Az elementálok az ég és föld között élnek. Az elementálok spirál alakú energiákból épülnek fel, amit a mi agyunk nem tud felfogni, ezért a mi kedvünkért olyan alakot vesznek fel, hogy észre tudjuk venni őket. A mi kedvünkért vesznek fel alakot. A Tündérek a levegő elementáljai, általában a fák mellett élnek.


Az otthonomnak az energiáit mindig átnézem, szeretem a szép tiszta fényes energiákat, ezekben jól érzem magam otthon.
Minden lakásban vannak pozitív lények, ezeknek a lényeknek mindig van feladatuk, segítik, hogy az emberek jól érezzék magukat az otthonukba.

Amikor gondolatban megkérdeztem, hogy van-e a lakásban pozitív lény, abban a pillanatban kirajzolódott a ház közepén egy alak. Akkor tudatosodott bennem, hogy egy tündér áll a szoba közepén.


Kértem gondolatban, hogy lássam még erősebben és tisztán. A tündér magas volt, szőke hajjal, az arca pedig olyan volt, mint egy barbibabának. Ruhája halvány rózsaszín, mint a koszorús lányoknak. Kezében aranyból készült pálca volt. Úgy nézett ki, mint a mesékben a tündér. Szárnyait nem láttam.


Kérdeztem, hogy miért van itt?

Azt mondta, hogy itt van mellettem, hogy mellettem kell lennie.
Kérdeztem, hogy mikor jött ide?
Azt mondta pár hete van itt.


Több kérdést nem tettem fel neki, valószínű ennyit tudtam hirtelen befogadni, mert nagyon meglepődtem azon, hogy került ő ide, egy lakásba.
Megkértem, hogy amíg tisztítom a lakást, jöjjön a jobb vállamhoz, leült mellém az ágyra és megsimogatta a hajamat. Amíg megcsináltam a tisztítást, addig ott maradt mellettem, mikor kész lettem, szóltam neki, hogy visszamehet a helyére.


Amikor végeztem a dolgaimmal, akkor gondolkoztam és elmélkedtem, hogy miért jött a Tündér. Egy kis idő múlva leesett, és ennyit tudtam csak gondolatban kimondani, hogy Úúúristen!


Amikor eszembe jutott, hogy hetek óta tündér szobrot keresek az interneten, de sehol nem találok olyan, amilyet szeretnék.

Miközben kerestem az interneten, folyamatosan mondogattam magamban, hogy annyira szeretnék egy Tündért! De nem találom!!!
Azt hiszem erre az erős érzésre és gondolatra érkezett meg a lakásba a Tündér.


Pár héttel később Budapesten találtam rá egy gyönyörűséges Fehér-Arany színű tündér szoborra. A fehér-arany szín a kedvenc színem.
Miután haza hoztam a szobrot, leültem, hogy beszéljek a Tündérrel, el szerettem volna neki mondani, hogy megvan a szobor és ha szeretne, nyugodtan menjen vissza oda ahonnan jött.

Első kérdésem az volt, hogy itt van-e még a Tündér a lakásban?
Hallottam a választ, hogy igen, és meglepően láttam, hogy a Tündér más irányba fordult a lakásba.
Kérdeztem, hogy miért fordult el?
Azt mondta, azért, hogy feltudja venni a szárny alakot, azt az alakot, amilyen a szobor szárnya. És azért fordult még be, mert tudja, hogy nagyon zavar a hűtőnek az energiája és beállt elé, hogy a pozitív energia jöjjön felém.


Elmondtam neki, hogy sikerült megvennem a szobrot és ha szeretne, nyugodtan elmehet ahová való, ahonnan ő jött. A fejével bólogatott, hogy nem megy, nem csak azért van még itt, mert nem találtam meg a szobrot a fizikai világban.


Kérdeztem van-e feladata itt?
Azt mondta: Igen, itt lesz mellettem.
Kérdeztem, hogy miért lesz itt mellettem?
Azt mondta: Azért, mert kiválasztottak.
Kérdeztem, hogy ki választott ki?
Csak felfele nézett, amiből mutatta, hogy az égi világok választottak ki.
Kérdeztem, hogy miért?


Azt mondta: Azért, mert látom őket, tudok velük kommunikálni, és meg kell mutatnom, el kell mondanom az embereknek, hogy ők is léteznek.

Eközben el kezdtek peregni a képek és láttam magam, hogy írok. Ezután a Tündér megmutatta, hogy a balett a Tündér világot táncolja, ezután Szabina tanulómat mutatta, hogy a versenytáncának is a címe: Tündér árnyékok. Ezekkel a képekkel mutatta meg, hogy igazából éppen ezeket valósítom meg, csak nem volt eddig tudatos.


Kérdeztem tőle látnom kell-e még valamit a lakásban, amit még nem vettem észre?
Azt mondja: igen.
És mutatta a képeket: Az ágyban ülve, felfele kellett néznem és megláttam egy keskeny alakból induló és felfele szélesedő háromszög alakot, felfele az ég felé nyúlt.
Kérdeztem, hogy mi ez? Miért van itt?


Azt mondta ez egy pozitív energiával megtelített alak, a háromszög alak, égi világokból ezen keresztül pozitív energiák jönnek a házba be, ebben az alakban kék és sárga gyönyörű színeket láttam, ezek a színek spirál alakban mozognak.


Ezután megnéztem ezt a háromszög alakot fentről, az az kívülről. Kívülről még nagyobbnak láttam, ahogyan benyúl a lakásba.
Azt mondta szeretne még mondani valamit.
Kezeivel mutatta, hogy két hét múlva szeretne velem beszélni, fogja mondani, mi a feladatom.


Miután végeztem az otthonom tisztításával, és minden egyes alkalommal mindig az jut eszembe, hogy milyen csodálatos ez a világ, amit a szabad szemünkkel nem látunk.

Pallai Krisztina parapszichológus

Elérhetőségeim: 20/2336024


divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com


divatanc.hu