Gyakorlati útmutató életünk meggyógyításához és szabadságunk megszerzéséhez

„(…) A mester így felelt: – Ne szaladj el az érzelem elől! Legyél teljesen jelen az érzés számára! Fogadd el! Ha negatív érzelemről van szó, ne menekülj el előle, ne szaladj a hűtőszekrényhez, hogy valamilyen finomsággal megvigasztald magad; ne kapcsold be a televíziót, hogy az elvonja a figyelmedet a problémától, az érzéstől; ne hívd fel telefonon a barátnődet, hogy az érzés intenzitását elvedd azzal, hogy mindent elcsacsogsz neki! Állj meg, és érezd az érzést! Teljes valóddal légy jelen benne! (…)”

A testi-lelki egészség nagyköveteként is ismert amerikai írónő saját tapasztalatát osztja meg a nagyközönséggel ebben a kétszáz oldalas, puhatáblás könyvecskében. Egy napon visszafordíthatatlan betegséget állapítottak meg nála, de ő ezt nem fogadta el, áldásként tudott tekinteni a méhében lévő daganatra, és mindent elkövetett, hogy újra egészségessé váljon.

Brandon a gyógyulásának folyamatát írja le, és azt, hogyan talált rá a megoldásra, ami mára már mindenki számára elérhető.

Bemutatja a belső utazás módszerét, ami lépésről lépésre segít feltárni a rég elfeledett, mélyen elraktározott érzelmeinket, hogy eljuthassunk igazi önvalónkhoz, a lelkünkhöz, ahogy ő hívja, a Forrásunkhoz. A testi utazás pedig a meglévő testi tünetek megszüntetéséhez járul hozzá, hogy ismét teljes életet élhessünk.

A módszer két területen is segítségünkre szolgál:

  • Testi betegség lelki okának a feltárásában
  • Érzelmi probléma gyökerének megtalálásában, hogy visszanyerjük a lelki egyensúlyunkat

Amire szükségünk van, nyitottság és bátorság, hogy őszintén szembe merjünk nézni önmagunkkal…

Idén ismét lehetőség nyílik elsajátítani ezeket a módszereket, akinek az érdeklődését felkeltette, a tanfolyamról bővebben ide kattintva olvashat!

https://www.thejourneyhungary.com/

Szeretettel,

Murányi Tímea