Minden lakásban létezik egy manó, akinek az a feladata, hogy akik a lakásban laknak, azok jól érezzék magukat.


Az első házi manó, akivel találkoztam a saját lakásomban volt.
A házi manó szintén pozitív elementál. Szellemkezemet tenyérrel felfele magam elé tartottam és kértem a házimanót, hogy álljon rá.
Amikor megérkezett körülbelül 10 cm magas lehetett, vörös haja volt, mint pumuklinak😊
Kérdeztem, hogy mire van szüksége, azt mondta, hogy szeretne köveket maga mellé. Kérdeztem, hogy szeret-e itt lenni és azt mondta, igen.

Mondtam neki, hogy mutassa meg hol a helye lakásban: dvd lejátszóm nagy hangfalán ül. Kérdeztem, hogy miért van ott, azt mondta, hogy nagyon szereti a zenéket, amiket hallgatok😊
Ezután elköszöntem tőle és mondtam neki, hogy időközönként majd meg fogom nézni őt, van-e szüksége valamire.
Legközelebbi lakástisztítás alkalmával az odatartozó házi manót kértem, hogy bárhol van a lakásban jöjjön ide hozzám. Egy közepes méretű, öregebb házimanóval találkoztam, kérdeztem tőle, hogy már az előző lakóval is itt lakott? Azt mondta, igen.
Kérdeztem, hogy mutassa meg a helyet, és egy nagyobb alakú földre való vázában volt a helye. A vázában művirágok voltak, elmondta, hogy nagyon sok művirág van a lakásban és elpanaszolta, hogy nem szereti őket, mert a művirágoknak nincsen életenergiája.

Mondtam neki, hogy akkor ne legyen az ő helye a művirágok között, hanem keressen magának a lakásban igazi növényeket, mire rájöttem a beszélgetés közben, hogy ő a vázába igazi virágokat szeretne. A Manó ragaszkodott a vázához, ezért a lakásban lévő lakó másnap a vázába igazi virágokat rakott.

Következő tisztítás egy olyan lakásban volt,

ahol hét évig nem élt senki, de még az ablakokat se nyitották ki hét évig. Amikor kértem a tenyeremre a házi manót, azt érzékeltem, hogy nem jön senki. Ismét kértem, hogy álljon rá a szellemkezemre, még mindig senki nem jött, ezután megkérdeztem, hogy hol van a manó? Van-e egyáltalán manó a lakásban?

 • Kis várakozás után a hol van a manó kérdésemre, megláttam egy fehér fényből kialakított felfele haladó sávot, a sáv vége a felettünk lévő lakás helyszíne volt. Kérdeztem, hogy itt van a manó? Hallottam a választ: Igen.
 • – Miért van itt a manó?
 • – Mert nem lakik ebben a lakásban senki, és nem volt feladata, ezért felfele ment, a felettünk lévő lakóhoz.
 • Mondtam neki a saját szavaimmal, hogy: Gyere le manó a szellemkezemre hagy nézzelek meg, az egész arcom és szemem eközben felfele nézett.
 • Azt mondta nem jön le.
 • Kérdeztem, hogy miért nem jön le?
 • Azt mondta: Félek, hogy bántani fogsz.
 • – Bántani?? Kérdeztem meglepődve.
 • – Nem foglak bántani, én vagyok az új lakó, szeretném, ha lejönnél és ebben a lakásban végeznéd el a feladatodat, most már mindennap jönni fogok, jönnek majd ide emberek és már nem leszel egyedül.

 • Erre megláttam, hogy a fényes sáv közepén lecsúszik a manó, eszméletlen élmény volt, és a szellemkezemre állt.
 • Szia manó nagyon cuki vagy, tudod mi a feladatod?
 • Azt válaszolta igen.
 • Most már maradj ebben a lakásban, keressünk neked egy helyet – az egyik szobába három hatalmas nagy ablak van, a második ablakot választotta.
 • Mit szeretnél köveket vagy virágokat?
 • Azt mondta virágot szeretne.
 • Mondtam neki, hogy maradjon addig az ablakban, amíg hozok neki virágot.
 • A manó egészséges volt és jól érezte magát a fenti lakókkal.


Nyaraláskor az apartmant tisztítottam ki.

A házi manónak a helye a fürdőszobában volt, egy fenti polcon.
Amikor ráállt a szellemkezemre, akkor megkérdeztem, hogy hogyan érzi magát itt.
Azt mondta: Nagyon sokan vannak, emberek, mindig mások, és mások jönnek, teljesen le van merülve energiával.


Kérdeztem, hogy kér-e gyógyítást, azt mondta igen.

Ilyenkor azt mondom: Olyan fényt kérek a kezembe, amilyen fényre szüksége van a manónak. A szellemkezemből citromsárga fény jött ki és ment a manóra, egy pillanatig ment rá a fény, de olyan jól esett neki a citromsárga fény, hogy az álló helyzetéből hanyatt vágta magát.

Láttam a kezeit és a lábait szét terülni, akkorát nevettem, annyira aranyos volt.
A citromsárga szín egy friss energia, tele van életenergiával, de inkább a frissítés érzését éreztem, arra volt nagyon szüksége a manónak.A citromsárga színt beprogramoztam neki, hogyha teljesen le van merülve az emberektől, akkor kapjon citromsárga színt.
Amikor annyi energiát kapott, amennyire szüksége volt, összetette a két kezét és a szívére tette, annyira megható volt, ezzel köszönte meg, hogy gyógyítottam.

Folytatása következik…

Pallai Krisztina parapszichológus

Elérhetőségeim: 20/2336024


divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com


divatanc.hu