6. hó 6-án, az Ikrek Újhold varázslatos üzeneteivel kapcsolódhatunk

ÍRTA: FELKAI TÍMEA KARMAASZTROLÓGUS

A 6-os szám a szerelem, szépség és harmónia száma. Aki ezzel a Sorsszámmal született, vagy a születési dátumában hangsúlyos az általában kedves. Szerelmes típus, az emberi kapcsolataiban elfogadó, baráti viszonyai fontosak számára.Jó ízlésű, keresi a külső és belső szépséget, viszont nem szereti a konfliktusokat, épp ezért nehezen dönt. Sokáig mérlegel, hogy döntéseivel ne bántson meg másokat.

A tarot Nagyarkánumai közül a VI-os a Szerelmesek lapja. A szerelem, a feltétel nélküli szeretet, elfogadás és megértés lapja. Jelezhet együttműködést vagy elköteleződést egy jó ügy mellett.

Csütörtök délután, 14 óra 37 perckor Ikrek Újholdunk lesz, ahol a Nap, a Hold és a Vénusz hármasa áll együtt. (budapesti idő szerint).

Új kezdeteket hoznak a szerelemben és a pénzügyekben.Sorsszerű találkozásokat tár elénk az élet, ahogy az Újhold szereplői a Mérleg kardinális, levegős jegyében hátráló leszálló Holdcsomóponttal levegős trigont alkotnak.

A Kos felszállóval bátor megvalósításokra, új kezdetekre van lehetőségünk.

Az Ikrek Újhold a Halakban járó Szaturnusszal alkot változó kvadrátot: hosszú távú lehetőségeket kapunk.


A Vénusz-Szaturnusz a „cement” fényszög, amikor a szerelemben és a pénzügyi teremtőerőnkben valami megszilárdul. Hosszú távra szól.

A Halak jegye viszont az elengedésé is: ideje lezárni egy korszakot, mert új lehetőségek várnak ránk. Ilyenkor a lezárás is hosszú távra szól.
Ebben a magas szintű spirituális képességeink segítenek.

Az Ikrekben együttálló Jupiter és Sedna hitet ad nekünk, optimizmust. Csodás ötleteket életünk újratervezéséhez.

A Vízöntőben hátráló Plútó levegős trigonja zseniális, radikális átalakító energiákat hoz, amelyben elengedhetjük a félelmeinket és a régi energiákat…Új születésben vagyunk, amihez minden támogatást megkapunk.

Csak hinni kell benne, magunkban: ez a Jupiter-Plútó ereje.

A kardinális tengelyek újdonságokat hoznak!

Áldott Újholdat kívánok! Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea