Írta: Pallai Krisztina parapszichológus

Nőgyógyászati problémák 11.rész


Fél év elteltével ellenőrzésre mentem a nődokihoz. Hat hónapig folyamatosan kezeltem magam Pránanadi technikával, szinte már az életem része lett. Nem volt bennem már elvárás, szépen nyugodtan a magam csendességében és alázatosan tettem a dolgom ennek ügyében.


Persze volt bennem egy kis félelem, mert ez a földi élethez hozzá tartozik, de mindig próbálok a fényhez csatlakozni.


Teljes nyugalomban feküdtem fel a kezelő ágyra, mivel jól vagyok semmi tünet vagy fájdalom nincs már, ezért szeretetet és békét éreztem magamban.
A kezelés közben a Nődoki rögtön mérte is az adatokat, és azt mondta, a mióma mérete 64mm-ről összezsugorodott 54mm-re.

Óh micsoda eredmény, látható és bizonyítható eredmény!

Visszagondoltam arra az időszakra amikor 5.hét terápia után mentem vissza a Nődokihoz és nem nagyon volt még eredmény.

Nagyon hálás vagyok saját magamnak, amiért nem adtam fel, és tovább folytattam a saját magam gyógyításait, és hittem benne, hogy működni fog.


De a mai naptól fogva mégis jobban hiszek benne, mert ez már igenis látható eredmény.


A Nődokinak elmondtam, hogy alternatív gyógyászatot használok kimondottan erre a problémára, nagyon nyitott volt és teljesen elfogadta a terápiákat. Tiszteletben tartotta saját döntésemet, és nem erőltetett rám semmi más orvosi kezeléseket. Talán ettől lettem a legnyugodtabb, hogy úgy döntöttem részletesebben elmondom a Doktornőnek, mit is csinálok még. A lelkem ettől nagyon megkönnyebbült.

Legközelebb ismét hat hónap múlva szükséges ellenőrzésre menni, addig is tovább kezelem magam az adott terápiákkal. Boldogan, nyugodtan és megkönnyebbülve indulok neki a nyárnak, mert a nyári időszakokat nagyon szeretem az életemben.


Mindenkinek szívből ajánlom ezeket a nőgyógyászati terápiákat, higgyétek el működik!


Bőr gyógyítása: Szemölcs

Arcomon két darab szemölcs jelent meg nem rég. Úgy gondolom a szolárium miatt is lehetséges.


Szokásos technikával kikértem az energetikai lenyomatát a szemölcsnek, jól megfogalmaztam, hogy a bal oldali arcomnál az államnál lévő szemölcs energetikáját kérem.

Mikor megláttam el is képedtem mit mutatott az energetika:

A szemölcs fekete kerek alakját láttam és egy ezüst színű fém alak volt körben rajta, ezt úgy hívjuk, hogy negatív eszköz.


A negatív eszközhöz kértem ki történetet és ezt láttam: Amikor fellépésre készülök, akkor az ékszereimet is beteszem a táskámba, ezek az ékszerek fémből készült anyagból vannak, amit a fülbe bele kell rakni. Én fémérzékeny vagyok, a hétköznapi ékszereim ezért vannak aranyból.


A legutóbbi tánc fellépésemről haza jövet már nagyon viszketett a fülem a táncos fülbevalótól. Ezt a képet láttam és éreztem a hozzá tartozó érzést is. Láttam ahogyan a fülbevaló a fülemben van.

A szemölcs körül ez a fém anyag volt rátekeredve.


Leszedtem a fém anyagot a szemölcsről és hideg kék színű energiával tisztítottam a szemölcsöt, majd az energiáját visszaküldtem az eredeti helyére.

Mivel kettő darab szemölcs jött ,ezért folytattam tovább a tisztítást.
A második szemölcshöz már tartozott egy kis negatív lény, úgy nézett ki, mint egy fekete bogár.


A hozzá tartozó története pedig az volt, hogy a szoláriumban fekszek, ez a szemölcs tartozott a szoláriumozáshoz.


Mivel elég gyorsan kapom ilyenkor az információkat és a képek peregnek előttem, így hirtelen a szoláriumban feküdve találtam magamat és a szellem kezem már mozgott is, mire össze kapcsoltam a képek mozgásait az agyammal, addig megint meglepődtem, és azt gondoltam, azta! ilyet is lehet csinálni?


A következő történt:


Magamat láttam, ahogy fekszek, és a szoláriumnak a sugárzó energiáját láttam, az pedig úgy nézett ki, hogy a szolárium belseje tűzben égett.


Be kell kérnem a fehér fényt mindkét kezemben és az arcomtól végig a lábamig a tenyereimet tolom lefele magam előtt, és ezt mondom:

Minden káros energiát kitolok ebből a gépből. A káros energia a tűzként jelent meg.


Hát, gondoltam magamba, ez nagyszerű!
Ezután a szemölcsöt kék energiával tisztítottam, eredeti helyére visszaállítottam.


Pallai Krisztina

Sportoktató, Felsőfokú hastánc-oktató, Modern tánc oktató, Mozgásterapeuta

06 20 233 6024


divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com


divatanc.hu