Az Irányító réteg


Attól, hogy nem bevett szokás nézegetni, még van és létezik ez a „kasztrendszer”. Európai szemmel leginkább elutasítással fogadják ezt a besorolást, Távol-keleten ennek tudomásul vétele és ismerete természetes.


Az óra járásával ellentétes irányban haladva
találjuk az Irányító (kreatív) réteget, melynél az 5. Házban van a Vertex-pont. Részint az Oroszlán jegyhez kapcsolódik, itt a (boldog), önkifejezés formáival találkozik.


Akiknek ebben a szektorban van, büszkék lehetnek önmagukra.

Feltehető, hogy – az asztrológiai számítógépes programokban – sokan le is tudják már „olvasni”. Most az értelmezésében fogok segíteni, akiknek az 5. Házban van Vertex pontjuk.

Ahogy említettem, annak idején következetesen figyeltem a „szerepvállalását”, így minden kérdezőmnél képben voltam, vagyok és maradok a jövőben is. Én vallom, hogy az indiai kasztrendszer fedezhető fel, s mindegy ki és mit mond rá így, vagy úgy, tetszik-e vagy sem. Harminc éve a „hindu – képtársításban” nálam teljesen bevált.


RÖVIDEN, TÖMÖREN ÉS ÉRTHETŐEN


Önök öntudatos karakterek. Nem is kell nagyon erőlködni, hogy önök remek emberek. Annak ellenére is, hogy vannak arrogáns és túlzásoktól sem mentes attitűdjeik, e mellett a szívélyességüket és a nyitottságukat nem lehet, nem észrevenni.

Tudnak mit felmutatni ebben az inkarnációban, akkor is, ha most így alig hihetőnek tartják. Egyszóval, ha sokáig nem veszik észre létezésüket, vagy mellőzik sorozatosan önöket, egy dolog. Én a kérdezőmet illetően – nem ajtóstól – tokostól rohanok bele a lelkivilágába -, arra biztatom őket, hogy változtassanak a tutyi-mutyi fellépésükön…


Azoknak, akinek az 5. Házban van a Vertex-pontjuk,

egyfajta természetes tekintéllyel vannak „felvértezve”. Megkockáztatom, azt is, hogy a környezetükben szemtől-szemben, vagy (többnyire) a hátuk mögött is önzőnek és beképzeltnek tartják önöket.

Az élet (regényük) arról szól, hogy „fáklyavivők”, senki máséval össze nem téveszthetők. A klienseim körében élőben tapasztaltam meg, hogy a sorozatos kudarc után is felálltak és jól meg tudták választani azt a pillanatot, amikor a bátorságukkal, az erélyességükkel gerincesen pontot tettek a meghurcoltatások végére.


Miután köt a titoktartás – plénum előtt -, nem tehetem őket ki a kirakatba. Viszont, ha egyénileg kell róla nyilatkozni, megtaláltam ennek a módját hogyan hozzam a kérdező tudomására.

Sokan nem is tudják, hogy a Vertex-pont ismerete adta még nekem is a bátorságot ezt kijelenteni, hogy önök nem „örök vesztesek”!

Arra is emlékszem, hogy szégyenlősen és zavartan jöttek készíttetni horoszkópot, miközben fogalmuk sem volt arról, hogy ők kik is valójában.

Elmondták, már-már hogy eljutottak arra a holtpontra is, hogy megkérdőjelezzék az e világi saját életrevalóságukat


Az 5. Ház Vertex pont ismeretében tisztában voltam azzal, hogy gyermekes naivitással és besűrített ártatlansággal léptek be: ki vagyok én egyáltalán? – tették fel a kérdést.

Ilyen esetben, a gyakorlati érthetőség érdekében – régi és új hírességeket sorakoztatok fel itt az olvasóimnak és kérdezőimnek egyaránt. Az életükben igazolva van és bizonyították, konkrétan esélyt kaptak a sorstól, hogy a tehetségüket kipróbálják. És az új helyzeteikben a személyes tapasztalataimat is gyarapították, én meg igazolva látom ezeket!

Angelina Jolie a Vertex-pont (11°05’) a Neptunusz (10°20’) a Nyilas jegyben és 5. Házban!
A Nagy Sándor, a hódító c. filmben


Egy érdekesség ebben a dologban,
hogy a naiv és kétkedő alakok mellett olyanok is voltak – az 5. Ház Vertex ponttal –, akik hencegtek a fél sikereikkel. Olyan sok közhelyesen sületlenséggel álltak elém, mint akiknek hiányzott az egyik kereke.

Nem kevés időmben telt, hogy leszállítsam a magas lóról, annak a biztos tudatában, hogy ők is eleinte egocentrikusan megpróbáltak csillogást vinni a mindennapjaikba.

Majd elérkezett az a pillanat is, amikor tisztába lett annak a jelentőségével, hogy valódi csillogást fog tudni teremteni magának, csak hagyja abba a sok süketelést! Kalandra fel! – így engedtem útjára, idővel majd ő is ki fog csattanni az életörömöktől…


Szükséges azt is tudni, hogy az 5. Házban lévő csillagjegy mellett annak az uralkodója, vagy ha éppen egy másik planéta áll ebben a házban, annak a figyelembe vétele az értékelésnél kiemelten erőteljesebb lesz! Az együttállás minden esetben elsődleges, minden más asztrológiai hatáskörben (1,5°-os orbisza van) csak annak lehet, ill. van gyakorlatilag jelentősége.Lássuk a „nagyokat” és elő lehet keresni a Google-ban, milyen utat jártak be a sikerért:

G. Armani, Ingrid Bergman, G. W. Busch, F. Engels, Jack Nicholson, J. B. Tito, Marilyn Monroe, Ava Gardner, L. Pavarotti, Pablo Picasso, Galileo Galilei, Mindszenty József, Meryl Streep, Angelina Jolie, O. von Bismarck, Balczó András, III. Károly király, ők az 5. Ház Vertex-el!Második kaszt a Kiválasztott réteg – rövidesen erről is írok bővebb ehhez hasonló összegzést.

Az írás Steiner Gergely szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése a szerző engedélye nélkül tilos.


Illusztráció: Angelina Jolie A Nagy Sándor, a hódító filmből

ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com


EGYÉB MEGJELENÉS:
https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!