Nőgyógyászati problémák folytatása

Mióma harmonizálása vizualizációs technikával:
Két évvel ezelőtt 28 mm-es miómát találtak a méhemben. Mivel a mérete nem volt nagy, ezért nem kellett csinálni vele semmit. 2023.11.10.-én két év elteltével 68 mm-esre nőtt.
A mai naptól fogva kezdem el a harmonizálását, ami 5 hétig fog tartani, minden héten egyszer a harmonizáláshoz tartozó technikát csinálom majd meg.


A bennem zajló lelki folyamatokat fogom leírni


A gyógyulás csak akkor történik meg, ha tudatosítom magamban: mi történik velem és a körülöttem levő helyzetekkel. Valami nem jó az életemben és változtatni kell rajta.


Ezt a valamit keresem meg, miközben tudatos vagyok és tudom mi zajlik bennem.
Az életben változtatni kell azokon a dolgokon, ami nem jó. Ha nem történik meg a változás, akkor nem történik meg a gyógyulás. Változtatni kell valamin, a betegség egy figyelmeztetés, hogy valamit nem jól csinálok.


Mivel a mióma a méhben van, ezért a nőiesség megélésében kell a problémát keresni és a párkapcsolatban.

Figyelmeztetés: Nem jól használja a nőiességét, vágyik valamire, de nem kapja meg.


Tehát a gyógyulás érdekében cselekedni is kell, hogy létrejöjjön a gyógyulás.


A változástól általában fél az ember, mert megváltozik körülötte a tér, és a körülötte lévő embereket vagy megtartja, vagy továbbviszi.


Első körben az első technikáról és annak menetéről írok


Első vizualizációs technika:
Először Rafael angyalt kértem, hogy segítsen nekem, hogy a műveletet el tudjam végezni, mert még nem csináltam ilyet. Tisztelettel kértem, hogy álljon az ágyam elé, mert szeretném látni. Sokat kérem őt.

Nekem zöldes narancssárgás színben jött. Úgy néz ki, mint egy ember, emberi alakja van, csak színben látom, a két szárnyát is láttam. Megköszöntem neki, hogy mindig jön, amikor hívom. Ezután kértem Mihály arkangyalt, ő viszont nekem barnás színben jelent meg, neki is megköszöntem, hogy mindig jön, amikor kérem. Kértem őket ma is, hogy segítsenek nekem.


Fantomot készítettem, ahogy megrajzoltam az aurát és a csakrákat, rögtön a felrajzolt rajz mellett megláttam magamat a mai napi ruhámban. Kicsit gyorsabban működik az, amit szeretnék és amit gondolok.


Méhemet fehér fénykörbe kivettem, kimondtam, hogy látni akarom a miómát.
És megláttam egy tojás alakú formát.
Kértem segítséget a méhet felvágni, angyal vágta helyette, kiterítve láttam a méhemet, de belül nincs semmi, a méh oldalán láttam a tojás alakot.


Fehér fényt kértem az ujjamba és elkezdtem nyomkodni a tojás alakot, nyomtam, nyomtam, éreztem, hogy ez kemény anyag és nem laposodik csak úgy, nem adtam fel nyomtam, a teteje volt kemény, később megéreztem, hogy puha, ahova épp leértem, mert nyomtam lejjebb a dudort.


Innentől kezdve gyorsabban tudtam nyomni, a dudor nyomja a méh falát és beljebb is kellett nyomnom. Kész lettem, fehér dupla falú szűrőt készítettem és átszűrtem a szétnyomott dudort lassan, amikor kihúztam, akkor láttam a szűrőbe sárgás anyagot, fehér fénykezemmel kifehérítettem, miközben megláttam egy kozmikus tüzet, bele dobtam a szűrőt, majd a tüzet eloltottam.


Ezután arany fényt kértem a kezembe, úgy láttam, mint egy arany színű drótot és összevarrtam az ujjammal oda majd vissza. Piros égi fényt kértem a kezembe a tetejére helyeztem a kezemet és kimondtam a programot:


Szövetanyag szabályos szerkezetűvé válik, helyére kerül, összehúzódik, méh szabályos méretűvé válik.


Méhet visszahelyeztem a lenyomatra és kimondtam:


Az energetikai lenyomatot visszaküldöm az akashába átíródásra, mikor ezt kimondtam az angyalok a lenyomatot megfogták, az az megfogták a karomat és felfele vittek, egy pillanata alatt az akashába voltunk.

  • Mikor meglátott Uriel angyal azt mondta:
  • Hát ti?
  • Az angyalok mondták Urielnek, hogy hozzuk a lenyomatot átíródásra.
  • De Uriel nem értette, mit keresek én ott a betegségemmel, egy könyvet tett elém és mutatta, hogy ez a betegség nincs benne a könyvben, azaz az életutamba, és írjak bele a könyvbe, írjam át magamnak.
  • Mondom: Engedélyt kapok, hogy én írjam át magamnak???
  • Igen.
  • De mit írjak?


Aztán írtam: A mai öngyógyításom sikeres volt.


Tisztelettel kérlek Uriel angyal a mai öngyógyításomat írd át nekem.
Gondolatban kérdeztem, hogy de hogyan íródnak itt át a történetek??
Felnéztem a könyvből és láttam a történeteket, láttam fehér betűket mozogni, ahogyan épp íródnak át. Láttam saját magam egy fényképen és mellette szövegek voltak. Kettőt láttam: egy fekete szöveget, az a földi szöveg a fotó mellett, és egy másik fotót ugyanaz a fotó, de a szöveg fehér színű volt, és láttam, ahogy a betűk mozognak, ahogyan íródnak át. Belenézhettem hogyan történik.


A lenyomatot ott hagytuk, én pedig visszajöttem a tudatommal.
Uriel angyal megismert engem, tudta, hogy segítő vagyok és nem értette, én magam most mit keresek az akashába a betegségemmel kapcsolatba, mondta, hogy nyugodjak meg, nekem meg kell gyógyulnom, mintha azt hallottam volna: te nem is vagy beteg.


Ezután a májamat tisztítottam át, mert ehhez a betegséghez ezt is át kell tisztítani.


A Miómához a máj is hozzá tartozik, így a máj tisztítását is elkezdtem. A májamban keserűség energia volt, a keserűség energiának az okát kikértem és előző életet láttam, egy nő voltam, aki a bal karját négy vágással felvágta, kérdeztem, hogy látni szeretném, hogy miért tettem ezt magammal.


Erőszak áldozata voltam és nem akartam életben maradni.
Érdekes volt ez a látvány, mert párkapcsolati karmaoldásban már feljött az erőszak története, úgy gondolom ez ugyanaz az élet lehetett. Megtaláltam a mély okait, hogy ebben az életben miért is nem élem meg a nőiességemet, és ezzel a mióma mélyebb okát.

Amikor saját gyógyulásom okait látom,

mindent megértek, így igyekszem az eszemmel is tudatosítani, számomra ezek csodálatos dolgok, mert egyszerűen megértem, miért és mi történik velem.


Másnap reggel Pránanadi technikát alkalmaztam a miómán. Ezt sajnos nem tudom elmesélni, mert titoktartás kötelez a Pránanadiban. Utána enyhült a fájdalmam, a nyilalló fájdalom.


Jöttek a gondolatok a fejembe és arra jöttem rá, hogy okkal kaptam ezt a betegséget, vagyis van még oka.


A következő az ok még:
Vagyis úgy írnám, a feladatom, azt a feladatot kaptam, hogy az embereknek a bizonyítékot mutassam meg.


Az emberek nem hisznek ezekben a csodálatos gyógyulásokban, ami természetesen nem baj. Vannak emberek, akik csak azt hiszik el, amit a saját szemükkel látnak, az én életemben is vannak ilyen emberek, nem kell messzire menni.

A következő fog történni, mivel látom előre.

Látom magam, ahogyan az ultrahanggal újra megnéznek, látom magam, ahogyan fekszem a kezelő ágyon.


5 hétig használom a vizualizációs technikákat, ismét elmegyek az ultrahangra és ott fogom látni, hogy igenis összezsugorodott a technikáktól a mióma vagy teljesen eltűnt. Az egyik papíron ott lesznek a méretek, a másik papíron pedig nem lesz semmi. A papír lesz a bizonyíték, azoknak, akik nem hisznek, de mégis megpróbálják majd ezeket a technikákat nálam. Ez csak egy feladat nekem, ami után megy tovább majd az életem. Egyszerűen ez az információ jött le nekem talán az akashából.


A mai nap, az az 11.12.-én vasárnap sem álltam meg, elmentem egy szalont tisztítani.
A tisztítás során, amikor a bocsánatkéréseket mondtam, Mennyei atya megállított, mintha azt mondta volna, hogy:

Mész és csinálod, továbbmész megállás nélkül csinálod azt, ami a feladatod, mert tudod, mi a feladatod.


Megállított, a hasamra tette a kezét és kiszedte a fehér fénykezével a miómát. Tartotta a kezében és mutatta: Látod? Kivettem. A kezét pedig visszatette a hasamra, majd fehér fénnyel bevonta. Tovább folytattam a szalon tisztítását.


Folytatása következik…

Pallai Krisztina parapszichológus

Elérhetőségeim: 20/2336024


divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com


divatanc.hu