VERTEX PONT A 6. HÁZBAN


Az óra járásával ellentétes irányban haladva:
A Kiválasztott réteg:

itt is fellelhetünk magas pozíciókat betöltőket, akiknek a Vertex pontjuk a 6. Házban áll. Sok közöttük feltaláló, író, mérnök, színész és király, vagy (nemzet) vezető a pontosság kedvéért.

Akinek e szektorban van, azok állandóan kontroll alatt tartja magát. Ahogy korábban szóltam – az asztrológiai számítógépes programokban – le lehet simán „olvasni” szemrebbenés nélkül is.

Akinek e szektorban van, azok állandóan kontroll alatt tartja magát. Ahogy korábban szóltam – az asztrológiai számítógépes programokban – le lehet simán „olvasni” szemrebbenés nélkül is.

Most akinek a 6. Házban van Vertex pontja,

az ösztönösen tudja, hogyan tegye magát hasznossá. Egy pillanatra se feledjük a Vertex-pont az egymás közötti kapcsolódásról szól. Ön gyakorlatias és felettébb igényes ember. Aki össze akarna állni önnel, jó, ha tudja: ön gyűlöli haszontalan dolgokra elfecsérelni az idejét! Minden bizonnyal a hírességekkel kellően tudom valamiképpen ezt reprezentálni!
Ön az a karakter, aki ennek a Vertex-pont tudattalan birtokában ösztönösen érzi, hogy mi lenne az, ami hasznos és célszerű.

Ön az karakter, aki perfekcionista módon le tudja rendezni önmagában is az ellentmondásokat. Ön az, aki egész élete során valójában azzal a céllal inkarnálódott, hogy minden a terv szerint alakuljon, lehetőleg a legoptimálisabb formában.

Ebből a Vertex pontból tudom – megtapasztaltam menet közben – ön igen kritikus lény, de önmagához is kíméletlen és kegyetlen is.

(Nem szükséges sajnálni, mert a habitusának szerves része ez a tulajdonság!) Tehát, ön egy szigorú tárgyilagos típus, aki ezzel kijózanítóan tud hatni mindenki másra.

Azzal, hogy gáncsoskodóan vagy pedánsan viselkedik, ez (is) lehet a „védjegye”, és kevesen tudjuk róla valójában ez egy belső őrlődés. Az ön elemző természete – munkában, párkapcsolatokban, stb. – megértő minden fontos részletkérdésben és el tud igazodni ebben a földi össze-visszaságban.

Az én tapasztalataim szerint el tudja játszani a hattyú halálát, félősnek és óvatosnak is mutatkozik. A lényében van olyan pozitív érzékisége – ahogy szeizmográf is –, és felesleges megkérdezni öntől, hogy miért is van ez így! Magyarán, saját maga sem tudná megadni a kielégítő választ!


Szükséges azt is szóba hozni, hogy az 6. Házban lévő csillagjegy

mellett annak az uralkodója, vagy ha éppen egy másik planéta áll ebben a zónában, annak a figyelembe vétele az értékelésnél kiemelten fontos lehet! (Halkan megjegyzem, hogy mind a négy helyzetben is ez járja!) Az együttállás minden esetben elsődleges, csak annak lehet, ill., van közvetlen gyakorlatilag ütős jelentősége. A helyén kezelem az ő érdekében, ha kérdezné. Ha nem, ez a gyakoribb, akkor éppen elég ennek az ismerete dióhéjban is innen, hogy mit kezdjen ezzel a Vertex-ponttal, ha tudomására jut…

Lássuk a „nagyokat”

és elő lehet keresni a Google-ban, milyen utat jártak be a sikerért: W. Churchill, Benjamin Franklin, W. A. Mozart, Rúzsa Magdi, Horthy Miklós, Bujtor István, Edward Kennedy, Frederic Chopin, Frederico Fellini, Antonio Vivaldi, Ambrus Attila, Antal Imre, P. McCartney, XVI. Lajos stb. Ők lennének 6. Ház Vertex-pont tulajdonosok! (Nincs más teendője – minden erőlködés nélkül – szabad órában, bele lehet olvasni bármelyiknek az élete menetében és tisztább lesz a kép saját magáról is!)

Folytatás következik, és a VII. házas Vertex-ponttal…


ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com


EGYÉB MEGJELENÉS:
https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!