Transzcendens bolygók biológiai szintenAmikor azt mondjuk transzcendens, azt jelenti szabad szemmel láthatatlan. Túl a határon, túl a racionális érzékelésen. Túl a fizikain, a megmagyarázhatón.

Ezeknek az elveknek a szimbólumai, úgymond fizikai megjelenési formái az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó.

Fizikai szinten is kimutathatók ezek a megjelenési formák, vagy nevezzük manifesztumoknak.Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ezek a fizikai manifesztumok műszerekkel mérhetők, kimutathatók, bizonyíthatók biológiai szinten.

Lássuk mik ezek az analógiák,

melyek óriási kihívást fognak jelenteni a jövőben, hiszen egyre jobban le akarjuk rázni béklyóinkat, korlátainkat, ezzel együtt egyre jobban távolodunk a belső hangtól és a Természet törvényeitől, avagy Teremtőnktől.Amikor azt mondjuk az asztrológiában, hogy Uránusz, a következő analógiákat hordozza, mutatja, és az alábbi manifesztumokkal analóg (mikrobiológiai szinten):Uránusz analóg a vírusokkal. Hiszen a vírusok egyik tipikus jellemzője a megújulás képessége. Uránusz, mint a Vízöntő ura fő analógiája ez.

Valamint a közösség, az extremitás, egyediség, a repülés, a forradalmasítás, anarchia, szabadság, függetlenség, rendkívüliség. Merész, eredeti, találékony és közösségi.

Bizony ha egy vírus elterjed, az a közösségre nézve változásokat hoz, ezt most testközelből megtapasztalhattuk.

Mivel 2020. december 21-én végérvényesen átléptünk a Vízöntő korba (Jupiter és Szaturnusz a Sorsbolygók a Vízöntő 0. fokán egzakt együtt álltak), a jövő legnagyobb kihívása lesz megbirkózni újabb és újabb vírusokkal.Már a Francia forradalom is ennek előhírnöke volt, jól ismert jelszava ugye a Szabadság, Egyenlőség, Testvériség volt, mely mára már szállóigévé vált. Természetesen egy korszak nem elvágólag ér véget, nem hétfőről keddre történik, hiszen ezen korszakok kb. 2000 évet ölelnek fel.

Így tehát a Halak korszaka, a Jézusi kor a Francia forradalommal kezdett vége felé közeledni, és lezárása az előbb említett dátumra tehető.
Minden ami műanyag vagy szintetikus, az is az Uránuszhoz köthető, és mivel már olyan mértéket öltött a mikro-műanyagok szintje a Földön a vizeinkben is kimutathatóan, hogy a WHO betiltotta az esővíz fogyasztását a Földön mindenhol. Tehát az uránuszi energetika manifesztálódott, műszerekkel kimutathatóvá vált.


Így nem kérdés, hogy milyen kihívásokkal kell szembe néznünk a jövőben.

Mindennek célja és értelme, hogy megtanuljuk az önkorlátozást, hiszen a kívülről jövő korlátokat szinte mind eldobtuk.

Szabad választások, szabad szerelem, szabad utazás, repkedés ész nélkül, szabad szexualitás, felelősségvállalástól való mentesség lett a központi kérdés mindenhol.

Vagyis eldobtuk a Szaturnuszt, amit sajnos nem lehet, csak azt hisszük.

Így tehát az uránuszi időknek hatalmas közösségformáló ereje van,

mely azért kell az emberiségnek, hogy végre összetartson. Nos, ha nem megy magunktól, az égiek „megsegítenek”. Lásd Covid… és jövendő társai. (A Vízöntő miatt lehetséges, hogy egy mesterségesen létrehozott dologról van szó, hiszen analógiában egybevág ezzel.)

Gyógyítása tehát mindezeknek az önkorlátozás,

illetve mivel egyéni, egyedi, extrém (mindenkinek más és más tünete lehet és lesz is), ezért mindenkit egyedi módon kell gyógyítani, úgy, hogy olyasmit vetünk be egyén szinten, amit addig nem.

Tehát, ha valakinek új az oltás, ha valaki nem használt még homeopátiát, neki az. Új betegség, új gyógyszer. Ki kell próbálni, be kell venni. Lenyomja a Sors a torkunkon. Célja, hogy összekovácsoljon bennünket, hogy végre felébredjen embertársaink iránt az együttérzés. Aki pedig nem hajlandó semmi újat bevinni ennek kapcsán az életében, annak csak a lélegeztető gép marad, mint újdonság…

Az energiák nem csinálnak semmit. Az Uránusz nem csinál semmit. Csak mutatja azt az időminőséget, amit így vagy úgy meg kell élnünk.

Minden korszaknak voltak globális és kollektív feladatai, és lesznek is. Most ez a feladat, amit érdemes megérteni, és együtt munkálkodni vele. Hiszen ha magunktól tesszük meg, nem fog fájni. Ha viszont nem akarjuk, az végzetes következményekkel járhat. Láttuk, tapasztaltuk is sajnos az elmúlt 2 és fél évben.
Akinél megjelenik tehát egy vírus,

ott az önkorlátozás hiánya miatti külső korlátot kell megélnie a betegnek. Covid ugye felső légúti, tehát merkúri, azaz kapcsolati probléma van. Ha átterjed a tüdő alsó részére az már Rák terület, vagyis komoly érzelmi trauma áll a kapcsolati probléma háttérben. De erről is volt már szó korábban.

Célom nem a riogatás, hanem Sorsunk elfogadása. Mindig voltak kihívásai az emberiségnek, most sincs ez másképp. A természet teszi a dolgát, fogadjuk el, úgysincs más választásunk.Nos a 2. transzcendens bolygó a Neptunusz. Írtam már róla korábban. Hozzá kapcsoljuk analógiában a baktériumokat. Természetesen ezek a kis apró lények is fertőznek, hiszen egy nátha is lehet fertőző Strepto- vagy Spaphylo-coccus baktériumok által.A neptuni analógiák ott manifesztálódnak,

ahol az egyén nem képes lemondani az egójáról. Aki pl. nem képes lemondani a szexről és egóval szeretne szélsőségesen az élvezeteinek hódolni, ott a baktériumok pl. a húgyutakban manifesztálódnak, hogy megakadályozzák a szélsőséges szexuális megnyilvánulásokat.

Aki habzsolja pl. a kapcsolódásokat, állandó mehetnéke van, ott merkúri analógiában jelenik meg majd a baktérium, pl. a felső légutakban, és mondjuk hangszál gyulladás formájában akadályozza a kommunikációt, így állítva le a túlzott kapcsolódást. Ezer és egy formáját élhetjük meg az egóról való lemondásnak a „Neptunusz segítségével”. Erről sokat írtam korábban, hogy amelyik házunkban áll, ott le fogunk mondani.

A 3. transzcendens bolygó pedig a Plútó ugye, amit pedig analógiában a gombákhoz kötünk.


Plútói analógiák a halál, a transzformáció/átváltozás, a lebontás, az elmúlás, a múlt felbomlása, amit le kell zárni, túl kell lépni, meg kell haladni, fel kell adni.

Képviseli a válságokat, hatalmi harcokat, szélsőségeket, újjászületést (Főnix), sötétséget, az alvilágot (Hádész birodalmát), a tudatalattit, a titkokat, a rejtelmeket, a bomlás erjedés folyamatait, temetés vagy temető szimbóluma (valamit el kellene temetni végre), a szexualitás vagy vágyak szélsőségeit, a kegyetlenséget, robbanás, szélsőséges összeütközéseket, mely nem válogat az eszközökben, fanatizmust, végletes féltékenységet stb.

Se vége se hossza az analógiáknak… de lényege az elengedés, vesztés, veszteség, csalódás / vagy az attól való félelem feldolgozása.

Pl. ha tehát lakásunkban mondjuk a falakon, vagy ajtókon jelennek meg gombák, arra hívják fel a figyelmet, hogy sürgősen meg kell változtatni emberi kapcsolatainkban valamit, hiszen az ajtók az átjárók, a falak a kapcsolatok közti határokat jelentik.

Ha ugyanez a padlón, vagy a pincében van, természetesen a múltunkban kell valamit sürgősen meghaladni, megérteni. A plafon ezzel szemben a jövőnk, mely egyértelműen céljaink megváltoztatására sarkall. A cél, amit kitűztünk, elavult, idejét múlt, már a múlt, nincs helye tovább életünkben.

Ha a testünkben keletkezik gomba, ott amelyik testrész érintett,

annak az analógiája szorul gyökeres változtatásra. Pl. gombás hajas fejbőr esetén nincs rendben az önérvényesítési akaratunk (hiszen a fej Kos), a haj pedig Szaturnusz (célok, korlátok, nehézségek stb.). Tehát céljaink lehetségesen túl erőszakosak, vagy korlátozzák az önérvényesítésünket, vagy ellenkezőleg, végre össze kéne szedjük magunkat, mert ha nem, eltipornak, porig rombolnak. Jelezhet hatalmi harcokat, és mind mást, amit fentebb leírtam. A gombás köröm hasonló, hiszen a köröm is Kos, azaz Mars szimbólum.

Nemi gombásodás lehet túlfűtött szexualitás, a partnert kellene esetleg lecserélni végre, vagy magasabb szintre emelni társ-kapcsolatainkat, amiben nem lehet tovább alantas, állatias ösztön szinten maradni. Lehet érzelmi függés, melyben a partner visszaél hatalmával stb.


Az analógiák szintjén csak a szimbólumokon keresztül tudunk eljutni a felismerésig és a megértésig, mely egyéni szinten azért eltérhet.Remélem sikerült egy kicsit megvilágítani e hármas energetika szimbólumrendszerét, melyről igazándiból könyvet tudnék írni, így csak a felszínt kapargattam picit meg.

Ha komoly gondok vannak, természetesen

FORDULJUNK ORVOSHOZ! MERT AMIKOR MÁR FIZIKAI SZINTEN MEGJELENIK EGY BETEGSÉG, MÁR PUSZTÁN ELME ÁLLAPOT változással, VAGY GONDOLKODÁS ÁLTAL NEM GYÓGYULUNK MEG.

Szóval ezzel ne kísérletezzünk, mert végzetes kimenetelű lehet. Ezt nem győzöm hangsúlyozni. Bakteriális fertőzésre antibiotikum, vírusra szintén gyógyszeres kezelés, gombákra pedig gombaölő szerek használata elengedhetetlen.

Otthonunkat, életterünket tisztítsuk meg fizikailag is.

Ha tünetmentessé váltunk, akkor annak érdekében, hogy a betegség ne térjen vissza, már bekapcsolhatjuk az alternatív gyógymódokat, asztrológust hívhatunk segítségül, gondolkodhatunk a problémánk okain, de ezt már csak a sürgősségi ellátás után tegyük!

A transzcendens bolygóknak csodálatos analógiái is vannak, ezeket a következő részben tárgyaljuk ki.

Szeretet és áldás kísérjen utunkon

S M


Sóvári Melinda asztrológus

Üzenet: csillagmessenger@gmail.com-on

Honlap: www.csillagmessenger.webnode.hu

Telefon: 06-20-420-8611