Írta: Kerekes Krisztina

Ha csak 1 kérdést tehetnél fel a csillagoknak, mi lenne az? Amikor megkapod a választ, akkor mihez kezdesz vele? Elfogadod? Ellenállsz? Hagyod, hogy csak úgy történjenek a dolgok és passzívan szemléled az életed, vagy aktívan cselekszel és nekiállsz tenni magadért?

Mégis mit tudhatsz meg egy asztrológiai képletből? Mi az ami meghatározott és mi az amin tudsz változtatni? A válasz erre a kérdésre, hogy semmi és minden. A születési képlet nem determinál, megvan a lehetőséged arra, hogy másként viselkedj, máshogy állj hozzá a dolgokhoz. A képleted,a születésedkor létrejött energetikai mintázat jelentősen befolyásolja, hogyan viselkedsz, reagálsz, mi motivál, hogyan hozol döntéseket – FONTOS: nem azt mondja meg milyen döntést hozol! – milyen jellegű hivatást végzel szívesen, hogyan kommunikálsz stb.

Elhoztam a leggyakoribb kérdéseket és elmondom azt is, hogyan lehet a legjobb választ belőlük kihozni.

Mikor jön a baba?

A nyugati és kínai asztrológiai képletből is kiolvashatók azok az időszakok, amikor ez a kérdéskör előtérbe kerül, illetve hogy mikor támogatott a gyermek érkezése. Attól, hogy ismered ezeket az időszakokat, még egyáltalán nem biztos, hogy meg is fogan a baba. Miért? Mert egy csomó minden más is befolyásolja a dolgot. Pl. hogyan viszonyulsz az anyasághoz, milyen belső gátjaid, félelmeid vannak, mik az elvárásaid, hogyan befolyásolnak mások elvárásai, mi az ami most előtérben van az életedben és ez okoz-e feszültséget a gyermekvállalással kapcsolatban, milyen a kapcsolatod a szüleiddel, milyen mintákat hozol, van-e itt valamilyen belső vívódás és még sorolhatnám, egy rakás másik kérdést szül. Persze, sok minden kiolvasható a képletből, de fontos hangsúlyozni, hogy milyen döntéseket hoztál eddig, az nagyon szubjektív.

Mikor jön a nagy Ő?

Szintén láthatóak az időszakok, amikor fókuszban van a társ érkezése. Van akinek egész életében. Van aki a legtökéletesebbre vár, vagy a legtökéletesebbig vált, van akinek mindegy csak legyen mellette egy társ. Itt nem is a mikor, hanem a MILYEN a lényeg, hogy milyen a személyiséged, és milyen típusú társ az aki hozzád passzol. Itt nagyon fontos megemlíteni, hogy vannak olyan személyiségkarakterek, karmák, ahol azt kell megtapasztalni, milyen is önállóan, egyedül, társkapcsolat nélkül érvényesülni. Aztán amikor ott van a nagy Ő, eltelig 1 év, 5 év, 10 év és változnak az életkörülmények, hogyan tudtok együtt fejlődni, élni, haladni az életben.

Váltsak-e munkahelyet?

Ha felmerül benned ez a kérdés, annak oka van, szóval igen, vagy legalább változtass valamit. Rá se kell nézni a képletre. Természetesen, itt is van az a hullám, amit érdemes meglovagolni, de tényleg ha valami nem oké, gyomorideggel mész be a munkahelyre, akkor minek maradna minden ugyanúgy, itt az ideje változtatni. Az életed nagy részét munkával töltöd, akkor legalább légy boldog benne.

Mi az a hivatás ami nekem való?

Erre van egy szuper példám: a képletből az látszik, hogy az illető olyan típusú munkára hivatott, ahol szükséges a határozott fellépés, vérrel kapcsolatos és már-már kissé erőszakos tevékenység. Most akkor egy hentes, egy vadász vagy egy sebész képletéről van szó?

Másik példa: a képlet tulajdonosa a hivatásában a szépséggel, esztétikával, harmóniával foglalkozik. Ő vajon szobafestő, virágkötő vagy lakberendező?

Remélem a lényeg átjött, a hivatás jellege látszik, milyen hivatás ami neked való. A mit, az már újra egyéni döntések láncolata határozza meg.

Ezen kívül még számos kérdés felmerülhet, de a fentiek a leggyakoribbak.

És még egy: Mikor fogok meghalni?

Mindenkit foglalkoztat. Mit tennél, ha megtudnád, melyik lesz életed utolsó napja? Változtatnál valamit? Minden folytatódna úgy ahogy eddig? Min változtat ha tudod? Miért akarod egyáltalán tudni? Számít ez? Maradj a jelenben és hozd ki minden pillanatból a legjobbat. Egzakt választ nem fogsz erre a kérdésre kapni az asztrológustól.

Bízom benne, hogy közelebb kerültél a válaszhoz, illetve a helyen feltett kérdéshez.

Minden jót,

Kriszti, Hologram-lifestyle

Kerekes Krisztina

jógaoktató, életmód mentor

Facebook

Weboldal

email: hologram.kriszti@gmail.com

Képek forrása:

www.therapyandwellnessconnection.com/speech-therapy/brecksville-speech-therapy-insight-when-do-babies-learn-their-names

www.loveisabird.com/signs-your-male-friend-has-feelings-for-you/

www.highlandsco.com/5-excellent-reasons-to-leave-your-job/

noihir.hu/alomszakma-lehet-a-viragkoto-ha-jol-csinalod/