segítenek magasabb frekvencián rezegni!

Ha a problémákra koncentrálsz, még több lesz belőlük, ha a lehetőségeidre, növelni fogod azok számát.

5. – A légkör

Ha sok időt töltesz rendezetlen és piszkos környezetben (akár otthon, akár a munkahelyeden), az a rezgési frekvenciádra is hatással lesz. J

avíts környezeted minőségén, tett helyére magad körül a dolgokat, takaríts!

Mutasd meg az univerzumnak, hogy sokkal többre vagy képes! Vigyázz arra, amid már van!

6. – A kimondott szó

Ha rosszat mondasz magadról, másokról, a dolgokról, az közvetlenül befolyásolja a rezgési frekvenciádat. Ahhoz, hogy ezt magasabb szinten tartsd, meg kell szakítanod a panaszkodás és a másokról való negatív beszéd szokását. Ha pletykákat terjesztesz mások gyengeségeiről, akkor az Univerzum törvényeinek köszönhetően azonnal nyilvánvalóvá válnak rejtett hiányosságaid.

Szavaid (ahogy gondolataid és tetteid is) előbb-utóbb elképesztő pontossággal térnek vissza hozzád. Kerüld el az áldozattá válást! Vállalj felelősséget életed döntéseiért!

7. – A hála

A hála pozitívan befolyásolja rezgési frekvenciánkat, megnyitja az ajtót a pozitív dolgok előtt. Életed minősége mindig egyenes arányban lesz hálád szintjével.

Tedd szokássá –ha még nem az – hogy minden nap mondj hálát Istennek, a Földanyának, az Univerzumnak, az életnek, önmagadnak, az embereknek! Mondj köszönetet minden élményért, amit átéltél!

Késmárki László:Az önbeavatás kulcsa Az Élet Mesterének nagy könyve Ankh kiadó 2023. Késmárki László:A tudatosság kulcsa II. A spirituális pszichológia nagy könyve Ankh kiadó 2023

Forrás:

https://www.facebook.com/share/Bx6pNmpe214YsgLk

Szeretettel,

Murányi Tímea

Elérhetőségeimért kattints rám 🙂