Született 1961.07.01. 19:45 Sandringham, Egyesült Királyság


Nem minden arany, ami fénylik… szól a régi mondás. Nos, III. Károly angol király koronázása alkalmából rápillantottam a koronázás képletére, Károly, és Diana horoszkópjára…. és egyből más színben láttam mindent. Ezt szeretném megosztani Veletek. Kamilláról sajnos nem találtam hiteles születési adatot.

Első körben Dianaról szeretnék írni.


A legfőbb kérdés, mely szerintem mindannyiunkban felmerült, hogy mi is történhetett azon a bizonyos napon, és vajon miért kellett Diana-nak meghalnia? Miért ment hozzá Károlyhoz, mikor tudta, hogy Károly Kamillát szereti? Volt-e kapcsolat Károly és Kamilla közt, mialatt házasok voltak Diana-val? A gondoskodás, a temérdek adakozás és jóságon túl a palota falai közt mi zajlott valójában a király és Diana között?Nos, egy rövid áttekintést nézzünk meg a hercegné életfeladatáról, személyiségéről, sorsfeladatáról, melyből talán sok minden kiderülhet számunkra ezekkel kapcsolatban.

Egy bizonyos, a dolgok történhettek volna másképp, de csak ugyanezen csapás mentén, hasonló analógiákban, mint ahogyan történtek.

Első és legfontosabb a születési sorsfeladat kapcsán,

hogy Diana X-es házban támadott Neptunusza miatt ÁLDOZATI sorstípussal született. Ami azt jelentette számára (és mindenki számára, aki hasonlóval születik), hogy bármit tesz, bármit tesznek mások, bárhogyan él, bármit mondanak mások, MINDIG ÉS MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT áldozatnak fogja magát érezni az illető. Életében és halálában mindenkor az áldozatiság jelenik meg…

Ezt én úgy gondolom, hogy komoly karma-adóssággal teli élet ez annak,

aki ezzel születik. Természetesen minden élet karma eredménye, de ebben az esetben nincs semmilyen választási lehetőség. Hogy hol, vagy hogyan lesz áldozat, azt sem ő dönti el. Akinek önfeláldozó vagy áldozat a sorstípusa, legalább van választása.

Nos, az alapokat mindenki tudja, VII-es házas Rák Napja volt,

ami a népszerűség alap-pillére, férje köz-, vagy nyilvános szereplő, híres, így ő is azzá válik általa. A Rákság miatt a hatalmas gondoskodási vágy, a gyermekei szeretete, a sok-sok jótékonykodás, adakozás, együttérzés természetes adottsága volt. De mivel ez a Nap, és ez valójában a férje, ez nem egészen ő…, valójában nem magának kellett volna tündökölnie, hanem férjét királyi Nappá tennie. Amit most Kamilla meg is tesz, hiszen a háttérben marad, mint igazi Hold.

Ez a látható, a mindenki által megismerhető. Személyiségünk legcsekélyebb része, főleg nőknél. Egy Rák nő akkor tud a legjobban gondoskodni, ha a férjétől kap hozzá anyagiakat, pénzt, és lehetőségeket. Valójában Diana a férje, és annak családjának vagyonát osztogatta. Amivel nincs is baj, de ne feledjük, ha nem kap, nincs mit adakozni. A férfi dolga a teremtés, amely meg is történt. Őt se felejtsük el ebből a „csomagból”.


Menjünk kicsit mélyebbre… nézzük meg, ami nem látható, csak a születési képletből olvasható ki.


2-es házas Szaturnusza, Jupitere és Holdja mutatja,

hogy bizony az anyagi javak megszerzése az egyik legfontosabb feladata és tehetsége. Befogadó, vagyis le kell mondania az anyagi teremtésről, tehát kapnia kell. Mivel a Holdja a Vízöntőben állt, mutatja, hogy az egész közösséget családjának tekinti, és amíg adni tudott, kapott is anyagi javakat. Aktívan tartva így az anyagi áramlást.

Születési karmája Bak Szaturnusz 2-es Jupiter.

Akkor lehetsz boldog, ha mások anyagi boldogsága, mások vágyai teljesülnek. Akkor lehetsz szabad, ha a másik azt akarja. Akkor változtathatsz, ha a másik úgy akarja.

Hosszú cikkben taglaltam korábban az asztrológiának azt az álláspontját, miszerint a válás nagyon komoly következményekkel jár.
Egy hétköznapi embertől sem szerencsés elválni, de ezt most itt nem fejtem ki újra.

NA DE EGY KIRÁLYTÓL?

Nos ez… olyan élethelyzet változás, olyan sors-esemény, mely aktiválta a végszót, az áldozattá válás csak idő kérdése volt. És mindegy ki kezdeményezte a válást.

Áldozattá egy személy ott válhat, amelyik házban a Jupitere áll, amelyik házban a Szaturnusza áll, ahol a Halak jegye áll, vagy ahol a Neptunusza áll. Ez mindenkire igaz, aki áldozati típus.

Diana Neptunusza a X-es házban áll.

Itt nem tudta a Sors „bevasalni” a feladatot, hiszen sem édesanyjától, sem a céljaitól, sem a karrierjétől nem válhatott aldozattá. Tehát itt nem.

Nézzük tovább. Ahol a Halak jegye áll, ez a következő lehetőség, mint áldozatiság. A 3-as ház csúcsán mutathatja, hogy áldozattá a közvetlen környezetében válhat, ez mint egyik legjobb megoldás a Sors részéről nagyjából végig meg is volt házassága után.

Miért kellett tehát hozzá mennie egy férfihez, aki mást szeret?

Ezért. Miért kellett elviselnie a palota intrikáit? Ezért. Miért érezte, hogy mindenki csak bántja őt a közvetlen környezetében? Ezért. Bárhol és bárhogy élt volna, ezt így élte volna meg.

Előbb-utóbb azonban ebbe is belehalt volna….

nagy valószínűséggel hasonlóképpen, mivel a 3-as ház ura a Neptunusz fényszög kapcsolatban áll mind a 8-as házban álló Mars-Jupiterrel, mind a 2-es házban álló Jupiterrel. Emiatt meg vagyok győződve, hogy halálát a Jupiter hozta. (Válással amúgy is a Jupitert sértjük meg).

Nos nézzük tovább tehát. Még lehetett áldozat a 2-es házban álló Jupiter és Szaturnusz okán. Igen… minden bizonnyal ez aktiválódott be azon a bizonyos napon, úgy hiszem, hiszen már az első két lehetőséget nem élhette, csak ezek maradtak. Jupiter vagy Szaturnusz. Mivel mindkettő a 2-esben áll, nem nehéz kitalálni mi lesz a végkifejlet.

Amíg házas volt, az áldozathozatal az anyagi adakozás analógiájában nyilvánult meg, azzal a rengeteg jótékonykodással, amit tett. Áldozat volt a közvetlen környezetében is, ezt is „jól” élte. Elvágva azonban magát az anyagi forrástól, melyet férje által szerzett, ezt a csapot elzárta. Elzárta a 3-as házat is, mert több intrikát és lelki gyötrelmet sem kellett elviselnie a palotában többé. Ezért tehát nem maradt más, csak a 2-es ház…

A 2-es ház egyik analógiája maga a testünk, maga az anyag, az anyagi forma, melyről lemondani egyenlő a halállal…

Nos… hiába a szépség, a kedvesség, a jóság… a feladat az feladat, ami alól nem kivétel egy hercegné sem.


A válás nem volt soha megengedett a királyi családokban (nem véletlen). VIII. Henrik első feleségének Aragóniai Katalinnak szerencséje volt, mert az ő házasságukat érvénytelenítették. (Egyébként azért, mert nem tudott fiú örököst szülni). Azonban második és harmadik feleségének, Boleyn Annának, Jane Seymournak már nem volt ekkora szerencséje…


Annát kivégeztette, Jane pedig (mivel ezekkel a tettekkel a király „ezt üzente” a sorsnak, hogy nincs is szüksége feleségre) meghalt a vágyott fiú trónörökös megszülése után. 4. házassága el sem kezdődött, máris vége lett Klevei Annával, mert annyira csúnyának és műveletlennek találta a király. Neki is szerencséje volt. 5. feleségét korábbi rossz élete miatt sajnos szintén ki kellett végeztetnie. 6. felesége életben maradt.


Miért a párhuzam? Hiszen pont olyan viharos korszak volt az Angol királyi családnak akkor, mint manapság… és még Harry-ről nem is írtam :-).

Nos, nem is ez a lényeg, hanem az a fontos tény, ami mint transzgenerációs karma ott ragadt az új és új királyi generációk mélytudatában, időről-időre felszínre törve. Miszerint a királyné (mostanra Diana is az lenne, ha élne) áldozat, a király pedig üldözi a szerelmet, de beteljesületlen marad. Tragédiák és traumák sorozata… és ez a lenyomat nem múlik el nyomtalanul. Hűtlenségek, vágyak, szenvedélyek…

Nos, én nem állítok semmit, és nem ítélkezem senki felett.

Próbálok a tényszerűség talaján maradni. Praxisom alatt sok áldozati horoszkóppal rendelkező emberrel találkoztam, és sajnos azt kell mondanom, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy elmeneküljenek ebből a helyzetből, az elfogadás semmilyen apró jelét nem tapasztaltam. (Hozzáteszem, ez a legnehezebb karma). Minden erejükkel ezért sajnos azon vannak tudattalanul is, hogy mások ártsanak nekik, és magukra húzzák az áldozati karmát. Be kell teljesíteni a sorsot.Diana a feladatát mindaddig csodásan végezte, amíg a közösséget szolgálta és házas volt, de sajnos képletében nagyon nagy esélyt mutat a baleseti halál lehetősége. (VII-es, 8-as, 2-es, X-es ház kapcsolatai). Hiszen aki életében áldozat, halálában is az lesz sajnos.Nos, mégis miért ment férjhez Károlyhoz?


Hát… képletében látszik, hogy sem a pénzt, sem az elismertséget, vagy a hírnevet nem vetette meg. Angyalka arca mögött egy eléggé extrém szexualitás is állhatott, vagy egy teljesen aszexuális alkat. Sajnos Rákoknál gyakran előfordul, hogy amint anyává válnak, megszűnnek nőnek lenni. Kamilla is Rák egyébként, de mivel nem Károlytól vannak gyermekei, Károly mindig is láthatja őt Vénusznak, és nem Holdnak. Ha Kamillát veszi el, gyanús nekem, hogy ugyanez történik, csak fordítva.

A felszín alatt egy tekintély-tagadó, alárendelődni nem tudó és nem is akaró (Vízöntő Hold) személyiség volt. Valójában kiismerhetetlen, a vonzó külső mellett a külsőségekre, az anyagi biztonságra nagyon is adó, a kényelem és az élet adta örömökre vágyó volt. Sokszor túl kritikus, vitatkozó, és nem mindig volt összhangban azzal, amit mutatott, mint amit valójában gondolt.

Bájos mosolya mellett roppant céltudatosan és vasakarattal küzdött céljaiért,

jókora adag becs és siker utáni vágy hajtotta. Pedig ha nincs mögötte a háttér, valójában senki sem vált volna belőle… Picit megfordult a lovon, és a kapott javakkal vezetőjévé akart válni a családnak, és kezébe venni az irányítást. A megtévesztés sem állt távol tőle a horoszkópja alapján.


Házassága érdekből köttetett, és társához nem kötötték érzelmek.

Hiába minden ennek ellentmondó vélelem, a képlete tényszerűen ezt mutatja. A divat terén nagyon tehetséges, mely, valljuk be, nem kevés pénzébe került az alattvalóknak.

Hiszen mit is láthatunk a történelem könyv lapjain?… Trónörökös, trónörökös minden áron. Szerelem? Szexualitás?
Hát az nem jár egy királynak, maximum szeretői kapcsolatban. Ezért vannak egyébként, amióta világ a világ, szeretők, házastársak, és hmmm… hát mondjuk így piros lámpás házak. Egyik sem analóg egymással. Ééés, ami az egyikben megvan, a másikban biztosan nem.

Nos… Diana walesi hercegné nem lehetett királyné... kedves és megnyerő személyisége mégis örökké fennmarad majd a történelem könyvekben, vagy inkább történelem file-okban, ahogyan manapság van.

Bizonyára sokan Őt szerették volna látni a 2023. 05. 06-i koronázáson, és nem Kamillát.

Az élet azonban sajnos nem azt hozza, amire vágyunk, hanem azt, ami a feladatunk…
A történelem mint mondják ismétli önmagát…Az asztrológus feladata nem az illúziók táplálása sajnos, hanem a szenvtelen realitás feltárása, bár ez sokszor fájdalmas lehet. Ezért nem szabad senkire ráerőltetni egy személyes elemzést, mert nem biztos, hogy készen áll rá.


Terveim szerint magáról a koronázásról is szeretnék írni a későbbiekben, hogy milyen feladatokat hoz majd a Királynak, a családnak és az angol népnek.Szeretettel és részvéttel emlékezzünk a walesi hercegnőre, az Angol királyi család legkedveltebb nőtagjára. Nyugodjon békében, és azt kívánom, hogy sok jótettéért kapjon könnyebb karmát eljövendő életében!

Áldás kísérjen utunkon

S M