A Mozgásterápiát ezekre a problémákra ajánlom:

  • Menstruációs probléma
  • Méh rendellenesség
  • Mióma
  • Menstruáció előtti tünetegyüttes

A Mozgásterápiában kimondottan a méh körüli izmokat mozgatjuk meg, amely

  • segíti a szervek munkáját,
  • javítja a szerv működését,
  • által oldódnak az elraktározódott energiák, blokkok és görcsök.

Légzésgyakorlatoknál a szervek összenyomódnak, ezért javul a szerv keringése.

Hasmasszással és az akupunktúrás pontok stimulálásával a meridiánokra vagyunk hatással.

Relaxációban az izmokból elengedjük a feszültséget, a görcsöket, elengedjük azokat az emlékképeket, amelyek az izmokban is tárolódnak.

Meditációban meglátjuk magunkban a női szépséget kívülről és belülről.

Van lehetőség a méhet szellemi szinten energetikailag kitisztítani vizuális és meditációs technikákkal. Erre a lehetőségre személyesen tudsz információt kérni.

A női méh minden energiát tárol, legyen pozitív energia vagy negatív energia.

Pozitív energiában tárolódnak az előző kapcsolatok emlékei. Negatív energiában pedig tárolódnak a sértettség energiái, fájdalom energiái, amikor nem tud kiteljesedni egy kapcsolat valami miatt.

Amikor valaki a szavaival bánt minket, de a fizikai szinten teljesen máshogyan mutatja ki a szeretetet, szerelmet. Azaz, amikor a nonverbális kommunikáció teljesen mást mutat, mint a szavakkal létrehozott mondatok, ezeket a nem tudatos energiákat tároljuk a méhben és folyamatosan felőrli a nőiességet, a magabiztosságot, a női szépséget.

Az egészséges női energiák nem tudnak nyugodtan magabiztosan működni, létrejön egy bennünk levő elfojtottság, a nem merem kimondani és elmondani azt a valamit neki, vagy megbeszélni a kapcsolatban létrejött fájdalmakat, problémákat, elmondani mi az, ami zavar és elmondani mi az, amit szeretne a nő és ebből létrejön egy áldozatszerep. Azt hisszük ez így egészséges természetes, hogy a kapcsolat fájdalommal és szenvedéssel jár.

Másik gyakori párkapcsolati probléma, amikor megjelenik a kapcsolatban egy harmadik fél, ott a nőiesség szétbomlik, tárolja a másik nővel kapcsolatos emlékképeket, hogyan néz ki a másik nő, miért jobb az a másik, mint saját magunk, ragaszkodunk a másik nő képéhez, mindennap őt látjuk magunk előtt, és örökös kérdés zajlik bennünk, miért éppen ő a jobb neki, miért éppen ő kell neki, és miért őt szereti jobban és miért nem minket. Ezek a gondolatok nem csak mentálisan hatnak ránk, hanem ezek az energiák tárolódnak a méhben és miómát is okozhat.

Esetleg, ha volt valami terved a kapcsolatban annak magját elültetted a méhben, pl. egy meg nem született gyermek, annak energetikáját is tárolja a méh.

Amíg nem kezdjük el energetikailag tisztítani a méhet, addig csak még rosszabb és még rosszabb lesz a helyzet. Nagyon fontos ezeknek a tudatosítása, a sebek átdolgozása, megértése, ahhoz, hogy fel tudjuk dolgozni a történteket, el tudjuk ezeket engedni és meg tudjunk gyógyulni.

Részletekért, bővebb információért keress bizalommal!

Pallai Krisztina parapszichológus

Elérhetőségeim: 20/2336024


divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com


divatanc.hu