Hold-hatások

Ha a Kos jegyében születtél, de az aszcendensed a Rák jegyében áll: ellenálló természeteddel gyakran értelmetlen harcokba bonyolódsz. A Rák aszcendens világos célt ad, a lázadóból a család tévedhetetlen jó szelleme leszel.


Ha a Bika jegyében születtél, de aszcendensed a Rák jegyében áll: nyitottabb leszel a világra és mindenekelőtt intuitívabbá válsz. Nem követed akacsul a tapasztalati értékeket, hanem nyitott leszel a kreatív megérzések iránt.


Ha az Ikrek jegyében születtél, de az aszcendensed a Rák jegyében áll:
döntően megváltoztat téged, a szingli, a kissé állhatatlan partnerből vidám, játékos mama leszel, akit a gyereke sosem felejt el. Okos, kritikusan gondolkodó emberré válsz, sok érzéssel.


A Rák jegyében születtél és aszcendensed is a Rák jegyében áll: nem egyszerű természeted van, vannak szeszélyeid, ingadozó kedélyed és inkább félénk vagy. Intuíciód azonban egyszerűen látnoki, fantáziád nem ismer határokat. Íróként zseniális lehetsz.


Ha az Oroszlán jegyében születtél, de az aszcendensed a Rák jegyében áll: pátriárka leszel vagy „ősanya”. Az aszcendens megérlel egy politikai karrierhez, akár egy párt vagy ország uralkodja lehetnél. Ebben erősséged a problémák intuitív felfogása.


Ha a Szűz jegyében születtél, de az aszcendensed a Rák jegyében áll: családias emberré válsz, akiben mindig meg lehet bízni. Hűségesen gondoskodsz, de csak azokra az emberekre összpontosítasz, akik a közvetlen közeledben vannak.


Ha a Mérleg jegyében születtél, de az aszcendensed a Rák jegyében áll: egy erős partner mellett megismerheted egy szilárd, szoros kapcsolat boldogságát, ami megszabadít problémáidtól és szép lélekké növi ki magát. Ideális belsőépítész lehetsz.


Ha a Skorpió jegyében születtél és aszcendensed a Rák jegyében áll: központtá válhatsz, egy nagy család biztos pontja lehetsz. Lelkierőd aszcendensednek erejével mágussá, látnokká tehet.


Ha a Nyilas jegyében születtél, de az aszcendensed a Rák jegyében áll: problémáid akadnak a Rák aszcendenssel, túl kapaszkodó, korlátozó leszel a szabadságigényedhez képest. Ezzel egyidőben élvezed a szerencsét, hogy partnereddel céljaidat és ideáljaidat meg tudod osztani.


Ha a Bak jegyében születtél és aszcendensed a Rák jegyében áll: ez félénkséget, elővigyázatosságot és mindenekelőtt félelmet váltana ki belőled az erős érzelmektől, ezt elveszi a Rák aszcendens, végre el tudod engedni magad, feloldódhatsz egy kapcsolatban.


Ha a Vízöntő jegyében születté , de az aszcendensed a Rák jegyében áll:
intuíciód megóv a hibák elkövetésétől. Látod azt, ami rád vár. Ideális előfeltételek egy feltaláló vagy újító számára.


Ha a Halak jegyében születtél, de az aszcendensed a Rák jegyében áll
: mélyen érző emberséges lelket kaptál az égiektől. Jó barát vagy, ideális partner, egyidejűleg médium, aki üzeneteket fogadhat egy másik világból.