Pár évvel ezelőtt személyesen is volt szerencsém találkozni Nagy Szilvivel Budapesten, ahol vizsgaalanyként lehettem jelen – hála barátnőmnek… Szilvi dinamizmusa, a magabiztosság, amit sugároz, kicsattanó életenergiája és határtalan nyitottsága magával ragadó és inspiráló. Nap jegyéből (Kos) adódóan igazi vezető egyéniség, és ezt meg is éli sikeresen.

Azóta többször fel-felbukkant a hírfolyamomon, és örömmel láttam, hogy megjelent a könyve, amit nagy izgalommal vettem kezembe – valami világmegváltó csodára várva. Hálás vagyok, hogy itt és most bemutathatom Nektek.

Gondolom, sokunknak ismerős Nagy Szilvia neve, akit – a húgával karöltve -, a Theta Healing magyarországi úttörőjeként tarthatunk számon. Amit az elmúlt tizenöt évben véghez vittek kicsiny hazánkban az önfejlesztés terén, egyedülálló. Szóval most sem csalódtam, és a várva várt világmegváltó csoda is megérkezett – a saját világom megváltásának a csodája.

Mert életemért kizárólag én vagyok felelős. És, hogy láss Te is csodát, a lehetőség mindenkinek megadatott. A kérdés, hajlandó vagy-e élni vele? Nézzük, hátha kedvet kapsz hozzá!

Az alig 160 oldalas puhakötésű könyv már küllemre is könnyed, pont kézre esik, és olvasmánynak is könnyen emészthető, főképp azok számára, akik csak most lépnek az önismeret izgalmas útjára. Mondhatni egyszerű, de nagyszerű! A bevezetőben megismerhetjük a szerző életútját, hogyan lett egy pénzügyes-könyvelőből coach, haladó szellemiségű gondolkodásmód tréner. Őszintén beszél magánéletéről, és arról, hogy a korán megjelenő testi tünetek, és egyéb – nem túl pozitív – megtapasztalások hogyan vezették el őt híresebbnél híresebb nemzetközi előadók képzéseire szerte a világban (Vianna Stibal, Dr. Eric Pearl, Dr. Richard Bartlett, Dr. Joe Dispenza, Dr. Bruce Lipton, Gregg Braden – Róluk bővebben az interneten találsz infót.)

A könyvben olvashatunk a hiedelmeink kitartó természetéről, ahogy az írónő fogalmaz:

„tudatalattid a már elfogadott meggyőződések tárháza”.

A berögződésekről, amelyek generációkon át másolódnak, aláásva önbecsülésünket, félelmet és szegénységtudatot teremtve.

A könyvben leírtak által újra képesek leszünk elfogadni és szeretni önmagunkat, visszatalálva a forrásunkhoz.

Mivel a szerző – a Nap jegyének köszönhetően – kiváltképp cselekvés orientált, és az itt és mostban él, meg se lepődtem, hogy pár oldal elolvasása után gyakorlatok tárháza tárul majd elém. Megerősítések, önismereti stratégiák, célkitűzések, teremtőerőnk felébresztése – mind-mind olyan témakörök, amik azonnali cselekvésre ösztönzik az olvasót. Halogatásnak itt már helye nincs.

Kép forrása: www.nagyszilvia.com

De, ami most sok érdeklődő, útkereső fantáziáját – köztük az enyémet is – izgathatja, az a bizonyos Szívmatek (HeartMath), amit Szilvi az utóbbi videóiban többször emleget.

A szív és az agy koherenciája.

Már maga ez a kifejezés is olyan titokzatosan hívogató.

Azt írja: „Az emberi szív gyorsabban – mégpedig másodpercekkel korábban – érzékeli az információt a környezetéből, mint az emberi agy.” Ezt a szív és az agy közötti kommunikációt hosszas kutatásokkal és hitelesített mérésekkel bizonyítottan kimutatták, amiről részletesen olvashatunk a könyvben. A lényeg, hogy nem az agyunktól kapjuk az információt, hanem a szívünktől, az úgynevezett szívagyunktól. A szívünk mágneses tere pedig tartalmazza érzelmeink lenyomatait.

Hogy miért fontos ez, és hogyan működik? Szintén kiderül a könyvből. Valamint, hogy mihez kezdhetünk vele? Hogyan fordíthatjuk a javunkra? És mit jelent a szívkoherencia? Amelynek hatására valóban javul a közérzetünk, immunrendszerünk, hormonális egyensúlyunk? Egy módon tudhatjuk csak meg, ha elolvassuk a könyvet!

Az írónő szavaival zárom soraimat, hasonló hittel élve:

„Hiszek abban, hogy egyre többen élünk egyre tudatosabb életet.

Hiszek abban, hogy a belső munka gyümölcsöző életet teremt számunkra.

Hiszek abban, hogy a jelenünk és a jövőnk nagyban függ a gondolkodásmódunktól.

Hiszek abban, hogy ha felfedezzük valódi igényeinket, elérjük és megéljük céljainkat.

A könyvemnek tehát az a legfőbb célja, hogy utat mutasson. Segítek neked végigmenni azon a csodálatos, bár nem mindig a legkönnyebb úton, amely önmagadhoz vezet, sőt, amely által meghaladod önmagad, hogy önmagad legjobb verziója legyél.”

Kellemes mindenséget”

Köszönjük Szilvi, Neked is kellemes mindenséget!

A könyv megrendelhető:

https://nagyszilvia.com/ketszer-elsz-konyv/

Aktualitások:

https://www.facebook.com/szilvianagyacademy/
https://www.youtube.com/@szilvianagyacademy

Utóirat: *Az ajándék bőségteremtő meditációt ne felejtsétek el letölteni és alkalmazni, hiszen: „gyakorlat teszi a mestert” – kód a könyvben! 😉

Szeretettel,

Murányi Tímea