A zuhanyozás magasiskolája


Ki hinné, hogy mi mindent elárulunk magunkról egy egyszerű zuhanyozással?

Egykoron, a Balaton mellett élő – egykoron füredi – emberként szívesen jártam (járok ma is) strandra, de mint afféle vizet kedvelő, gyógyfürdőbe is. Vízbe lépés előtt jó szokás, de van ahol kötelező előírás a zuhanyozás. A bőrt locsoló víz gyengéd, vagy bárminemű „érintése” ösztönös reakciókat vált ki belőlünk. Úgy is mondhatni feszültségeket keltő a „találkozás”, felszabadító érzéseket vált ki, és észrevétlenül feltárulkozik az igazi énünk, és ekkor önmagunkat adjuk.


Nem titkolhatjuk, az értő szemek előtt terítékre kerülünk a csillagjegyeink alapján is. A víznek a bőrrel való találkozása hat a testre, a lélekre és kár tagadni, a közelben álló nézelődőkre is. Frissítő a víz érintése, de annak látványa is hangulatjavító. Ez a helyzet még az ismerkedési hormonjainkat is serkenti.


Szóval élvezzék a víz érintését, és ami mögötte van…
A Nap jegy mellett „kitárulkozik” az ascendens is, valamint a Hold csillagjegyünk (ez elsősorban a nők esetében dominál). Kezdődjék a mozi!

KOS
Ha lendületesen elsőként a fejét teszi a víz alá, tudhatjuk ez az ember Kos jegyben született, aki ugyanabban a ritmusban fejest is ugrik a medencébe (tóba). Nincs vége, mert a vízben is olyan, hogy forr körülötte minden, valósággal „kivetkőzik” magából, és ő az, akit többször figyelmeztetnek akár a cingár, vagy donga formájú úszómesterek, hogy kiemelik, de nem merik, vagy minek vesződjenek egy tengeralattjáróval…BIKA
Komótosan, a nyakát jobbra-balra „tekergetve” tus alá érkező emberünk lassan kinyitja a csapot, kezét merőkanál alakúra formálja, majd a vizet a torkához, nyakához löttyinti és ott egyenletesen „szétkeni”. Ahogyan érkezett, úgy megy bele a vízbe, minek a rohanás.


IKREK

Ehhez a megmártózónkhoz lassított felvétel kell, mert előfordulhat, hogy túlmegy a tusolón. Továbbá, a kezével, lábával kalimpálva már-már térd magasságáig a vízben jár, amikor hirtelen visszafordul a tusoló felé és a csap rekordgyorsaságú kinyitása után csak úgy „átsuhan” alatta. Folyni hagyja a vizet, hisz úgyis jön valaki és a második találkozása a vízzel az első, ha az Ikrek valóban át is megy alatta, lényegében csak a kezeit „mártja meg.” Erről könnyen fel lehet ismerni.


RÁK

Lehetetlen nem észre venni, mert valamelyik családtagját – férjét, feleségét, gyerekét, a papát vagy a mamát, stb. – tolja előbb a tus alá és nyitja ki neki a csapot, de még azt is ellenőrzi, elegendő mennyiségű víz került-e a szeretettére, és persze saját magára is, majd gondosan elzárja a vezetéket (biztosan oka van ennek is).

OROSZLÁN
Neki a legnagyobb problémája, ha nem nézik elegen. Őt engedjék előre, és mindenki „szentként” nézzen rá, amikor kidüllesztett mellkassal – figyelem, a nők ebben izgalmasabbak – teátrálisan végigsimítja felsőtestét, és várja a tapsot a mutatványért. Persze ez túlzás, de hogy élmény az tuti, na jó, a férfi esetében is (így most jó?).SZŰZ

Könnyű felismerni, mert kezében (steril) dobozzal, tusfürdővel, szappannal, karján a törülközővel, fürdőköpenyben és strandpapucsban a két lábon járó patika mártózik meg a „koszos vízben”. Amibe mindenféle jött-ment, ki tudja honnan szélnek eresztett ember „csak úgy belemegy”. És ahogy bemegy, úgy is jön ki.


MÉRLEG
Könnyen össze lehet téveszteni az Oroszlánnal. Mégis mi a különbség? Nos, a „király mindig meztelenül” jelenik meg, még akkor is, ha hordó hasa van, vagy fogpiszkáló termetű, mert önmagának így tökéletes… A Mérleg emberünk, ha valaki türelmesen megfigyeli, kivárva a következő megmártózást, és kaméleon-szerűen forgatja a szemeit. Továbbá mindig más-más köpenyben, vagy fürdőruhában jelenik meg a „színpadon”.


SKORPIÓ

Nálam a csúcs! Nem zavartatja magát, főleg a férfiak. Mint a Kos esetében is, lendületesen odalép és: a fej először! Majd könnyen észrevehetően alsó testrészét deréktól a combig 45°-ra kimozdítja és a jobb, vagy a bal kezével – az is kiderül, melyik kézzel eszik – majd rázúdítja a vizet a két láb és a derék találkozásának nemes pontjára, mindezt ameddig a kedve tartja.

Hölgyek esetében kicsit más. Olyan szűziesen, de hasonlóan „elmozdul” – rendkívül pici ideig – lesifotósok nem olyan gyorsak, hogy ezt lekapják, de az orrát is igen sokáig „vizezi” – higgyenek nekem, megéri őt kukkolni!


NYILAS
Az tűnt fel, hogy a nem sportos alkatú is bemelegítő mozdulatokkal veti magát a tusoló alá. Erélyes, határozott karlendítésekkel, lábkirázásokkal, derékkörzésekkel „akkor megyek, amikor akarok” szellemében előre is enged joviálisan másokat, amíg el nem jut odáig, hogy ő is „alámerüljön”. Persze, a vízbemerülés előtt szintén ugyanez a koreográfia, majd elmerül a medencébe, nehogy – túl sokáig is – lássák, bőre alatt hordja az úszógumit.


BAK
Rokonságban a Bika, Szűz emberrel, megvan benne ugyanaz a lassú és kimért tempó, valamint a higiénia is. Ami megkülönbözteti tőlük, hogy akkor megy a zuhany alá, amikor „holtidő van”. Kifigyeli, mikor van az az időszak, amikor senki sem közelítette meg a zuhanyt, így amikor mindenki figyelme elkerüli az „objektumot”, ő megjelenik és elvégzi a dolgát, majd elvegyül a tömegben. A térde tűnik fel gyakran a vízben, ahogy a kezével kör-körözik rajta. A gyógyvízben „kipakolja” a térdeit…


VÍZÖNTŐ

Ahogy mondtam, a Skorpió élményszámba megy – olykor erotikus is – a másik csodabogár a Vízöntő. Már láttam uszodában, strandon birkózó szerelésben férfit, nőt egyaránt. Láttam olyan kalapban, úszósapkában, sőt sállal is tus alá állni, hogy nem lehetett őt nem észrevenni. Nőt férfigatyában, fehér átlátszó pólóban, de volt rajta melltartó… A férfit nőies kalapban, nyáron télapó sapkával fel-alá járkálni a stégen, olyan vizuális orgazmust produkálva mindenkiben – magában is –, hogy napokig az ember fia evvel álmodott, ha akarta, ha nem. (Kiröhögni halálos bűn!)


HALAK
Érdekes, de nem sértem meg azzal, hogy igazán semmit se mutat! Jön egy emberke, aki jobbára akkor megy a tus alá, amikor kígyózó sor van. Ezután bocsánatkérő kerek szemekkel előreenged mindenkit, vagy amíg mások tusolnak, ő „bátran” a lábát odatartja a zuhanyozó irányába, hátha jut neki pár csepp, és ezután megy a többiekkel. Mint a heringek! És az jár az agyában végig, hogy-hogy nem sikerült (megint) tisztességesen a tus alá állni? De, egyszer majd meglátja mindenki, fog ez menni (valamikor ebben az életében?)…

Nem kell ahhoz strandra menni, a tengernyi wellness szállodákban is – örök életű életérzések ezek – simán otthon is ki tudjuk figyelni mindezeket:MIKÉPPEN is TÖRÜLKÖZÜNK?


A kádból kilépve nem mindegy honnét kezdjük, de lényeges, hogy ha lépésről-lépésre tesszük, akkor biztosan – egészségesen – szárazra tudjuk törölni magunkat.

Sőt, lélektanilag is van jelentősége. A sorrendben végzett műveletek este a nyugodt alvást, vagy sikeres szerelmeskedést, reggel pedig a fitt munkába állást eredményezheti.

Szóval, először a fejnél kezdjük (Kos), majd a nyak következik (Bika). Ennek utána a kezek jobb és bal (Ikrek), majd a gyomor következik a kezek végeztével annak magasságában (Rák). Ezután a mell, valamint a hát vízmentesítése következik (Oroszlán), majd következik a hasfal és a farrész (Szűz). Vese és a derék sem marad ki ebben a ritmusban haladva (Mérleg), s ezután következik a nemi testrészünk (Skorpió). Comb a következő fázis (Nyilas), majd a térdrész (Bak). Legvégül a lábszárunk, sípcsontunk és a bokánk (Vízöntő) utána a teljes lábfejünkkel be is fejeztük a műveletet (Halak) – akinek nem megy, írja ki a fürdőszoba ajtajára, nem fog hibázni!Könnyen észrevehetjük, hogy amikor nem vagyunk eléggé koncentráltak, ha nem ebben a sorrendben törülközünk! Megfigyelhetjük, hol is van éppen gondunk. Csak egy példa: hirtelen mozdulattal, a nemi szervünkkel kezdjük, akkor azt „jelenti” – gondoljon bárki, amire akar – mély titkot őrzünk, amiről nem szeretnénk, ha az napvilágra kerülne. A többieknek is van „jelentése”, az asztrológia ismeri, tudja ezt!A fentieket nem csak magamon „ellenőriztem”, megfigyeltem, de az ismeretterjesztő előadásaim során a hallgatóság mindig igazolta, vagyis megerősítette ezeket. A legegyszerűbb mozdulat is vallomás önismeretből éppen úgy, mint a társunknál, gyermekeinknél, barátainknál megfigyeltek is az ő alaposabb megismerésüket segíti.


Steiner Gergely asztrológus


ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com

EGYÉB MEGJELENÉS:

https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!