Háromszor vizualizáltam Pránanadi technikával.
Az orvosról most tudok írni, mert már elmúlt a fájdalmam.


Magánorvosnál voltam, úgy érkeztem meg hozzá, hogy már négy hete fájdalmaim voltak. A vizsgálat ára: 30.000 forint volt.


A következő kezelési lehetőségeket közölte velem:

Az első kezelési lehetőség: Méh eltávolítása, egy pillanat alatt előttem volt az orvos névjegykártyája.
Kérdés: Krisztina, mit szól ehhez a lehetőséghez?
Ott ültem sokkos állapotban, mikor ezt meghallottam, meg sem tudtam szólalni, és az orvos elvárta volna tőlem, hogy válaszoljak, és egy perc alatt döntsek az életemről.

2.Kezelési lehetőség: Műtéti úton eltávolítják.


3.Kezelési lehetőség: Gyógyszeres kezelési lehetőség három hónapig.


Kérdezem, hát én csak egy Természetgyógyász vagyok, hogy a kezelési lehetőségekkel miért vissza fele haladunk??


Gondolom elsősorban a pszichére akart hatni.
Egy kicsit fel vagyok háborodva, a legjobban azért, mert fájdalmakkal mentem és egy fájdalomcsillapítót nem írt fel, elengedett a fájdalmaimmal. Ott hagyott egyedül, hogy oldjam meg saját magamnak.


13 év tanulás az alternatív kezelési módszerekben és saját magamnak kellett megoldanom, hogy a fájdalmam elmúljon!!


Hát jelentem a fájdalmam három Pránanadis vizualizációs gyakorlat után elmúlt!

Parapszichológiai öngyógyítás: 11.15.


Szerdai napon reggel 10-re mentem Osztályfőnökömhöz, vagyis Lacihoz, aki az osztályfőnököm volt a Metafizikai Akadémián.
Megkértem, hogy mint kívülálló nézzen rám, mi a probléma gyökere, én azt gondoltam, hogy szülői karma vagy párkapcsolati karmikus betegség lesz.


A probléma viszont nem lepett meg, mert mióta élek a saját kis világomban élek.


Egy úgynevezett burokból kellett kilépnem. Ez a burok egy előző életbeli karma, ami nem enged ki ebből a burokból. Nem enged, hogy cselekedjek. A karma úgy oldódik fel, ha elkezdek cselekedni, az az: élni.

Életem, mióta az eszemet tudom, a táncról, a mozgásról szól, más dolgokat nem csinálok kiskoromtól. Hisz ez boldogít, mióta megszülettem.


Azt gondoltam anyukám fog meg a cselekedeteimben. Úgy éreztem az ő szigorúsága állít meg, hogy úgy éljem az életem, ahogyan én szeretném.


A Burok rettentő nagy tudatosítást mutatott, hogy nem az anyukám és a körülöttem lévő család állít meg a cselekvéseimben, hanem egy lenti karma fog.

Hálás vagyok, hogy ezt megmutatták nekünk. A mai nap egy vizuális, meditációs technika volt, ahol kiléptem ebből a burokból. Célunk az volt, hogy meglássam magam a burkon kívül.


Csodálatos gyógyulás volt a mai nap. Úgy gondolom ez az igazi gyógyulás útja, a mélyben lévő dolgok meglátása, tudatosítása és változtatása. Az okok meglátása, amit az orvos nem lát. Sokkal mélyebb gyógyulási szint, mint a fizikai test.


Pallai Krisztina parapszichológus

Elérhetőségeim: 20/2336024


divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com


divatanc.hu