A reinkarnációs terápia lényege annak a szemléletnek az elfogadása és megtapasztalása, hogy a lélek halhatatlan. Eszerint igazi önvalónk nem hal meg soha, létezett a születés előtt és létezni fog a fizikai halál után is.

Sok testben éltünk már itt a földön és még sokszor fogunk újra születni mindaddig, amíg valami ideköt bennünket.

A keleti bölcseletek szerint szigorú törvények szabályozzák az újraszületéseket. A karma kérlelhetetlen törvénye azt jelenti, hogy minden tettnek és minden gondolatnak következményei vannak, amelyeket az embernek vállalnia kell, ha akarja, ha nem. Ha nem ebben az életben, akkor majd a következőben. Ha abban sem, akkor majd az azt követőben…

Minden adósságot meg kell egyszer fizetni.

Hallottunk már olyan esetekről, amikor egy ember valamilyen makacs és gyógyíthatatlannak tűnő betegségéből szinte azonnal meggyógyult: a hipnotikus regresszióban szembe találta magát a saját előző életbeli magatartásával, ami jelenlegi betegségének okát képezte.

A betegségek viszont nem jelentik szükségszerűen a karmikus adósságok ledolgozását, hanem inkább a törlesztés elodázását.

A spirituális szemlélet szerint a halál nem betegség vagy fájdalmas esemény vagy tragédia, hanem csupán létformaváltás, mint ahogy egy elhasznált ruhát levetünk.

A betegség gátja annak, hogy a lélek teljesíthesse feladatát, amiért megszületett.

A jelenlegi életünkben újra találkozunk azokkal, akikkel együtt éltünk előző inkarnációinkban, és akikkel valami rendezni való dolgunk van.

A spirituális asztrológia terápiás célja a tudatosítás.

A karma csak a tudatlanság miatt eredményez pusztítást, fájdalmat, betegséget, szenvedést. Akkor tudunk csak kilépni a karmikus ciklusból, ha tanulással, szeretettel és pozitív tevékenységünkkel kiegyenlítjük azt.

A spirituális asztrológia terápiája a horoszkóp eszközével hozzásegít ahhoz, hogy meglássuk, milyen vállalt feladataink vannak erre az életre és hogyan tudjuk azokat konkrét gyakorlati módon megvalósítani ahelyett, hogy tudattalanul betegségekbe vagy egyéb téves pótcselekvésekbe menekülnénk.

A születési horoszkóp nehéz helyzetei jelentik az elvégzendő feladatot erre az életre.

A karma asztrológia segít fellelni ezeket a helyzeteket. Téged is érdekel?

Szeretettel,

Murányi Tímea