Mérlegtől a Halakig

ÍRTA: STEINER GERGELY ASZTROLÓGUS

MÉRLEG (szept. 24-okt. 23.):


Mérleg – Nap – életesemények: önnek, a jó stratégiai tehetségét kell kamatoztatni. Ugyanakkor, hogy a két jegy 90°-ra áll egymástól ,még fokozottabban kell törekednie arra, hogy: békésen! Miért is fontos ez? Ilyen aspektus magában hordozza – nem kis időre – azt, hogy az egyéniség konfliktusba kerül a személyiséggel. Erre itt van ön, jó passzban könnyen tud alkalmazkodni a közösségek elvárásaihoz, a nehézségek ellenére is!

Mérleg- Hold – érzelmi élmények: szerintem, ez az a vagy-vagy állapotok érzete! A párkapcsolatban és a hivatást (karriert) illetően ebben a ciklusban osztályrészül kapta, hogy a határ a csillagos ég, vagy megy a süllyesztőbe. 90°-nak tudhatja be, így semelyik sem lesz igazán nagy meglepetés!

Azzal, hogy a Vénusz is a Rák jegyben lehet, keresztezés ellenére is gyógyír! Mert időben helyén fogja tudni kezelni az érzelmi csalódását és a frusztráltságát!Mérleg és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények: egy percig se tagadja – egy életen át kell játszania – már-már betegesen gyűlöli, ha bármiben is döntést kell hoznia. Egyáltalán ne lepődjön meg – ez asztrológiai tapasztalat – ismételten a 90°-nak lehet betudni, hogy kényszerhelyzetek sora fogja érni. Valójában, még örülhet is ennek, mert menet közben az is ki fog derülni, hogy egy gyors döntést is túl lehet élni!
SKORPIÓ (okt. 24-nov. 22.):


Skorpió – Nap – életesemények: kutató elemeket vélek felfedezni! Helyes! Minden ravaszságát be fogja vetni, hogy kiderüljön az igazság – főleg magára nézve! Ebben a hónapban egy percig se bánja, hogy beleássa magát minden olyan akadályba, ami keresztezni akarja a sikerében! Ezzel-azzal, menet közben fel fogja fedezni, hogy a sötét erők félnek felvenni a harcot önnel, minek utána világosan látni fogja ki az, aki most szemétkedik önnel!


Skorpió- Hold – érzelmi élmények: egyáltalán nem titok, hogy a vízjelek családjában egy hullámhosszon lesz azokkal, akik ki akarják söpörni a nyakukon élősködő egyedeket! Ez nem azt jelenti, hogy lúzer alak itt mindenki! Ugyanis, a takarítás közben csak most fogja felfedezni, néhány szennyes ember között nem mindenki terrorista. Ez az a fázis, amikor „nem rád haragszom, hanem a helyzetre”, máris közös nevezőre fognak tudni jutni!


Skorpió és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények: már említettem, hogy sok jelentősége van a vízjeleknek! A helyzetek rendezésére az uralkodója a Plútó is áldást fog jelenteni, nem kell elhinnie! Csak figyelje meg, az ön elleni radikális intézkedések, vagy ön intézkedik radikálisan, azt fogja felfedezni, minden rosszba lehet jó is! Jó hírnevet fog szerezni magának, úgy, hogy veszett helyzetben elnéző és jótékonyságra is kész!
NYILAS (nov. 23-dec. 21):

Nyilas-Nap – életesemények: ön túlontúl is temperamentumos! Most fog igazán ez kiderülni, hogy a Rák Nap és a Nyilas Nap 150°-ban (nevelő fényszög) hogy tanulni vágyó, vagy exhibicionista, s nem enged a 21-ből! Kétséget ki nem zárható az ilyen esetben, hogy dicsőségre vágyik!

Viszont, nem lesz mindegy, hogy milyen áron is! Mit is kellene megtanulnia? Eme konfigurációban van, hogy rosszul adja elő a terveit és beletörhet a bicskája!Nyilas-Hold – érzelmi élmények: nem méri fel a veszélyt! Alapjaiban egy kalandvágyó karakter, de most választania kell, menet közben: lázadóan akarja kivitelezni a terveit, ha igen, meggondolatlanságot fog elkövetni. Vissza sem tudom tartani, de tehetek annyit, hogy szólok! Ne legyen igazam, hogy én sötéten látom a dolgokat – az egy dolog! A Rák jegy áll annak a hátterében, hogy a gyermeki énje veszélyes érzelmi kalandokba sodorja!


Nyilas és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények: az ön uralkodóját is beleveszem ebbe a felsorakoztatásokba! A nemesebb énje, ha nem jut érvényre az események közepette, akkor megfigyelheti Valaki, vagy valami elveszi az eszét, és emiatt fékezhetetlenné fog válni. Jónak tartom az erényeit, most állítsa magát takaréklángra, mert még nincs itt az ideje az óriási terveknek, ez az „a fogjuk meg és vigyétek” – fázis, ki fogják utálni!
BAK (dec. 22-jan. 20)


Bak – Nap – életesemények: mindenki esetében van az a pillanat, amikor szemtől-szembe tesznek próbára a történések, ill., az emberek is! Ki lehet jelenteni, hála az Istennek! Nem az számít van-e, vagy nincs, hanem mint jelenség fontos! Ebben a fázisban – végig – a módszeressége, a kimértsége, az elővigyázatossága, vizsgázni fog! Ha vizsgadrukkja van, most jelzem, ne higgye azt, hogy kibújhat alóla! A bizalomról szól itt minden!


Bak-Hold – érzelmi élmények: a fizikai történések és az érzelmi események között szoros összefüggés van! Azt tapasztalja majd, hogy a Nap (vízelemű) és a Hold (földelemű) párosításban egy életre szóló események sora köszönt be önnél. Bátran gondolhat az egzisztenciális kérdésekre, a családalapításra, az otthonteremtésre. Menni fog? Igen! El kell tüntetnie az önmagával és másokkal szembeni bizalmatlanságokat és kész!


Bak és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények: sokat számít az, hogy: nyílt kártyákkal kell játszani. Ez amolyan szólás-mondás ugyan, de nem tréfadolog! A bizalom mindennek az alapja, így nap, mint nap jelek sora lesz, hogy másiknak, ill., másoknak erős támaszra van/lesz szüksége, és ön erre – összességében minden jegyek fölött – a legalkalmasabb! Tehát, vigyázzon, s ne szúrja el a dolgot, mert valóban önön lesz a világ szeme!
VÍZÖNTŐ (jan. 21-febr. 19.):

zöntő – Nap – életesemények: önnél az örök kiszámíthatatlansága a legnagyobb tehertétel! Valószínűleg, úgy mozog az emberek között, mint egy előkelő idegen. Így valójában maga-maga sem tudja hogyan áll igazán a dolgokkal.

Családi „színezetű” időszakban bizonyítania kell, hogy része ennek az egésznek, végtére önt is egy anya szülte! Mindenkori célja, hogy hozzájáruljon az emberiség jólétéhez, most a családjában kell bizonyítania!Vízöntő-Hold – érzelmi élmények: durva lesz! Ebben a ciklusban, miközben az érzelmei rendesen tombolnak, ön időközönként értetlenül áll a szeretetigény és a család/otthon iránti vágyakozással szemben. Úgy tudom kifejezésre juttatni, hogy értsünk a szóból, s lehetőleg ne sértsem meg, egy kissé megzavarodik mások (szerettei) emocionális túlkapásaitól. Ennek a látványos következménye az lesz/lehet, hogy ellenkezőjét teszi, amit tenni kéne…


Vízöntő és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények: senki sincs fából, így önt is beleértve! Ezzel azt akarom kifejezni, hogy el kell fogadnia – kénytelen lesz -, hogy szerettei körében a szokottnál is jobban van igény a törődésre, a gyengédségre, hiba lenne megnehezíteni a dolgaikat! Az nem igaz, hogy önnek e téren nincs nemes perspektívája, így szép és értelmes szóval hozza tudomására mindenkinek, nincs kedve ehhez!
HALAK (febr. 20-márc. 20):


Halak – Nap – életesemények:
kötödése megkérdőjelezhetetlen az emberekhez! Így, vagy úgy szimpatikus allűrökkel ez nem is lesz nehéz művelet. A Rák Nap és a Halak Nap vízjelek, az összefonódás egészen természetes. Akad itt némi bökkenő, nem is kicsi! Ha önnek nincs tartalékban földjele a horoszkópjában – ascendensnél, Holdnál, vagy más fontosabb planéta – fogódzók híján, az élő valóságában, elbukhat!


Halak- Hold – érzelmi élmények: kicsit folytatom a dolgot az előzőhöz kapcsolódóan, mert ennek az ismerete nélkül a tervezett siker megfeneklik. Olyan idők járnak az ön esetében, mintha dézsából öntenék a szerencsét pl. a szerelemben is, vagy a társasági életben. Így, hogy feltűnik a bőség zavarában, dramatika mentesen örömök sora éri, gyermekei is boldogok, hiba lenne úgy tekinteni az egészet, hogy végtelenségig mehet ez a buli!


Halak és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények: nem szeretem azt a szót, hogy szenvedés! Most viszont alkalmazom, hogy a mihez tartás véget ki lehessen következtetni mindenben, nehogy azt gondolja, hogy kifogta az aranyhalat! Ha ön okos, akkor azonnal felismeri menet közben, hogy álomvilágban él, így időben kiugrik a ladikból, aminek a végállomása a szakadék. Elsőre rossznak tűnik az egész, de később hálás lesz ezért!Steiner Gergely asztrológus

Információ:


skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu


steinergergely@gmail.com vagy

+36-30-9391-338 telefonon.