Egyetlen állandó dolog van az univerzumban: a VÁLTOZÁS


A karma jelentése: kerék – kör – ill. feladat


A lélek leszületik a 3D-ba, a tér-idő fogságába kerül, amiből nem tud kilépni. A születési idejét saját maga választja meg, ez lesz a CSILLAGIDŐ. Ez nem függ a földi időzónáktól, de még az utolsó pillanatban is dönthet arról, hogy mi lesz a felkelő napjegy, az aszcendens, hiszen az 2 óránként változik. A tényleges születési időpont és az az időpont, amikor a lélek a testbe száll, sokszor eltérő.

Azért születik ide a lélek, hogy TAPASZTALJON. Egy-egy jegyet többször él meg a lélek: összes jegyet meg kell éljük, de nem sorrendben, a jó oldalát és a rossz oldalát egyaránt. A 3D-ban megéli a lélek az indivídumot. Itt az anyag törvénye uralkodik.

Miért jönnek ide a lelkek?

Magasabb dimenzióban kötött szerződés semlegesítésére jön a Földre: ha csinál valamit, akkor rögtön megtapasztalja a hatását.

Az inkarnációk láncolatot alkotnak. Az entrópia törvény szerint minden kiegyenlítődésre törekszik. A lélek folyamatos változáson megy keresztül. Az, hogy most éppen milyen szinten van a lélek – alacsony, közepes, magas – nem derül ki a képletéből. De még az sem, hogy férfi vagy nő az illető… A lelkek androgünök: nem férfiak és nem nők. Az inkarnációk során váltakozva női és férfi testbe is születünk, vannak öreg lelkek és fiatalok közöttük egyaránt.

Miből lesz a karma?

Az ok-okozat törvénye szerint valami rosszat csinálok, amit jóvá kell tenni a következő életben. A szituáció felfogása nem mindegy: ha megbánja tettét a lélek, nyugodtan hal meg, abból nem lesz karma. Esetleg megértjük és meg tudunk bocsátani magunknak.
A radix (gyökér) születési képlet mutatja az élet karmáját, feladatát, mint egy élettervet.

3 törvény van az univerzumban:


1) ÉN törvénye, amit én tudok megváltoztatni
2) Közösség törvénye, amit a közösség tud megváltoztatni
3) UNIVERZUM törvénye, amit nem tudunk megváltoztatni
Nincs büntetés, csak energia-kiegyenlítődés, de nem mindegy, hogy sodródom vagy tudatos vagyok.