Írta: Sóvári Melinda asztrológus

Nagyon sok ember van olyan kapcsolatokban évek óta, ami romboló, ami emésztő, ami az önbecsülésüket, az önbizalmukat a földdel teszi egyenlővé.

Itt az idő. Fel kell ismerni, rá kell látni. Véget kell vetni ezeknek a kapcsolatoknak.

Ha nem tesszük meg magunktól, a Sors tépi ki a kezünkből. Már fogy az idő, sürgetőbb, mint valaha.A feladatunkat élni kell, a sorsunkat nem kerülhetjük el. De az értelmetlen dagonyában ragadó mérgező, kihasználó, megalázó, agresszív, bántalmazó kapcsolatokról most már le kell válnunk végre. Meg kell értenünk miért választottuk ezeket a kapcsolatokat, és meg kell vizsgálni saját felelősségünket benne.Akik közvetlen közelünkben vannak, és muszáj megoldani velük a kapcsolódást, ott is megkívánhatjuk a tiszteletet, a megbecsülést, az etikus viselkedést! A közvetlen családtagokkal mindenáron meg kell próbálni megoldani, rendezni a viszonyt, hisz azért születtünk oda, mert velük tudjuk megoldani a feladatunkat, ők pedig velünk az övékét. Akkor is, ha nagyon nehéz. Attól lépünk hatalmasat előre, ha sikerül.

De!!! Nem kell eltűrni senkinek a megalázást, azért mert családtag, vagy mert a párunk, gyerekünk, régi barátunk.
Mert a valakinek a valakije, és muszáj „jópofizni”. Jaaaaj! Csak ezt ne! Ezeknek a jópofizásoknak a vége egy akkora pofon vágás lesz, hogy csak úgy csattan.

Azt szoktam mondani: – Nem kell, hogy szeress! De legyél tisztelettudó velem, ahogyan én is az vagyok veled.

Ha pedig csak az érdek tart mellettem, köszönöm nem kérem. Ha ki akarsz használni, sajnálom, de nem engedem.

Vegyünk érzékeny búcsút egymástól. Én vagyok a csúnya néni, nem baj, vállalom.

Ez alól kivétel a gyermekem, a szüleim és a férjem. Ők kihasználhatnak, mert az a dolgom, hogy gondoskodjak róluk. Bármit kérnek, nem fogom kihasználásnak érezni, hiszen mindennél jobban szeretem őket. Az életemet adnám értük.

Minden segítséget megadok annak aki kéri, aki rám van szorulva, aki nyílt szívvel és szeretettel kér, vagy fordul hozzám segítségért. Őértük utolsó leheletemig küzdeni fogok, és megteszek mindent, amit tudok, hogy segítsem őket. De aki rossz szándékkal közelít, azt azonnal fülön csípem már, és nem engedek neki.

Megtanultam, hogy a kéretlen tanácsaimat nekik osztogattam, hiszen nem azért próbáltak velem kapcsolódni, hogy segítsek, hogy tanuljanak, hogy szeressenek, hanem, hogy ártsanak nekem. Nem hittem, hogy ez lehetséges, de sajnos igen…Ami pedig nagyon fontos, hogy vizsgáld meg milyen érdek tart valaki mellett, mert bizony legtöbbször ezért nem szakítunk valakivel.

Érdekből maradni egy kapcsolódásban semmi jóra nem vezet, boldogságra meg aztán pláne nem. Az ilyen kapcsolatok úgyis halálra vannak ítélve, csak idő kérdése. De ne menekülj! Úgy lépj ki, hogy megértetted miért választottad barátodnak, társadnak.

A Covid elindulásával tömegével robbantak szét kapcsolatok, tarthatatlanná váltak az érdekkapcsolódások.

Most a Plútó a Vízöntőben tovább fogja ezt a tendenciát segíteni energetikailag, hiszen még mindig nem vagyunk kész. Tömegeknek kell megtisztulni, és kapcsolati területen gyógyulni.

Én nagyon sok embert hagytam el az úton az elmúlt 4 évben. Voltak akik egyszerűen elmúltak, voltak akikről felismertem, hogy a vérem szívják, és szabályosan csapolják az életenergiámat.


Voltak akikről felismertem, hogy valójában gyűlölnek, mert irigyek rám, és azért akarnak kapcsolatban lenni velem, hogy ártsanak nekem.


Voltak, akik túl sok időmet igényelték volna, amit sajnos nem tudtam megadni nekik, így nemet kellett mondjak, még ha meg is bántottam őket sajnos. Volt aki pedig csak azért kapcsolódott velem, hogy kihasználhasson.

Tele voltam fura megfigyelőkkel, akiknek valós szándékait mai napig nem tudom, de már nem is érdekel.

Voltak akik azt hazudták, hogy szeretnek, de amint az érdekeiket nem tudták érvényesíteni velem szemben, úgy hagytak el, mintha sosem ismertük volna egymást.
Voltak akik csalódtak bennem, mert megváltozott az életem. Boldog lettem és megtaláltam a helyemet az életben, amivel nem tudtak és nem is akartak azonosulni.

Távolabbi rokonok, akikkel csak a családi kötelező köröket futottuk, aztán csak úgy elhaltak, és nem futjuk többé ezeket a köröket.

Sok-sok kapcsolat zárult le az életemben. Akik viszont megmaradtak, azok tiszták, és értékesek. Természetesen lettek új kapcsolataim, akik pedig csodásak!Az élet halad, a világ változik, természetes folyamatok ezek, de most hangsúlyosabb, mint valaha. Nem szabad engedni a rombolásnak!
Tiszta és szeretetteljes kapcsolódásokat kell keresnünk és fenntartani, melyek érdek nélküliek.
Mert az igaz szeretet érdek nélküli.És ez érvényes minden kapcsolatra. Pár, szülő-gyerek, munkahelyi, családi, baráti kapcsolatokra egyaránt. Ha tesszük a dolgunkat, éljük a feladatunkat (érdemes pontosan tudni), akkor gyönyörű kapcsolataink lesznek.Áldás kísérjen utunkon
Szeretettel
S M

Sóvári Melinda asztrológus

Honlap: www.csillagmessenger.webnode.hu

Telefon: 06-20-420-8611

Üzenet: csillagmessenger@gmail.com