Kostól a Szűzig

ÍRTA: STEINER GERGELY ASZTROLÓGUS

KOS (márc. 21.-ápr. 20.):

Kos – Nap – életesemények: kezdjük azzal, hogy a két Nap – asztrológiailag -90°-ra egymástól, emberi(bb) nyelvre lefordítva a napnál is világosabb: ki fog derülni, mennyire erős önben az együttműködési készség! Az is ki fog derülni, hogy mennyire is számíthat a rokoni segítségre! Igen sok lesz a hangulati tényező…


Kos-Hold – érzelmi élmények: alig van különbség a Nap jelzésektől, sőt, szinte egy húron pendülnek a dolgok! Mi is lenne a bibi? Azzal, hogy 90°-ban állnak – ellentétes aspektusnál –, magában hordozza a lázadozást és a meggondolatlanságokat. Szóból ért az ember, lehet önben annyi kurázsi, hogy az első jelekből fel fogja tudni ismerni, rosszul áll a szénája és jó esetben, felhagy a gyerekes viselkedésekkel. Ha éber, akkor nyerni fog!


Kos és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények: két alternatív van, ill., lesz! Egyik, hogy nehézségek ellenére is, jó családi körülmények „miatt” az a szerencsés flótás, aki most védettséget fog élvezni. Másik esetben, az otthoni bajok, gondok kerülnek a felszínre és mindenkire az a feladat hárul, hogy itt az idő, orvosolják! Közelharc lesz, ám legyen! Itt valakinek több lesz az esze, mint az egész bagázsnak, lehet akár ön is!
BIKA (ápr. 21-máj. 20):


Bika – Nap – életesemények: szimpatikus konfiguráció! Még az ön uralkodója is e jegyben „jár”, így akár ékesszólóan ki fogja tudni fejteni nézeteit, elveit. Szövetségesekre tesz szert, pl. anyagi dolgokat illetően, mert egy húron tudnak önnel pendülni. Annyit azonban tudni kell, hogy önelégültség esetén nagyon elveszítheti a bizalmat, így könnyelművé válik! Így, a szájára veszik a népek, hogy mennyire öntelt és pl. provokatív!


Bika-Hold – érzelmi élmények: önnek ebben a hónapban rendkívülien szüksége van egy remekül működő otthoni kényelemre. A Rák Nap magában hordozza az anyáskodó/atyáskodó énjeit, és kifejezetten élvezni fogja ezt a fajta gondoskodást. Bizonyára jó oka van arra, hogy – mikor, ha nem most – egy gombnyomásra rendben tartja a házát, a környezetét is. Mindeközben szüntelenül ennek az elismerésre áhítozik, és hangoztatja is!


Bika és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények:
mint azt említettem, hogy a Vénusz is a Rák jegyben, ezek ketten együtt álmodozó erőket generalizál majd önben. Jó ez, vagy nem jó ez? Személyes tapasztalatból és tudok meríteni, hogy: a jóból is megárthat a sok – szindróma fog előállni! Öné lesz az irányítás, ha úgy tetszik a hatalom! Nem biztos, hogy mindenki két kézzel fog kapkodni azért, amit talán csak ön akarhat…IKREK (máj. 21-jún. 21):


Ikrek – Nap – életesemények: itt is az van, hogy a Merkúr is a Rák jegyben van! Ön alapból szereti a különleges szavakat és a jelen állás szerint a prosperitáson (jóléten) fog lovagolni! (Az is lehet, hogy én akarok ezzel önben egy stimulációs gyakorlatot végrehajtani!) Lényeg a lényeg, hogy „kitakarodott” az ön jegyéből a Nap, elérkezettnek látja az időt, hogy nagy kiadásokat is megengedhessen magának! Csaxólok, könnyen kapzsiság is kialakulhat!


Ikrek-Hold – érzelmi élmények: a Rák jegy érában ez az felállás – régi asztrológusok szerint – két külön világot jelent! A Nap jegy magában hordozza alapból az érzékenységet. Ezt a Merkúr ilyen esetben felszorozza, így az ön habitusával ellenétes! Játszi könnyedséggel, sokkal határozottabb és gyakorlatiasabb. Nem szívesen írom le – majd kiderül, igazolhatja, vagy nem–mintha, fényévekre lesz másoktól mindenféle kivitelezéseket illetően!


Ikrek és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények: mindig gyanús, amikor egymás mellett össze vannak dörzsölődve a jegyek, ahogy az emberek is. Úgy vélem, hogy azzal lehetek a hasznára ezt tudatom, és azt is, hogy kiváló tanulóidőszak lesz önnek, hogy megfigyeli ki és mi a fontos, s mi nem a mindennapokban. Nem kell „megerőszakolnia magát”, hogy a béke kedvéért elfogadjon ezt-azt, inkább vigyázzon a nyelvére!
RÁK (jún. 22-júl. 22.): BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Rák – Nap – életesemények: végre, vagy ki tudja? Az én számításaim szerint (is), vagy, ahogy a nagykönyvben meg van írva minden a pillanatnyi lelkiállapotától fog függeni. Egy hónapról lévén szó, minden olyan dolog körül forog, hogy egyszer sértődött, máskor romantikus;

vagy egyszer társaságkedvelő, máskor „elegemvanmindenkibőlhagyjanakbékén”hangulatok váltakoznak.

Önmagában ez nem rossz, csak jó tudnia, kiismertük már önt!Rák-Hold – érzelmi élmények: rengeteg közös vonása van a Rák – Nap konfigurációban írtakkal. Beszélhetünk arról, hogy egyes napokon drámai, máskor szenzációéhes. Az érzelmi állapotokat az határozza meg, hogy vajon sikerül-e anyagi jólétet elérnie és megbecsülést szereznie. Senki sem fogja kétségbe vonni, hogy a célja most és mindenkor a biztonságos érzelmi események. Jelen időben, az járja, hogy a szexuális érdeklődése is erőteljes!


Rák és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények: azzal, hogy a főnökét teszteljük mindannyian, önnek könnyed ujjgyakorlat lesz minden. Így teljesen életszerű, hogy ekkor láthatatlanul, vagy teljesen láthatóan a környezetével legtöbbször egyszerre kerülnek hangulati mélypontra, ahogy az ellenkezőjére. Ön, jegyről-jegyre igazi szeizmográfként jelzi, hogy kinek mi a nyűgje, vagy ki a feldobott. Nem lesz irigylésre méltó!
OROSZLÁN (júl. 23-aug. 23.):


Oroszlán – Nap – életesemények: nem szégyen soha, ha önelégült! Ez esetben, hogy miután az elmúlt tizenegy hónapban hol erősebben, hol gyengébben minden ok meg lehetett erre. A születésnapja előtt viszont, az uralkodási vágya jelentősen be fog szűkülni, önmagát kell elviselnie. Ha rám hallgat: ekkor is fel akar jutni fokra a siker létráján. Egy kis időre, és itt és most, a saját érdekében vissza fog venni a vágyaiból!


Oroszlán- Hold – érzelmi élmények: gyakorlatilag alig van különbség az előzőben felsorakoztatóktól. Így, személyesen fogja érzékelni, hogy rá kell ébrednie, hogy ebben a ciklusban az önzése és a hiúsága többet árt, mint használ. Hasznára lehet, ha minden erőlködés nélkül elfogadhatja, hogy olyan dolgokkal fog szembesülni, ahol az érzelmi bizonytalanság még fájhat is. Jelzem, hogy ugyan öntől idegen, felléphet kisebbrendűségi érzet is időközönként!


Oroszlán és az extrém Luna-szerű életélmények: akik valamennyire is, értői és élvezői az asztrológiának tudhatják, van, mikor be kell húzni a fülünk-farkunk, mert ez kell a túléléshez.SZŰZ (aug. 24-szept. 23):

Szűz – Nap – életesemények: abban a jó helyzetben vagyok ilyenkor, hogy ön figyel a részletekre! Így, akár egy szó, vagy egy mondat is elég, hogy reálisan a lehetséges történések köré írja, vagy állítsa be az eseményeket!

Sőt, ön megragadja a lehetőségeket, ami éppen adódik a legváratlanabb, és a legkiszámíthatatlanabb helyzetek közepette is. Miről is lenne szó? A céljait csakis a határozottság révén éri el, így munkabíróan kooperatív lesz!Szűz- Hold – érzelmi élmények: rövid és tömör lesz! Minden olyan hirtelen fog történni, és meglehet, olykor kevés lesz ezt-azt kiélvezni! Nézzük a jó oldalát! A régi asztrológusok szerint olyan embernek, mint ön, ezek, vagy azok a történések nem hagynak elég időt – majdnem semmit – hogy kianalizálja, amiken nem érdemes gondolkodni. Az ön nagy ráérző képességével, azonnal fel is ismeri, hogy mi is a dörgés!


Szűz és az egyéb extrém Luna-szerű életélmények: nekem is szokatlan, de nem is új, hogy vannak olyan hónapok, amikor mindennek lehet örülni, még ha nem is a kedvünk szerint történnek dolgok. Ha, önnek a Merkúr az alapképletében több pozitív fényszöggel bír, akkor pozitívan reagál minden eseményre. Ellenkezőjét nem részletezem! Akkor is, ha gáz van, és összefoglalva ezt a hektikus ciklusát, élvezze ki ezt az időt

folytatjuk….

Steiner Gergely asztrológus

Információ:


skype: steiner.gergely

s.gergely@t-email.hu


steinergergely@gmail.com vagy

+36-30-9391-338 telefonon.