Írta: Felkai Tímea karmaasztrológus

Mától 18-ig a Bikában járó Jupiter a Kosban lévő Chironnal alkot szextilt, amely az ARANNYÁ VÁLTOZTATOTT KARMIKUS SEBEKRŐL SZÓL.


Chiron beavató tapasztalatait a Jupiter csiszolta magas szintűvé,

ezért már túl vagyunk a nehezén. Azonnal észrevesszük, ha az életünkbe „alacsonyabb” rezgés szeretne megjelenni…fel tudjuk ismerni a megbetegítő helyzeteket.

A Kos tüzes, kardinális jegyében a bátorságunkat gyógyítjuk, lehetőséget kapunk az önzőséget is gyakorolni.

Amúgy épp egy ilyen időszakban vagyunk, mert 2018. február 18-tól 2027. április 5-ig tartózkodik itt.

A gyógyulásunk új kezdeteire kaptunk időt.

Olyan életeink emlékét hozza felszínre, amikor bántottak, üldöztek minket, meg is öltek. Pl. lovagkori küzdelmekben vagy a boszorkányüldözés során. Az akaraterő sebzett, tehát mi is elnyomhattunk másokat, vagy bánthattunk…

Gyakran sérülhet az ego: jelen életünkben a szülők játszák el, akik nem hisznek bennünk vagy nem bátorítanak. Pedig nagyon szeretnénk, hogy felfigyeljenek ránk.

Ebben az életben meg kell tanulnod erőid kézben tartását. Csodás megélése ennek a minőségnek, ha sporttevékenységet végzünk. Így tudjuk levezetni a rengeteg energiát.

Az erőszaktól félsz, kerülsz minden konfliktust. A békés harcos útja a Tiéd – nem mások ellen, hanem másokat segítve.

A bölcs Jupiter a zseniális Uránuszhoz egyre közelebb kerül: karizmatikus felismeréseket jeleznek a hitünkkel kapcsolatban…Ideje másként ráérzékelni a bennünk lévő különleges teremtőerőre…

A Halakban járó Szaturnusz is együttáll a Marssal: ideje a hosszú távú céljaink megvalósításának, amely az Újhold erejében a megújuló kezdeteket is jelenti.Chiron azért „beavató bolygó”, mert eleinte nehézséget hoz.
Amelyik jegyben van, az a jegy sebzett, mert előző életeinkben ezzel volt problémánk.

A Kos jegyében a bátorságunk sebzett:

olyan életeink emlékét hozza felszínre, amikor bántottak, üldöztek minket, meg is öltek. Pl. lovagkori küzdelmekben vagy a boszorkányüldözés során. Az akaraterő sebzett, tehát mi is elnyomhattunk másokat, vagy bánthattunk…

Gyakran sérülhet az ego: jelen életünkben a szülők játszák el, akik nem hisznek bennünk vagy nem bátorítanak. Pedig nagyon szeretnénk, hogy felfigyeljenek ránk.

Ebben az életben meg kell tanulnod erőid kézben tartását.

Chiron első rétege a megtapasztalás…


A második a felismerés, amikor el kezdünk dolgozni önmagunkon… Hozhat betegséget, amelynek lelki okai vannak…miközben magunkat gyógyítjuk, egyre bölcsebben kezeljük az elakadásokat.

A harmadik rétege, amikor másoknak is segítünk.
Pont azt a tudást adjuk át, amelyben szereztük a sebeket.

A Chiron Jupiter pont ezt a szintet ajándékozza nekünk.

Tavaly ősszel jelent meg egy könyvem Chironról, a sebzett gyógyítóról.Amikor a Szaturnusz 2023. március 7-én belépett a Halak jegyébe, akkor tudtam, hogy rám valami „nagy dolog” vár. A születésemkor a Chiron, a sebzett gyógyító a Halak jegyében volt: a Szaturnusz-Chiron találkozás egy remek időzítés az érzelmi természetű sebek elengedésére és meggyógyítására…Vagy jelezhetnek betegséget is, amelyet eddig a szőnyeg alá söpörtünk…Úgy döntöttem, hogy inkább egy könyvet írok róla,

amelyben összefoglalom 18 év karmaasztrológiai tapasztalatait – Chiron szemüvegén keresztül. Beavató bolygó, aki először a saját sebeinken keresztül figyelmeztet, ezért megmutatom, hogy az egyes jegyekben hogyan viselkedik.

6 híres ember horoszkópját elemzem : mit üzen nekik és nekünk Chiron,
Illetve hálás vagyok, mert néhány ügyfelem is hozzájárult a képletének elemzéséhez. Sokat tanulhatunk az Ő tapasztalataikon keresztül. ( 12 példahoroszkóppal).

A Chiron című PDF formátumú könyv angyali segítséggel készült:

44 oldalon keresztül mutatom be a sebzett gyógyító önismeretbe rejtett lehetőségeit.

A könyv díja, ha már a hetes szám gyógyító erejében született: 7.000 Ft.

E-mail-ben tudod megrendelni: felkaitimea@gmail.com

Hálásan köszönöm a figyelmet.

Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea