ÍRTA: FELKAI TÍMEA KARMAASZTROLÓGUS

Május 23-án délután, budapesti idő szerint 15 óra 52 perckor, Nyilas Teliholdunk lesz: szinte minden rezdülése a megújulásról szól.


Egyrészt az Ikrek levegős, változó jegyében együttáll a Nap Sednával, az újrateremtés istennőjével. Ő az, aki a szétdarabolódása után újra életet lehelt a testébe, így érezteti velünk, hogy mi is képesek vagyunk felállni a mélységeinkből. Cserébe egy csomó ötletet kapunk tőle, vagy új embereket. ( Ikrek miatt)


A Nyilas Telihold tengelye a Vízöntőben hátráló Plútóval alkot fényszögeket. Levegő trigont alkot a Nappal-tudatosan változtassunk a sorsunkon. Ehhez a lélekszintű erőt, szenvedélyt és hitet megkapjuk, ahogy a Nyilas Holddal kapcsolódik.

A tüzes Oroszlánban lévő Astraea, vagy Csillaglány, a karmatörés szelíd istennője tűz trigont alkot a Nyilas Teliholddal. A tűzben elégnek a félelmeink és a fájdalmaink: marad a kreatív, a szívünkből fakadó életerőnk.


A jegyek 29. fokán áll együtt, még a Bikában a Vénusszal (siker, szeretet) és a Halak utolsó fokán lévő Neptunusszal alkotva egy szextilt. Hit, szeretet, csodák és áldás: így búcsúzik el a Jupiter a Bika minőségétől.


A szent elhivatottságunk megéléséhez kapunk bátorságot. A Halakban járó Szaturnusz alkot víz trigont a Rákban lévő Vestával. A tanácsadó, gyógyító szerepünk felvállalásához elengedhetjük a félelmeinket. Bátorságot a Kosban együttálló Chiron, Hygieia és a Mars hármasa kölcsönöz.

A Telihold fényében, teremtőerejében bármi lehetséges!


A hétvégén itt találkozhatunk:
https://www.facebook.com/events/433000505856198
Ehhez kapcsolódva május 11-én kitettem egy rövid videót is a facebook oldalamon.

Hálásan köszönöm a figyelmeteket!
Szeretettel,
Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea