Írta: Steiner Gergely asztrológus


12 pontban olyan dologról szólnék, hogy mi fán terem az asztrológia.


1. Ebben a korban és a régmúltban is az asztrológia nem az élet nagy igazságairól regél. Így mi az igaz, mi nem igaz, részletkérdés. Így jó, ahogy van – jó lenne már ehhez hozzászokni!


2. Úgy asztrológusként, ahogy magánemberként is mondhatom, senkit sem érdekel a mások, de a saját önismerete sem. A kortól és korszakoktól függetlenül: az a fontos, hogy másik tegye azt, amit tennie kell és azt lehetőleg mechanikusan.


3. Az asztrológia sosem arról fog szólni, hogy nagyvezérnek születtünk és több milliós bevételünk lesz, vagy egy Rolls-Royce – al álljunk a saját házunk elé a napnyugtakor!


4. A horoszkópban nem az a fő kérdés milyen kemények voltak a szüleink,
a tanáraink, a feletteseink, hanem planéta égisze alatt a védelmező ösztöneinket a helyén tudjuk-e kezelni.

5. Egy-egy kuli meló sem arról szó, hogy méltóságon aluli dolgokat teszünk. Ilyen esetben egy nagy ugrás előtt így fejezték ki magukat a régiek: ez a nagy lehetőség előtti állapot volt.6. A kocka el van vetve és a Sors nekünk is azt szánta, mint a szüleinknek, hogy örökségül kapjuk. Aki ezen-azon nyavalyog, az elbukik. Aki tanul az esetekből, az mindebből tanult!


7. Senki sem áll az utunkba és semmi sem haszontalan dolog, amit teszünk. Olyan sincs, hogy unalmas minden és mindenki. Nemes tett azt is, ha kiganézza a szobáját, az otthonát.


8. A horoszkóp nem egy halálos bűn; asztrológus sem egy győztes, de nem is vesztes, csak segítenek megtalálni, s kijavítani a bosszúságokat, és időt is ad a helyes út megtalálásához.


9. A horoszkóp nem egy mérőszalag, nincs ebben hosszabb, vagy rövidebb időszak. Nem is osztályoz, hogy megtaláljuk-e ebben-abban önmagunkat.


10. A horoszkóp nem szappanopera sorozat, több köze van a valósághoz. Miért is? Ha már megszülettünk egy adott napon, óra, percben, soha nem ígér üldögélést a földi paradicsomban.


11. Az asztrológus nem egy varázsló, vagy egy kedves haver, még nem is egy eminens stréber, vagy fontoskodó, aki megmondja a tutit. De könnyen lehet egy megmentő is, akár!


12. Az asztrológus nem (lehet) sztár,
nem (lehet) Príma Primisszima díjas, nem (lehet) Nobel-díjas, csupán nemes egyszerűséggel a földi életben csak erre lett predesztinálva!A múltban nem tudni pontosan, hogyan kommunikáltak egykoron, pl. bőbeszédűek voltak-e vagy sem, és sorolhatnék még többet, de egy semmit sem változott, anno ugyanolyan emberek voltak, mint mi most. Ugyanúgy egymás szemébe néztek, amikor beszéltek, de az asztrológia sokat segített önmagunk, egymás, és sok minden más megismerésében…Steiner Gergely asztrológus
Sopron, 2024. január 11.

Az írás Steiner Gergely saját szellemi tulajdonát képezi, amelynek részben vagy egészben való közlése, ezen forrás megjelölésével, kizárólag a szerző engedélyével történhet.

ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com

EGYÉB MEGJELENÉS:

https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek