ÍRTA: FELKAI TÍMEA KARMAASZTROLÓGUS

A május az egyik kedvenc hónapom-biztos, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Karizmatikus változásokat hoz, élénk szellemiséget, kíváncsiságot.


Május 2-án és 3-án a Vízöntőben haladó Plútó meg fog állni-4-től retrográd lesz-október 13-ig.
Lesz egy különlegessége ennek a retrográd időszaknak, amit május 3-án fogok részletesen megírni.

8-án hajnalban Bika Újholdunk lesz, ami együttáll az Uránusz és Jupiter párosával. Zseniális lehetőségeket hozva az anyagi teremtőerőnkben és a szerelemben.10-től a Bikában haladó Nap együttáll a Vénusszal : tudatosság és stabilitás a vénuszi területeinken. Az önismeret ajándékaival.


15-től a Merkúr a Bikába lép
.
15-től a Bikában áll együtt a Nap és az Uránusz. Felszabadító, tudatos: a bennünk lévő zsenialitásra megnyíló találkozás.


20-tól a Nap belép az Ikrek változó, levegős jegyébe.


23-án Nyilas Telihold vár ránk, amely levegős trigonnal kapcsolódik a Vízöntőben hátráló Plútóval. Micsoda átalakító szellemi energiák!


26-ra virradó éjjel a Jupiter az Ikrekbe lép.
Előtte ,25-én a jegyek 29. fokán áll együtt, még a Bikában a Vénusszal (siker, szeretet) és a Halak utolsó fokán lévő Neptunusszal alkotva egy szextilt. Hit, szeretet, csodák és áldás: így búcsúzik el a Jupiter a Bika minőségétől.
2025. június 10-ig lesz itt.


A jegyváltás hétvégéjén nem lesz hiány a spirituális programokból. Itt találkozhatunk:Számmisztikai üzenetek az 5-ös számról:
Az ember számának is nevezzük: önmagunkat jelenti. Azt a belső erőt hozza, mely magabiztosságot kölcsönöz az élet különböző területein. Mágikus szimbólumként is ismerjük, gondoljunk csak a pentagrammára.


A tarot lapok Nagyarkánumai közül az V-ös a FŐPAP.


Szent ember, a feje körül aranyló glóriával. Nem köthető templomhoz, valláshoz-az univerzális tudást szabadon hirdeti. Kezében egy bot van – ami lehet egy pásztorbot is-, de a mai kor emberének inkább egy antenna. Így mi is tudjuk „fogni az adást”, lehívni az isteni üzeneteket. Össze tudjuk kötni eget a földdel, csak hinnünk kell!

A hitről is szól ez a lap. Akinek van hite, ha csak egy „mustármagnyi” is, az már képes hegyeket mozgatni. Képes hinni abban, hogy nem vagyunk egyedül-segítve és támogatva élünk. Képes hinni az isteni teremtő erőben.


2024. nyolcas éve: 8+5=13
XIII-as Nagyarkánum a Halál lapja, ami csak azt üzeni: Eljött az ideje valami újnak!
Az összes bolygó, ugyanezt foglalja össze: ideje bátran elengedni a ragaszkodásunkat és a félelmeinket, mert nagy dolgok teremtésében vagyunk!


Varázslatos májust kívánok sok szeretettel!


Az új hónapban is lehet hozzám elemzésre jelentkezni.

Ez a módszer, mellyel a születési horoszkópokat elemzem, egyfajta gyógyító asztrológia. Azt mesélem el, hogyan lehetünk boldogok azokkal a lehetőségeinkkel, melyekkel erre az életre születtünk.
ONLINE vállalok beszélgetéseket.
Fontos, hogy felvétel készüljön róla, mert rengeteg információ elhangzik.
A skype-on van ilyen funkció, ha gépről indítjuk.
Van messengerem, whatsApp-om és viberem is.

Itt láthatók a lehetőségek a díjakkal:Szeretettel, Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea