ÍRTA: FELKAI TÍMEA KARMAASZTROLÓGUS

6-án éjjel, 0 óra 57 perckor (budapesti idő szerint) szerelemgyógyító Rák Újhold ad erőt a családi dolgaink intézéséhez.Kardinális kvadrátot alkotnak a Sorstengelyekkel. A Mérleg leszálló előző életeinkből hoz elő barátokat, a Kos felszálló Holdcsomópont a bátorságot erősíti. Amit az intuitív Újhold üzen, azt meg is tudjuk valósítani.A Kosban halad Chiron, a sebzett gyógyító, aki kardinális kvadrátot alkot a Vénusszal: ez a szerelmi sebeink gyógyításáról szól.
A kardinális kvadrát mindig erőteljes energiákat mozgat meg, mert el kell hagynunk a régi mintáinkat. Ideje felismerni a megbetegítő helyzeteket: a félelmeket, az önbizalomhiányt.

A hangsúlyos párkapcsolati gyógyulásról mesél az is, ahogy a Halakban hátráló Szaturnusz szembenáll a Szűzben járó Junóval: a sorszerű kapcsolódásaink vannak kegyelemben.
A Halak-Szűz változó jegyek gyógyító tengelyt hoznak létre, amikor túl vagyunk a nehézségeken-ideje megnyílnunk a szeretetre.Ha megnézitek a téridő pillanatról készült képletet, akkor felfedezhetjük a tengelyekbe rejtett üzenetet.


A Bika Aszcendens stabil földjegye hoz szerelmet, békét, bőséget, kreatív ötleteket.
Vele szemben áll a Skorpió fix, vizes jegyében lévő Deszcendens: a párkapcsolatunk érzelmi stabilitása fontos.

A Rák IC, együtt az Újholddal és a Vénusszal- a Bak MC-itt is föld és víz teremtőereje üzen. Ha érzéseinket, érzelmeinket belevisszük a mindennapjainkba, akkor csodák születnek.

A változás elkerülhetetlen, amelyet a Vízöntő zseniális levegős jegyében hátráló Plútó jelez: a X-es ház a jövőnk útja.


Szembenáll az Oroszlán tüzes, kreatív és szenvedélyes erejében járó Merkúrral. Engedjük már el a félelmeinket, ami megakadályoz abban, hogy életünk irányítását a kezünkbe vegyük.

Áldott hétvégét kívánok, csodás gyógyító energiában.


Nyáron is lehet hozzám elemzésre jelentkezni.
Július második felére és augusztusra tudjuk megbeszélni a részleteket.

Ez a módszer, mellyel a születési horoszkópokra tekintek, egyfajta gyógyító asztrológia. Azt mesélem el, hogyan lehetünk boldogok azokkal a lehetőségeinkkel, melyekkel erre az életre születtünk.


ONLINE vállalok beszélgetéseket.
Fontos, hogy felvétel készüljön róla, mert rengeteg információ elhangzik.
A skype-on van ilyen funkció, ha gépről indítjuk.
Van messengerem, whatsApp-om és viberem is.

Itt láthatók a lehetőségek a díjakkal


Köszönöm szépen!
Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea