Írta: Felkai Tímea karmaasztrológus

5-én, pénteken a Vénusz a tüzes, szenvedélyes, lelkes és őszinte Kosba lép.
Rögtön szextilt alkot a Vízöntő fix, levegős jegyében haladó Plútóval, amely segíti a vénuszi területeink radikális átalakítását.

  • Mi az, ami hiányzik a boldogságunkhoz a párkapcsolatunkban, vagy a pénzügyi teremtő erőnkben?
  • Eddig nem voltunk elég őszinték magunkhoz?
  • Vagy nem mertünk igazán nagyot álmodni a pénzügyi lehetőségeinkkel kapcsolatban?


Most kapunk néhány hetet ahhoz, hogy ezt a kardinális erőt új energiákba emeljük. Amikor tiszta szándékkal és szeretettel teremtünk, akkor benne maradunk az Univerzum bőségáramlásában.

Igaz, ezt a tüzes jegy felhasználható önző módon, amikor csakis a saját érdekeinket nézve élünk bőségben.


De lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy a vágyaid őszintén felismered: mindannyian a legjobbat érdemeljük az élettől, a sorstól… az égiektől… Bátran felvállalhatjuk ezt a karizmatikus erőt, amit a Vénusz és Plútó jelez.


Ezeket a változásokat április 29-ig élhetjük át. Aznap lép át a Vénusz a saját jegyébe- a Bika fix, földies jegyében hosszú távon valósíthatjuk meg.


Amikor a Vénusz valamelyik tűz jegyben tartózkodik, akkor idealizmust és magas szintű elvárásokat jelenít meg az emberi kapcsolataiban. Lelkes, energikus, nagyon impulzív. Előfordulhat, hogy számára a tisztelet és az elismerés fontosabb egy kapcsolatban, mint a mély kommunikáció.


Nagyon impulzív, de nem túlságosan érzelmes. Akkor érez valakit közel magához, ha megoszthatja vele a lelkesedését.


A Kos jegyében arra érez késztetést, hogy folyamatosan hasson a környezetére-emiatt lehet türelmetlen, lelkes. Szinte falja az életet, a lehetőségeket, mert mindent szeretne kipróbálni.

Bátor és kezdeményező, erőteljes vezetői képességekkel rendelkezik. Fontos, hogy azt érezze, ő a legjobb abban, amit éppen csinál. Kapcsolataiban is a vezető szerepre pályázik, ez gyakran okoz konfliktusokat.


A másik probléma,
amikor hasonló vérmérsékletű párt választ magának: ilyenkor impulzív és erőteljes energiák csaphatnak össze.

Eleinte kedves, humoros, élcelődős, ha valaki megtetszik neki, akkor kissé rámenős is lehet. Ha viszont kezd kiszeretni a másikból, akkor sértődékeny és nyers lesz.


Egész élete a verseny és a küzdelem körül forog. Azokat az embereket csodálja, akik keményen harcolnak egy ügyért vagy egy eredményért. Mindig, mindenhol első akar lenni, ezért utálja, ha várnia kell…


Fő hajtóereje az újdonság, ezért mindig valami új lehetőségért, feladatért, kapcsolatért lelkesedik. Pont ebben van a gyengesége is, mivel emberi kapcsolataiból gyakran hiányzik a stabilitás.


Nőként megélve a finomság, a lelki ráhangolódás hiányozhat a szerelmi kelléktárából.
Férfiként olyan nőt keres, aki független, erős egyéniség és nagy szexuális étvággyal rendelkezik.


Mindkét nemre jellemző
a Kos Vénusszal rendelkezőknél, hogy ideálokat kergetnek. Szinte szuper erőt és képességeket keresnek a másikban, amikor azonban kiderül az igazság, akkor csalódnak a másikban. Mindig valami izgalmat keresnek az életükben.


Ezeket a heteket érdemes kihasználni arra, hogy sportosabb, energikusabb életet éljünk.


Áldott jegyváltást kívánok!

Szeretettel,
Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea