Ebben a cikkben a saját gyógyulásomról szeretnék nektek írni.
Kiskoromtól gyomor fájós vagyok, igen hamar, tizenévesen vettem észre, hogy nem tudok annyi mennyiséget enni, mint a velem egyidős barátnőim. Amíg ők a hamburgert ették colával, én addig ugyanezekből három-négy harapást tudtam megenni. Huszonévesen kerültem ezzel orvoshoz, kiderült, hogy rekeszsérvvel születtem, amivel semmit nem tudnak kezdeni. Ettől a pillanattól kezdve elkezdődött az, hogy elkezdtem megtapasztalni, milyen ételeket tudok elfogyasztani.


18 év maradt ki tészta, kenyér, hamburger, szénsavas italok és nehéz ételek nélkül. A kitapasztalt ételeket kis adagokban fogyasztottam.

Miután elkezdtem energetikai dolgokkal foglalkozni, elkezdtem önmagamon a szerveimet tisztítani:

Gyomor tisztítása:


Elképzeltem, hogy bemegyek egy olyan térbe, mint egy barlang. A barlang belsejébe téglából felépített falakat láttam, hét darab állt egymás után sorban, a gyomromban.
A falakat egyenként kellett lebontanom a megfelelő technikákkal.


Első fal: Saját magamat láttam a gyermekkori kedvenc kockás ruhámban, ekkor hét éves voltam. Saját magamat befalaztam. A gyermekkori énemet.


Második fal: A fal mögött anyukámat láttam fiatal korában, aki akkor nagyon szép volt, kecses és vékony. Napjainkban, ahogy elteltek az évek, teljesen más formában néz ki az anyukám.


Harmadik fal: Apukám állt a fal mögött a hozzá kapcsolódó esemény pedig ez volt: Apukám el akart menni otthonról és én anyukámnak sírtam, hogy apa ne menjen el. Valószínű hatalmas nagy érzelmeket élhettem át gyerekkoromban ennél az eseménynél.


Negyedik fal pontosan a gyomrom közepében volt, miután lebontottam a falat, a fal mögött először testvéremet láttam meg, amikor még kétéves volt. Ekkor a szemét le kellett ragasztani szemtapasszal, amit az orvos írt elő. Két évesen nem igazán értette, mi történik vele és nagyon sírt. Kérlelte anyukámat, hogy vegye le neki a tapaszt, de anyukám nem vette le, és ezért továbbra is csak sírt. A szellemkezem gyorsabban mozgott, leszedtem a tesóm szeméről a tapaszt, lehajoltam hozzá, átöleltem és megpusziltam, hogy ne sírjon.

Ezután Magamat láttam, mert a fizikai életben ennél az eseménynél gyerekként csak álltam leblokkolva és néztem a testvéremet, ahogyan sír. Mivel még én is gyerek voltam, nem tudtam, hogyan reagáljak erre az eseményre, nem tudtam, mit kell csinálnom.

Amikor ez feloldódott, megláttam testvéremet a mostani felnőtt kinézetében. Ezután a gyomromban egy üvegből álló háromszöget pillantottam meg, ami kifele állt a gyomromból. Kérdeztem gondolatban, mi a feladatom ezzel, de már a szellemkezem dolgozott is, mint ahogy a válasz megérkezett volna ki. A megtanult technikával kihúztam ezt az üveget, miután kihúzta a helyéről, a kezem tele lett vérrel, kérdeztem gondolatban mi ez a vér, látni szeretném, mutassák meg nekem.

A háromszög alakú üvegben előző élet eseményeit láttam:
Előző életemben pszichiátriai beteg voltam, jelen életemben pontosan ettől féltem. Több kirobbanásom is volt ebben az előző életben, elvágtam üveggel a csuklómat, a jobbat, majd a bal csuklómat is. Egy nagy hatalmas üveg előtt állva széttörtem egy üvegajtót, láttam a szilánkokat magam körül, ahogyan széttörtem ezt a hatalmas üveget, ami a házban volt.

A következő képben már a kórházban láttam magam az ágyon feküdve, mellettem állt a testvérem, abban az alakjában láttam, ahogyan most a jelen életemben kinéz, de tudtam, hogy a férjem abban az előző életben.

Csak állt az ágynál és nézett abban a távolságtartásban, ahogyan a jelen életben is szoktam látni. Mintha haragudna rám. Ezután megláttam testvéremet a jelen életemben, ahogyan kinézett kétévesen, de tudtam, hogy az a gyermek, akit kétévesen látok az az én gyermekem.

A gyermekem mászik fel az ágyra hozzám. Tudtam, hogy mind a ketten nagyon szeretnek, de nem tudtam mit tenni a betegségem miatt. Úgy érzem, amikor török-zúzok az olyan érzés, mintha nem én lennék, ekkor jöttem rá, hogy valószínű skizofrén lehettem előző életemben. Ebben az életemben ettől féltem a legjobban, de most már tudom, hogy honnan van ez a félelmem.

Ezután tudatosult bennem, mi is történik velem és a gyomrommal, tudatosítottam az előző életbeli eseményeket, megértettem. Megtudtam, hogy a mostani életemben a testvérem ki volt nekem, és rájöttem miért szeretem őt a legjobban. Rájöttem, hogy mindennek oka van, és hogy minden mindennel összefügg.

Rájöttem a félelmeim okaira. Ezeket a vizualizációs technikákat csodálatos öngyógyulásoknak hívom. A gyomromban lévő hét faltól az ételek nem fértek el.

Szerveinkben energetikailag tároljuk az eseményeket, amelyek történnek velünk az életünk során, azokat az eseményeket, amelyeket nem tudunk feldolgozni, megemészteni. A bennünk lévő negatív érzelmeket fel kell tudnunk oldani, ahhoz, hogy a szerv meggyógyuljon.


Fizikailag a gyomortisztítás után négy napig coca colát ittam, és hetekig tésztát ettem. Azóta eltelt három év és mindent megtudok enni.

Folytatása következik.

Pallai Krisztina parapszichológus


Elérhetőségeim: 20/2336024

divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com

divatanc.hu