Mindig arra a következtetésekre jutottam, senki sem akart a végére járni, hogy igazán tiszta képet kapjon önmagáról, senki sem volt karakterileg az alaphelyzeteivel képbe lenni, valamit is változtatni.

Ennek kapcsán két verzióban mennek a dolgok. Nem változik semmi! Másik, hogy mindenki inkább hozzászokik a kialakult helyzethez. De hogyan is tudná saját magát motiválni az ember a horoszkópja alapján?


„Néha nagyon nyomasztó, szinte feldolgozhatatlan az egész. De beszélnünk kell róla, mert így könnyebb túljutni rajtuk. Persze, még így is nehéz.” – ezt mondta el Vilmos herceg és kapóra jött ez az idézet! Dárdai Pál, HERTHA BSC edzője pedig azt mondta: „Légy mindig magabiztos. Olyat kérj a csapatod tagjaitól, amit tudsz, hogy biztosan meg tudnak csinálni, és légy minden körülmények között velük őszinte.”Én úgy gondolom, hogy minden sikerünk titka

a barátok, a család, az élettárs és a tekintély asztrológiai ismerete alapján, nyomon követhető! Perdöntő, hogy milyen szavakat használunk a kapcsolatteremtés terén. A Merkúr és a 3. Ház jegyei tudnak szembesíteni minket, innen tudjuk meg érzékelni az értelmi szintünket. A Hold jegyünk, vagy a IV. Ház családi tűzhely fogalma a béke csendes kikötőjét jelenti.A Vénusz és a VII. Ház csillagjegye mindenek felett áll!

Jelzik, és innen látszik igazán a dinamizmusunk és a velünk született képességeink – kirakat szerűen! Egész nap mást sem teszünk, hogy mérlegre teszünk mindent és mindenkit. Azon múlik a hírnevünk, minden szinten képben vagyunk-e önmagunk és a másik megértésében. Akarunk-e megérteni dolgokat, vagy akarnunk kell megérteni bizonyos dolgokat?Legvégül, és nem legutoljára, a Szaturnuszunk és a X. Házunk csillagjegye „jelzi” eléggé egyértelműen a Merkúr, a Hold és a Vénusz ismerete, ha úgy tetszik tudatosítása nyitja meg bármiféle tekintélyünket. A szavaknak, vagy az érzéseknek és a kapcsolatoknak ismerete előbb kifejleszti a képességeinket, hogy azzal ki tudjuk elégíteni az ambícióinkat. A teljes kivitelezéséhez egyet biztosan kell még tudni!Az Én ismerete!

Az ascendensünk, vagyis annak a csillagjegye a születésünk pillanatától számítva a velünk született képességeink és dinamizmusunk motorja.

Vagyis, ha ismerjük – ezért fontos a születési óráját és percét – bizton ki lehet jelenteni, hasznosítani tudjuk az adottságainkat ahelyett, hogy elpazarolnánk az erőforrásainkat. A saját belső ösztöneink az egyetlen irányadó tényezőnk.

Személy szerint úgy gondolom, ha úgy tetszik megtapasztaltam, hogy a hideg-meleg kulcsszavaink, a tulajdonságaink és végül a tekintélyünk elérése helyesen akkor fejlődik ki hasznosan, ha ismerjük az érvényesüléshez szükséges vérmérsékleteinket.

Fellép annak a kockázata is, hogy kialakulhat bennünk egyfajta mechanizmus, amely a végletek felé tud hajtani, így nem beszélhetünk makulátlanul a szabad akaratról!Semmi újat nem mondtam, írtam! Csak annyit, hogy minden cselekedetünk egy asztrológiailag következetes rendszerből származik. Ezáltal az idő folyamán a jó elemzőképességünk és a meditációhoz hasonló gondolkodásmódunkkal mindenkit és mindent a helyére tehetünk – megismerjük a karakterünk reális értékeit. Ha mégsem, viselnünk kell az ezzel járó következtetéseket! Itt láthatunk egy példát

Steiner Gergely asztrológus

ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com

EGYÉB MEGJELENÉS:

https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!