ÍRTA: FELKAI TÍMEA KARMAASZTROLÓGUS

Ma éjjel a nyári napforduló áldott ünnepe köszönt ránk: Nap a Rák jegyébe lép: együtt a Vénusz, Merkúr párosával! A szerelmes, gondoskodó, családalapító energiákat indítva.A változás garantált, ahogy a Vízöntőben hátráló Plútóval kapcsolódik.

Áldott lehetőségeket az Ikrekben haladó Jupiter jelez.Bár kívülről nézve lágy és hajlékony, az csak a látszat, hisz belül erős, konokul elszánt és hajlíthatatlan. Ez rögtön nyilvánvalóvá válik, ha valaki bírálja vagy más módon támadja őt, kedves barátait vagy családját. Igen, a Rák Napjegyről van szó.


Érzékeny, rokonszenves típus, törődik másokkal, jó megfigyelő, és tehetségesen nyugtatja meg a boldogtalanokat. Kiváló tanácsadó lehet belőle. Remek beleérző képességgel rendelkezik. A Rák életében kivételesen fontos szerep jut a családnak, és bármit megtesz, hogy bajba jutott szerettein segítsen.

Sok gyakorlatias szemléletű Rák jó szimatú, okos üzletember. Általában van legalább egy kis üzlete, vállalkozása, ahol valamilyen értelemben a közösség javát szolgálja. Adottságai révén bármelyik sikeres lehet a kereskedelmi pályán. Mindkét nembeli Rák rajonghat a szakácsművészetért, szereti a finom ételeket és minőségi italokat.


Hajlamosabb hátrafelé haladni, mint előre. E tulajdonságának egyik érzelgős megnyilvánulása a családi fényképalbumok nézegetése s a régi szép idők felelevenítése. Ezért nem válik meg semmitől, a legfurább tárgyakat képes gyűjtögetni.
Álmodozó természet, hatalmas képzelőereje szárnyán bárhova eljuthat. Gazdag belső életet él.


Az inkarnálódó léleknek ebben a csillagjegyben a szeretet termékeny oldalát kell megtapasztalnia. Túlérzékeny: mivel uralkodó bolygója a Hold, hangulata a Hold járásának megfelelően ingadozik.


Képes arra, hogy finom „antennáival” környezetének hangulatát érzékelje.
Alacsony rezgésben azt az anyát jelképezi, aki képtelen elengedni gyermekeit, sértődékeny, hisztis.


Ha táplál és szeret, akkor magas szinten éli meg e jegy adományait. Otthonában a fészek melegét tudja megteremteni.


Szeretettel,
Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea