Chian Zettnersan mester könyve alapján


A Tao numerológiája teljes mértékben átölel mindent, ami a számok és az emberi sors szoros összefüggéseiről ismeretes. Ahogy az asztrológia a csillagok állását veszi figyelembe sorsunk alakulásánál, úgy a Tao a számokat hívja segítségül.


A számok minden ember életének az oszlopai, ha ismerjük a jelentésüket, akkor nem csak a múlt és a jövő tárul fel előttünk, hanem a jelen irányváltozásait is felismerhetjük. Ez javítja az önismeretet és boldogabb jövőt kínál.


Emiatt a számokat mindig is misztikum övezte, ugyanúgy, ahogyan az asztrológiát is
.


A Tao numerológiája olyan rendszer, amely az ősi kínai hagyományokra támaszkodva tárja fel előttünk a teljes energetikai rendszerünket, valamint a fej, a szív és a gyomor közötti, életünk minden tartományát egyetlen hálózatba foglaló finom összefüggéseket.


A születésünk dátumának számaiból adódó számok mutatják, hogy szerveink közül melyik erős és melyik gyenge.

A Tao numerológiájának szintézis-lehetőségei nemcsak az életút elemzést, hanem az energetikai erősségek és gyengeségek felmérését is tartalmazzák.

Az egészségi állapot megállapítása után azt is megmutatja, hogy egészségünket milyen egyszerű és könnyen megismerhető eszközökkel javíthatjuk jelentős mértékben.

Másrészt éppen a számok igazítanak bennünket útba azzal, hogy kulcsként szolgálnak a megfelelő gyógykezelési módok felismeréséhez.


Születési dátumunk és nevünk elemzése a Lo Shu négyszög segítségével érdekes és sokatmondó képet rajzol fel életutunkról. A számok 1-től 9-ig magukban hordozzák a VÁLASZT VALAMENNYI lényeges kérdésünkre.


Ha tanulmányozzuk jelentésüket, megismerhetjük önmagunkat és azt is megtudhatjuk, hogy milyen feladatok állnak előttünk, mire vagyunk képesek, melyek a pozitív és negatív tulajdonságaink.


Ez a négyszög numerológiai szempontból egyszerűen fantasztikus. Az értelmezések világosan követhetők és mivel a négyszög képszerű, ezért valósággal egész történeteket mesél el nekünk.


Nincs az életnek olyan tartománya, amelyre vonatkozóan ne kapnánk értékes tanácsokat belőle – mondja a szerző: Chian Zettnersan mester.