Pallai Krisztina vagyok. Természetgyógyász, kineziológus, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, parapszichológus.


A tanulás útján azért indultam el, mert kiskoromtól „látok”. Nem értettem az előttem lévő mozgó képeket, és nem tudtam különbséget tenni megtörténő események és képzelet között. Sokáig azt hittem, hogy csak képzelődöm.

Ezen az úton sok mindent megtanultam, idővel rájöttem, hogy a sport és táncoktatás mellett a test-lélek-szellem harmonizálása is az én utam.
Az első lépés a Pránanadi útja volt, amit saját magam miatt kezdtem el és ennek útján jöttem rá, hogy segíteni szeretnék. A második út a természetgyógyászat volt. Ezt a képzést már azért kezdtem el, hogy hivatalosan is tudjam fogadni a hozzám segítségért fordulókat. Ezen belül pedig a kineziológiát választottam, mert saját magamon tapasztaltam, hogy lélek szinten is vannak fájdalmak.


A táncóráimon észrevettem, hogy a táncnak is van terápiás hatása, szerettem volna összekötni a mozgást és a táncot a terápiával. Ezért vettem fel a Mozgásterápia szakot. Táncóráimat felépítettem úgy, hogy minél több harmonizáló hatás legyen benne.

A mozgásterápiában Jógával gyógyítunk, ezért a különböző táncstílusok mellett a jóga órák is bekerültek az órarendbe. Ezután pedig a barátnőm ajánlotta a metafizikai képzést.
Metafizikai tanulmányaim során váltam egy egésszé és a képességeim itt tudtak kibontakozni.

Megismertem önmagam, mély önismeretet tanultam.

Megtanultam saját magamat szeretni. Megtanultam saját magam meggyógyítani, amikor beteg vagyok. Sokat tudatosodtam, mentálisan teljesen lecsendesedtem. Elfogadtam tudatosan a belső látásomat és megtanultam használni. Megtanultam ketté választani a jövőbe látás képeit a mindennapok képeivel. Megtanultam mit jelent a Hit.

Hiszek abban, amit látok és hiszem, hogy van olyan részem, ami láthatatlan, hiszek a szellemi testben. Abban hiszek, hogy a betegségek 97% lelki eredetű, hogy az okokat fel kell hozni, ahhoz, hogy meggyógyuljunk.
A mozgás örömével testileg, lelkileg és szellemileg is harmonizálom a hozzám órákra érkezőket. Kineziológiával megnézzük milyen okok találhatóak az izmok által a tudatalattiban. Parapszichológiával a hozzám érkezőknek segítek meglátni a betegségeik valódi okait, segítek nekik meglátni, hogy valójában az ember lélektest és szellemtestből is áll. Ha letértek az útjukról, akkor segítek nekik visszatalálni.

Az első lépés az, hogy visszataláljanak önmagukhoz, a bennük lévő maghoz.

Metafizika jelentése

Sokat keresgéltem és olvasgattam hogyan is fogalmazhatnám meg érthetően mi is az a parapszichológia. Azt kell, hogy mondjam, hogy sok „hülyeséget” olvastam, és aki tanulatlan, az csak a felszínről tudja elmondani ennek jelentését.

Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy a saját szavaimmal és a gyakorlatban tapasztalt látásommal mondom el, valójában mit jelent ez a szó. Számomra ez a szó a valódi látást jelenti, ez pedig a valóságot, tisztaságot és a teljes igazságot jelenti. Az illúzió mögé való látást, hazugság helyett az igazi okok meglátóját. Az igazi lelkeket látom és látom az embereket, azokat, akik, saját maguk köré kerítik az egó láncait.

Bármelyik emberre ránézek, látom bennük a szomorúságot, a fájdalmat, a tehetetlenséget, és a reménytelenséget, amit én sötétségnek hívok. Teljes sötétségben élnek. Ennek ellentétében pedig látom az olyan embert, akiben ott van a fény és a szeretet, akiben ilyen fény van, az az ember csodálatos a földön, fényes és tiszta energiákkal telített.

A parapszichológia

egy belső látás, fény, sötétség és okok meglátása. Feladatunk kivenni az embereket a sötétségből és bekötni a fénybe.

A metafizika szó pedig sokkal komolyabb és tudományos kifejezés. Talán ezt a megfogalmazást sokkal jobban elfogadják azok az emberek, akik szkeptikusak ezekben a témákban.

Példákon keresztül fogom megmutatni az olvasóknak ezt a világot, hogy jobban felfigyeljenek az emberek arra, hogy létezik ez a valóság. Próbálom megfogalmazni olyan minőségben, hogy felfogható legyen a mindennapi ember számára is. 

Pallai Krisztina parapszichológus

divatanc.hu