Figyelni, mögé látni, megérteni és kimondani … az ÚJHOLD erőivel

szerző: Gretael


A valós csillagos égboltra feltekintve, a mostani időszakban (06.21. – 07.19.) a Napunk az Ikrek csillagkép előtt halad.


Az Ikrek csillagkép két szereplője a Görög mitológiában Pollux (halhatatlan) és Castor (halandó), magyar őstörténetben Hunor (Védelem) és Magor (Magőrző) erőtere. … Minkét testvérpár üzenete: Bár az itteni Világban egy időben jelen van a Fény és a Sötétség is, az EMBERSÉG (a MAG) dolga megőrizni és védeni a HALHATATLAN FÉNY TUDÁST!Amikor a Napunk az Ikrek csillagtér előtt halad el,

akkor a Világban is felerősödnek a FÉNY és a SÖTÉTSÉG erőpróbái. Megmozdul mindkét erő Bennünk és Körülöttünk, hogy próbára tegyen Minket.

A feladatunk: megérteni, hogy itt ebben a 3 Dimenziós Földi Világban teret kapott a Fény és a Sötétség is. Megtalálni az egyensúlyt benne nem kis feladat.

… TE HOL VAGY KIBILLENVE? … Tudod-e hogy a LELKED HOL és KIKKEL VAN „OTT-HON”?

Napunk most (06.25.-07.09.) éppen a két testvér között halad át. Ezen belül 07.05.-07.07. között pedig az Ikrek csillagtér alatt lévő Nagykutya csillagtér legfényesebb csillaga felett, a SIRIUS csillagjai felett halad el. A Nagykutya csillagkép az EGYSÉG őrzője és a HŰSÉG szimbóluma is.

… Mennyire vagy HŰ ÖnMagodhoz, mennyire vagy EGYSÉG-ben ÖnMagoddal? …

A hétvége kapukat nyit azon gyógyító erőknek, akik mind fizikai, lelki és szellemi szinten a szétesettséget rendezni, rendbe tenni tudják Bennünk.

07.06.-án a Holdanya is beéri a Napot, így a hétvégét az ÚJHOLD energiái hatják át. A Nap – Hold randevút a Le és Felszálló Holdcsomópont (Lelkünk kapui) mozgatják, így ne lepődjünk meg azon, hogy a Lelkünk bugyraiból „rég elfeledett” emlékek (akár megoldatlan gócok) bukkannak fel. A már eltemetett és fel nem dolgozott Élethelyzeteink „bekopogtathatnak az ajtón”. Nem zavarni jönnek, hanem megoldást keresni.Ehhez ad hozzá egy nagy lapáttal a Merkúr „hangja”.

A Merkúr most éppen a Rák csillagkép közepén halad. A hétvégén pont a Jászol csillaghalmaz előtt lesz, mely a CSALÁDI SZENTSÉG, az ŐSI EGYSÉG szimbóluma. Itt fénylett fel a Jupiter, amikor Jézus leszületett a Földre, és ez az a hely, amely az ŐSI LEMÚRIA szellemi bölcsője. Az itt lévő Merkúr szellemi síkon segít kapcsolatba lépni ezzel az ősi szent erőtérrel.A hétköznapok világában a Merkúr megmozgatja azon kapcsolataid, mely a Lelkednek fontos: legyen ez a valódi családod, avagy a Lélekcsaládod. … Akár múltad szereplői is beléphetnek a Lelked kapuján.

A Merkúrral szemben lévő Plútó fel is erősíti a Merkúr energiáját, a hétköznapokban olykor kommunikációs bombát is robbanthat. Szóval kapaszkodj. … Ha azt veszed észre, hogy valakit avagy Téged „szétfeszít” egy-egy eddig ki nem mondott gondolat, szó, érzés, akkor mielőtt robbanna a helyzet gondolatban lépj három lépést hátra.

Figyeld a helyzetet „kívülről”, és legfőképpen a szavak mögé figyelj!

Milyen erő mozgatja?

Mi az a megoldatlan, egymásban nem megértett rész, amit a saját „vakságod” miatt nem voltál hajlandó meglátni MAGADBAN és a MÁSIKBAN?

…. Hol csúszott félre a kommunikáció? …

Nos, most itt a helyzet, hogy szintet lépj. A Plútó segíthet abban, hogy meglépj olyan dolgokat, amire eddig azt hitted nem fog menni!Kedves Vándor, … a hétvége energiái kedveznek annak, hogy … egyrészt rendet tegyél a belső Világodban, és minden szinten gyógyítani tudod ÖnMagod. … másrészt segít abban, hogy a kapcsolataidat jobban átlásd, és azon kommunikációs helyzetekben amiben régen „elvéreztél”, abban most megtaláld a saját hangod.ღ Tiszta Igaz Fény világítsa be az Utad, … ☆ Gretael