Írta: Steiner Gergely asztrológus

Megosztom a tapasztalataimat, és ez lenne az egyik! Kevesen néznek a mélyére a dolgoknak.

Pontosítok, egy tranzit, vagy születési horoszkóp a mai világban olyan, mint egy normál villanykapcsoló. Ha zavar van a teremben – nem kerül semmi a szem elé -, és felkapcsoljuk, de az is meglehet, világosban sem látunk semmit, vagy nem akarunk látni semmit sem!

Most is az van – régen sem volt másként – gyakran még mondanak olyanokat, hogy azok is, akik nem is olvastak az asztrológiáról egy sort sem, csak azt, hogy: ez egy nagy blődség!

1986-ben Csaba György: Csillagjóslás Legenda és a valóság könyvben fedeztem fel – erre jó példának -, hogy egy profi levezetést írt az asztrológia „rejtelmeiről”, majd hirtelen „úgy aprította, mint a répát” ennek utána.


Megadatott, hogy Balatonfüreden egy – nyilvánvalóan nyitott – egyházi csapatépítő tréningen személyesen is hallgatója lehettem az előadásának. Miről is van szó, mire figyeltem fel a könyvben. „Galileo Galilei (1564-1642) Salviati: Gondolj az asztrológusok jóslataira is, amelyeket a horoszkópból, azaz a csillagok állásából olyan világosan ki lehet olvasni – utólag. (Galilei: Párbeszédek)


Gyakorlati példa, hogy a Plútó a Bak jegyben 2023. december 31-ig, miután még 29°21’- én áll, és a Rák-Hold is a 29°21’- nek az életünkben egy egyfajta angyalból ördögök lehetnénk a 180°. Sőt, maradván az ez évi december hónap 22-én a Kos-Hold 90°-ban is ez egy defekt-helyzet.

Mit is akarok ezzel mondani – Galilei: Párbeszédek bejegyzésre reflektálva – nem utólag, hanem előre! Két vagy, max 3 óra csupán – jelezvén, hogy: „e tranzit jelentése, hogy tartsuk szem előtt, nehogy vérig sértsünk valakit. Ez a mostani a Hold-Plútó stádium konzerválja a haragot, a dühöt és a bosszúvágyakat is.”


Vagyis, hogy örök igazság itt is egyszerű, hogy „az angyalból ördögök lehetnénk“. A Hold-Plútó 2×90°-ban és max 1x 180°-ban mindig erőteljesebben rendszeressé válik hónapról-hónapra egy alá és fölérendeltségi állapototok alakulnak ki. Következetesen, történni fognak olyan események, amikor az apa, az anya, após és az anyós, a sógor és a sógornő, a férj és a feleség, a fiú és a lány testvérek szabadságolják magukat a jó modortól…


Sokakban előjön a „mesterlövész” (Plútó) és nem kivárja az alkalmas pillanatot, hanem kilövi a neki nem tetsző „személyt”. Mondhatni azt is, ki vannak erre-arra (már) kiosztva a szerepek. Egyszerűen megtörténnek a dolgok!

Mit jelent az ördögnek lenni? Olyan, mint aki testileg és lelkileg egészséges önbizalommal rendelkező, vagy neki a puszta lénye egy elégséges ok (?!), hogy kénye-kedve szerint megalázzon valakit, bárkit is a 2x 90°-nél és a 180°-nál!

2024. január 20-tól 2043. március 9-ig a Vízöntőben tartózkodik és „végleg” ott is marad a Plútó.

Míg a Hold jelzi majd jegyről-jegyekben, hónapról-hónapra tengernyi 180°, és 90° lesz közöttük.


Figyelem, tehát hónapról-hónapra, nem utólagosan, hanem előre is ki lehet következtetni a jegyek adta ostoba anomáliákat és végtére is tehetünk ellenében, már most előre is tudunk róla!

Aki nem, az nem! Mi ebben a pláne? Mindenki ilyen fényszög találkozásakor elszenvedője, vagy okozója lesz, és csak annyi a teendő: itt valakinek be kell látnia ő idézte elő, vagy valaki más – egyre megy!


Szóval nem is kell találgatni, hogy egy családon belül, vagy otthonon kívül, ki lesz a társaságból egy erre szakosodott figura közöttünk. Akiben gyárilag megvan az ördög, és megvan az angyal, megvan az is, aki ennek az áldozata lesz szűk 2-3 órán belül (keresztül)!

ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com

EGYÉB MEGJELENÉS:

https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!