Kedves Csillagidő Szerzők!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindannyiótoknak az éves munkáját, és hogy lelkes írói vagytok a Csillagidő Magazinnak!

Elértük a 2023. évre kitűzött célunkat, a 10 000 olvasót havonta, amihez nagyban hozzájárultatok az elkötelezettségetekkel, a magas színvonalú szakmai munkátokkal. Így elértük azt, hogy olvasóink első kézből kaphatnak autentikus forrásból hiteles információkat az asztrológia és az ezotéria világából, a természettudományokról.

Célunk továbbra is az, hogy a magazin minél több emberhez eljusson. Ennek érdekében egy olyan összetartó közösséget szeretnénk kialakítani, ahol a tagok őszintén és szeretettel fordulhatnak egymáshoz segítségért.

Ehhez úgy tudtok hozzájárulni, ha továbbra is megosztjátok a magazin posztjait az ismerőseitek körében, a közösségi oldalakon, saját weboldalatokon, különböző Facebook csoportokban, kinek a maga lehetősége szerint.

Ezekről itt olvashattok

A héten megtartottuk a Csillagidő Magazin szerkesztői megbeszélését, amit minden hónapban megteszünk a hatékony működés érdekében. Itt a következő év feladatait beszéltük meg.

A weboldal folyamatos fejlesztés alatt áll, láthatjátok a változásokat például a menüsorban, ami témakörönként fel lett osztva, így átláthatóbbá vált az olvasók számára.

Várjuk a Ti ötleteiteket is, miben tudunk még fejlődni!

A YouTube csatornánkon elindítottuk a Csillagidő Magazin szerzőinek bemutatását egy rövidke, 10-15 perces videóban. Ezeket a videókat a Csillagidő bemutatkozó oldalára is fel szeretnénk tölteni.

Jövő évi terveink közt szerepelnek még online kerekasztal beszélgetések, ahol több szerzők közt folynának az eszmecserék, előadások, webináriumok, különböző online és offline rendezvények tartása.

Ehhez is várjuk ötleteiteket! Ki, miről beszélne szívesen? Kivel beszélgetnétek a cikkírótársak közül?

Nyugodt, szeretetteljes készülődést kívánunk az ünnepekre!

Ica, Melinda, Timi és Norbi

a Csillagidő Magazin szerkesztősége