ÍRTA: FELKAI TÍMEA KARMAASZTROLÓGUS

A Vénusz a Bika jegy uralkodója, imádja az életet, az érzékszervekkel felfogható anyagi világban jól elboldogul. Ma elhagyja a tüzes Kos-t.


A jegyváltás különlegessége, hogy azonnal fix kvadrátot alkot a Vízöntő zseniális jegyében haladó Plútóval: az elakadt energiákat tudjuk most jól kezelni…


A vénuszi területeinken látványos változásokat érhetünk el, mert a fix jegyek hosszú távra szólnak.


Igaz, hogy alacsony szinten a makacsságunk is erősödhet, amikor konokul ragaszkodunk a jól megszokotthoz.


Viszont ilyenkor érdemes arra emlékezni, hogy a fix kvadrát megújító szándékai mögött ott vannak az élettapasztalataink. Ezért sikerülhetnek olyan jó ezek a tervek.


Ha a szerelem és szépség bolygója valamelyik föld-jegyben áll, akkor megfigyelhető, hogy az illető türelmes, megfontolt, a kapcsolatait illetően óvatos. Időre van szüksége, hogy az érzelmeit kimutassa, ám, ha egyszer elköteleződött, akkor sziklaszilárdan áll a párja mellett, kötelességtudó.

A Bika jegyében járva az élet élvezetének megélésében nyilvánul meg a Vénusz minősége. Kell, hogy legyen egy struktúra az életében.


Akinek születésekor ebben a jegyben áll a szerelem és szépség bolygója, az stabilan áll a földön, élvezi az életet és harmóniára törekszik. Gyakran egészen kiváló az ízlése, de van, amikor „kissé” túlzásba esik és a luxus felé hajlik. Mindig nagyon figyel a külső megjelenésére, az öltözködésére vagy az otthonának berendezésére.


Alacsony szinten, amikor fél attól, hogy nem lesz elég pénze, akkor fukar és kapzsi. Az anyagi biztonság zsigeri szükséglete.


Magas szinten végtelenül kedves, segítőkész, türelmes. Boldogan táplál másokat. Művészi érzéke van a tálaláshoz, a kellemes beszélgetésekhez, mert szereti a társaságot. Ha jókedvű, akkor imád énekelni.


Érzelmeinek kimutatásában gyakran lehet szégyellős. Biztonságot jelent számára az ismétlődő rutin-de nem biztos, hogy a párja is igényli. Pl. minden reggelük ugyanúgy zajlik… nem igazán kedveli a meglepetéseket, mert a folyamatosság ad neki biztonságot.
Nagyra értékeli az érzékszervei kényeztetését: az illóolajokat, a finom fürdőt, a kellemes zenét.


Alacsony szinten birtokló, féltékeny vagy lusta. Ha úgy érzi, hogy valamilyen igénye nem elégül ki, akkor roppant ingerlékeny, türelmetlen és önző lesz.


Akár nő, akár férfi születik Bika Vénusszal, egy roppant lényeges dolog jellemző rájuk: nem szeretik, ha sürgetik őket. A Bika mindig a saját tempójában éli az életét, időt kell adni, hogy döntést hozzon és változzon.


Mindkét nem szereti, ha a párja szépen öltözik, kellemes jelenség és megbízható.
A szerelem és harmóniateremtés istennője május 23-án lép majd át az Ikrek változó, levegős jegyébe.

Áldott energiákat kívánok!


Egész évben lehet hozzám jelentkezni. Ez a módszer, mellyel a születési horoszkópokat elemzem, egyfajta gyógyító asztrológia. Azt mesélem el, hogyan lehetünk boldogok azokkal a lehetőségeinkkel, melyekkel erre az életre születtünk.

ONLINE vállalok elemzéseket.
Fontos, hogy felvétel készüljön róla, mert rengeteg információ elhangzik.
A skype-on van ilyen funkció, ha gépről indítjuk.
Van messengerem, whatsApp-om és viberem is.Itt láthatók a lehetőségek a díjakkalSzeretettel,
Timi


Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea