Tudtad, hogy az érintés gyógyító erejét évezredek óta sikerrel alkalmazzák a feszültségek és a stressz oldására, különböző betegségek gyógyítására?

Az érintés lassítja a szívritmust, csökkenti a vérnyomást, növeli a jó közérzetért felelős szerotonin szintet, erősíti az immunrendszert, mivel csökkenti a stresszhormon szintjét.


A ma emberét rengeteg stressz éri, ami miatt testünk és lelkünk állandó feszültség alatt van, és ez az állapot egyre több betegséget okoz. Negatív gondolataink és érzéseink – a félelem, a harag, a bűntudat vagy a bánat – rezgései blokkokat alakítanak ki energetikai rendszerünkben.

Mindezt a Holistic Pulsing kezeléssel tudjuk oldani és gyógyítani

mely gyengéd, anyai ringatásra emlékeztető finom vibrálással és pulzálással történik. A világban minden lüktet, az univerzum is ritmusra szűkül és tágul. A bioenergetikából ismert tény, hogy gyenge ingerekkel lehet a legintenzívebb élettani hatást elérni. Simogatással könnyebb gyógyítani, mint erős gyúrással. A Holistic Pulsing kezelés az akupresszúrát, a kineziológiát és a reflexológiát ötvözi, de tartalmaz pszichoterápiás elemeket is.

A Holistic Pulsing terápia a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktiválására törekszik és célja az energetikai egyensúly elérése.A ringató és vibráló mozgással az egész test gyengéd hullámzásba és rezgésbe kerül

ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal, amely hasonló a szívveréshez, a sejtemlékezet aktivizálódik, így a sejtek visszatalálnak eredeti funkciójukhoz, és mozgásba hozzák saját belső gyógyító energiáikat.

Ebben a módosult tudatállapotban zárul a tudat és kinyílik a tudattalan.


A Holistic Pulsing terápiával nem lehet ártani, mert itt nem a terapeuta irányít, ő csak segít a kliensnek aktiválni a saját öngyógyító folyamatait. A terapeuta ezzel a módszerrel nem tud olyan blokkot feloldani, amelynek fogadására a kliens még nincs felkészülve.A terápia közben a kliensnek semmit sem kell tennie. Nem kell igyekeznie, hogy képes legyen ellazulni, sőt, az akarat csak az ellazulás ellen hat.

A terapeuták nem gyógyítanak, nem diagnosztizálnak, inkább meghívják a testet saját harmóniája megtalálásához, ebben rejlik a módszer egyedisége.


Ennek ellenére, vagy éppen ezért történhetnek a kezeléseken apró csodák.

A stressz, a félelmek, az elfojtott lelki problémák energiablokkokat hoznak létre a testben.

Tapasztalat, hogy ezek már néhány Holistic Pulsing kezeléssel feloldhatók.

Lelki problémák, elakadások, testi fájdalmak és a túlsúly is kezelhető a segítségével, de párkapcsolati, családi vagy munkahelyi problémákat is orvosolni tud. A terápia segítségével újra felfedezhető az ősbizalom, a biztonság és szeretet érzése.A Holistic Pulsing terápia nem tudja és nem is akarja a hagyományos orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató terápia, meglepő sikereket ér el a lelki eredetű, pszichoszomatikus panaszok kezelésében. A blokkok oldásával és az energiaáramlás fokozásával javul a szervek működése, keringése, erősödik az immunrendszer, öngyógyító képességünk pedig felerősödik.


VAN KEDVED INGYEN KIPRÓBÁLNI?

Ha igen, várlak szeretettel az alábbi ingyenes nyílt napunkon, ahol Bach-virágterápia állapotfelméréssel és konzultációval is várlak.
Előzetes regisztráció a HOLISTIC PULSING kezelésre és a BACH-VIRÁGTERÁPIA konzultációra az alábbi linken:
https://docs.google.com/…/18wLWYY3fggoiakY…/edit…
https://docs.google.com/spreadsheets/d/18wLWYY3fggoiakY_2JoabCyRROQvGWrcH6eArMh468o/edit?usp=sharing

IDŐPONT
2024. június 08., szombat 10 órától

HELYSZÍN
Ócsai Tájház
https://ocsa.hu/latnivalok-tajhaz

PROGRAM
– 10:30 A LÉLEK HATALMA előadás és beszélgetés többek között
a Holistic-Pulsing terápiáról
– 11:00 A BIOCOM előadása az egészség helyreállításáról és
megőrzéséről
– 11:30 A BIOCOM előadása a környezettudatos és egészséges
ívóvízről
– 13:00 Tárlatvezetés az Ócsai tájház komplexumban, majd az Ócsai
templomban, ahol sok szép látnivalóval és érdekes információval
gazdagodhatsz
– 14:30 Élőszavas mesemondás, ízes tájszólással elmondott
tanulságos mese felnőtteknek

Helyszínen kóstolási és vásárlási lehetőség lesz termelői készítményekből: lekvárok, szörpök (Decsi hegyi élménybirtok kínálatából).
Továbbá virágesszenciák, gyógynövények és vitaminok vásárával valamint tanácsadással váruk.

Várlak szeretettel:

Kovács Réka
fitoterapeuta természetgyógyász, Holistic Pulsing terapeuta


https://fenymasszazs.webnode.hu