Írta: Sóvári Melinda asztrológus

Nos…hosszú cikkben taglaltam korábban Diana walesi hercegnő születési horoszkópját, és mivel a történelem burkoltan/analogikusan ismételni látszik önmagát, felvetődött bennem a gondolat, hogy ránézek a születési képletére.


Különösebben meg se lepődtem azon amit látok, inkább azon, hogy újabb fényes példáját láthatjuk Kate Middleton születési képletében az asztrológia hitelességének, ami inkább megdöbbentő, hogy ennyire precízen látható mindaz, amit él, élt… és úgy tűnik élni fog…
Nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni, de az analógiák szintjén sok minden kirajzolódik a képletéből.

Megpróbálom laikusok számára is érthetően összefoglalni, amit látok. Ami természetesen saját privát szakmai véleményem, itt ismétlem mindenkori önmagam, nem biztos, hogy ezzel mindenki egyetért.


Az magától értetődő, hogy ha egy nő házasság révén belép egy családba, felveszi annak a férfinak a családi karmáját, mely a család korábbi nő tagjainál is megfigyelhető volt, felveszi a családi karmát.


(Ha első feleség). Amikor egy nő férjhez megy, édesapját, mint a Nap addigi megtestesítőjét életében, lecseréli, és immáron leendő férje válik az ő Napjává. Ezért van az, hogy az esküvőn az édesapa kíséri oltárhoz a leendő arát (ha él természetesen), és nem az édesanya. Mutatva ezzel, hogy Nap szerepe véget ért, és átadja azt a vőlegénynek. Átadva felelősséget, vezetést, és a kötelességet, hogy lányáról a továbbiakban gondoskodjon.

Ha nem él az édesapa, idősebb férfi rokon, vagy unokabáty, fiútestvér teszi ezt meg, hiszen az apa halálával egy „hajadon Napja” a legidősebb férfi lesz a családban.Nos a változások és az események a királyi családban Erzsébet királynő halálával felgyorsultak
,

hiszen az analógia váltás megtörtént. A stabil anyagi jólétet, és testi egészséget magával vitte a sírba. A Bika megbízható, kiszámítható stabilitása immár a múlté... (a királynő Bika jegyű volt). A Bika Uránuszhoz közelítő Bika Jupiter senkit sem fog kihagyni az anyag radikális átalakulási folyamataiból. Ez alól nem kivétel az Angol királyi család sem. Ez az égi állás idén májusban kulminál.


Tudjuk, ismerjük a család múltját, ezzel kapcsolatban nem tudok újat mondani. Azonban meglepő, hogy a jövő is hasonlóképpen látszik kirajzolódni.


Kate Middleton születési képlete:


1982. 01. 09. -én született 19 órakor, Reading, Egyesült Királyság.Oroszlán ASC-e teljesen jól látszik elegáns, királynői megjelenésében. Természetesen segíti, hogy céljait szilárdan tartsa, és mindenáron megvalósítsa. Így, ha döntenie kell, nem esik nehezére a királynői viselkedés, a királyi etikett, elegancia, és a visszafogott, diplomatikus felsőbbrendűség érzés.


Természetesen tudjuk, hogy még nem királynő.
…és éppen itt kezdődnek a bajok…

Horoszkópjuk alapján Vilmos lesz a király elviekben, de Harrynek is megvan hozzá az adottsága, de úgy tűnik övé az alárendelt, azaz második szerep, vagyis Kate a királynői cím várományosa elsősorban.Kate Bak Napja az 5-ös házban, az Oroszlán házában jól áll
, azonban szemben áll Rák Holdjával, és a Szaturnusz egy kvadráttal támadja a 3-as házból, a Mérlegből. A Neptunusz is ebben a házban áll, amely hiába jótékony fényszögekkel kapcsolódik, azt mutatja, hogy a sikerről, a kiteljesedésről, a szerelemről, és én azt gondolom a királynővé válásról le kell mondania.

Tudjuk, hogy a Neptunusz csak addig szorongat, amíg nem tudunk lemondani, amíg el tudjuk engedni az egónkat, és ahol áll, azt a területet az önzetlen/legmagasabb szeretet magasságaiba kell emelnünk. Vagyis mindent megkaphatunk, de csak ha már nem akarjuk. Lehet tehát királynő, de csak akkor, ha már nem érdekli.

Sokáig nyugalom és béke az életünk, aztán egyszer csak egy külső hatásra, egy sorseseményre kiváltódnak a bolygók, és úgymond a sors fel fogja kérdezni a feladatot.

El tudod engedni? Le tudsz mondani? Most, amikor a királynő meghalt, amikor az alig megválasztott király is beteg, idős már, és láthatóan a trón nem sokáig marad osztályrésze?

„Amikor fiatal, életerős férjem a trón várományosa, ráadásul úgy tűnik talán hamarosan? Most mondjak le?”Bizony ha nem sikerül…az élet lemondatja. A sors közbe fog lépni..

Erzsébet halálával megtörtént a felkérdezés, minden megváltozott, ezáltal beindult a királyi családban a feladatok karmikus megélése.

Kate idei Solar képletében egyértelműen látszik a betegség és a műtét is. A Merkúr-Hold-Mars mutatja a hasi, emésztőszervrendszeri vagy nőgyógyászati/esetleg mindkettő/ problémát, a 8-as házban álló Uránusz rosszindulatú daganati műtétet hozhat, 6-os Neptun a kemoterápiás kezelést, stb…

Szerencsére a Jupiter is a 8-asban állt a születésnapján, így nagy eséllyel sikeres lesz ez a műtét hosszú távon is, de a jövő a döntésein múlik.

De miért kell lemondania a hatalomról? Valaki megkapja a tehetséget, adottságot, hogy királynő legyen, és mégis mondjon le?

Nos…, igen, bár logikátlan, de így van. Mindenkinek arról kell lemondania, ami a legjobban fáj. Ami a legnehezebb.

Ez kívülről nem látszik, de Kate-nek nagyon fontos a hatalom, az elismertség (I ház ura 5-ben). Sorsfeladatában megjelenik a viszonzatlanság. Élet-halál kérdése a külső megerősítés, hogy én jó vagyok, szép vagyok, értékes vagyok, szerethető vagyok, kifogástalan vagyok, tökéletes vagyok, fel kell nézzenek rám.

Mindezt azonban csak mások által, mások segítségével, alárendeltként érheti el. Valójában el is érte, csak éppen nem érzi, vagy rosszul érzi magát benne.A Bak egyébként is sokszor önbizalom hiányos, így pedig, hogy a közvetlen közelében királyok és királynők vannak, voltak, álladóan azzal szembesül, hogy nincs saját hatalma, nincs saját pénze, vagyona. Mindene amije van, a férje által van. A Bak fő szívfájdalma, hogy mások célját kell segítenie. Ráadásul Mérleg Szaturnusza van, az önelfogadás kulcskérdés.A 3-as házban álló Plútó nagyon nem szereti, hogy együtt áll a Szaturnusszal,
amely folyton erre emlékezteti, ráadásul ott áll a Mars, akarata mindig efelé vezérelné.

Ráadásul házasságuk nem érett választás, inkább tévesztés. Katenek mivel Bak Napja és Rák Holdja van, kizárólag egy Bak Napú férfire tudna felnézni, mellette tudna kiteljesedni a legmagasabb szinteken. Kate Holdjára választotta férjét, a leendő királyt, ami azt jelenti, hogy Kate sokkal erősebb Vilmosnál (pár hónappal idősebb is nála), ráadásul a Rák és a Bak Nap folyamatos ütközésben vannak.


Van rá esély, hogy Vilmos még éppen az Ikrek jegyében született, de az sem passzol Katehez. A Mars jól áll képletükben, de mivel ők már Nap és Hold, nincs jelentősége.


Nos, ha nem birkózik meg a feladattal, és nem tudja elengedni ezeket a nyilván karmikus feladatokat, nagyon baljós előérzetem van. Hiszen ez esetben élete csak addig tarthat, amíg a jelenlegi király él….hiszen egóból nem lehet királynő.

Királynő akarok lenni… ez nem fog menni…

A betegség azonban lemondatja egójáról, így bízzunk a legjobbakban, és megtörténik az elengedés. Más kerül fókuszba, és nem a hatalom, vagy a királynőség lesz a legfontosabb az életében.

A képletében álló Mars-Vénusz/Merkúr együttállása okán betegsége lehet petefészek probléma, de jelentheti a pár szeretői kapcsolatát is.

Jelenlegi betegsége okán lehetséges (Hold-Uránusz fényszög), a méhével kapcsolatos betegsége, vagy bél probléma (szerintem ez a legvalószínűbb). Mivel rosszindulatú rákos sejteket találtak sajnálatosan nála, ezért az Uránusznak mindenképpen szerepelnie kell ebben a történetben, a kemoterápia pedig Neptunusz. Így a betegsége összetett.Ahogy azonban másnál is, nála is csak élethelyzet változás hozhat tartós gyógyulást. Az ő esetében az egyetlen ilyen, talán a költözés. Harryék a távoli, amerikai élettel nagy valószínűséggel ezt a hasonló forgatókönyvet úszták meg…Nos…mivel sorstípusa önfeláldozó vagy áldozat, (Diana áldozat volt, nem volt választása), bízzunk a legjobb forgatókönyvben, és magától megtörténik benne belül az önfeláldozás.

Természetesen horoszkópjában megannyi érdekes információ található, például, hogy mennyire fontos neki a család és mennyire jó édesanya (Rák Hold), de mindezt a 11-es ház miatt megélheti olyan kötöttségnek is, amely számára borzasztóan korlátozó, és fojtogató is egyben. Hiszen a függetlenség itt nehezen összeegyeztethető a realitással, a feladattal. Lehet ez a dilemma is közrejátszik betegsége kialakulásában, hiszen a Rák Hold és a 11-es ház homlok egyenest ellentétes energiák.

Ugyanezt véltem felfedezni Diana képletében, hiszen nála a Rák Nap és a Vízöntő Hold hozhatta ugyanezt a megélést. Természetesen azt is jelenti, hogy különleges családjuk volt, van.


Kate-nél a VII-es ház a Vízöntőben jelenti, hogy különleges párja, férje van. Aki azonban szereti a függetlenséget, és a szabadságot, ezáltal nem áll tőle távol a szeretői kapcsolat.

Könyvet tudnék írni a horoszkópjáról, de egyenlőre tömören ennyit szerettem volna megosztani Veletek. Kívánom neki tiszta szívből a gyógyulást, hiszen három gyönyörű kisgyermek csodás fiatal édesanyja, feleség, és közkedvelt személyiség.

A feladat azonban feladat…neki is, és mint tudjuk mindig minden értünk van, és nem ellenünk.Áldás kísérjen utunkon, szeretettel
S M


A cikkhez a születési adatokat a www.astrotheme.com oldalról használtam.

Sóvári Melinda asztrológus

Üzenet: csillagmessenger@gmail.com

Honlap: www.csillagmessenger.webnode.hu

Telefon: 06-20-420-8611