Ahány asztrológiai iskola, annyiféle elemzés.
Mindamellett más módszerek is kiválóan működnek, minden attól függ, kinek a kezében vannak ezen elemzési módszerek.Számomra nagyon megkönnyíti a munkát a Sorstípusok meghatározása.

Segítségével sokkal könnyebben tudok tanácsot adni ügyfeleimnek, merre indulhatnak egy elfogadhatatlan élethelyzetből, vagy hogyan tudják jobban elfogadni meglévő nehézségeiket.

A Sorstípusok a Szaturnusz és a Jupiter mint Sorsjelölők „segítségére” működnek, feladatunk beteljesítésében.

Ha nem éljük megfelelően feladatunkat (Szaturnuszt a jegyben, Jupitert a házban), valamint a Napot és Holdat, mint életfeladatot, az esetek legtöbbjében „beindítjuk” a transzcendens bolygó analógiákat. Így csak azok tudnak „visszaterelni” feladatunk irányába.


Elég egy albérletbe költözés egyedül, vagy valamilyen fogamzásgátló használata, tudatmódosító szerek kipróbálása, és máris ott vannak az uránuszi, vagy neptuni analógiák.

Amikor elszenvedjük a visszaterelést, nagyon fájdalmas élményeink lehetnek. Betegségek, balesetek, fájdalmak, veszteségek. Mind mind azt a célt szolgálják, hogy arra ne menjünk ahol rossz, ahol fáj, ahol félünk, ahol meg akarjuk erőszakolni a Sorsunkat.

Célja nem az ártani akarás, hanem a tanulás. Hiszen ezért születtünk.

Ezen bolygók sem nem ártanak, sem nem használnak, csak mutatják az utat, amit be kell járnunk. Ezt pedig úgy mutatják, ahol és ahogy a horoszkópunkban állnak és kapcsolódnak egymással.

3-féle uránuszi Sorstípust különböztetünk meg:


Független
Független vagy kiszolgáltatott
Kiszolgáltatott


A neptuni Sorstípusok, szintén 3:

Önfeláldozó
Önfeláldozó vagy áldozat
ÁldozatE 6 alap Sorstípusba tartozunk mindannyian, de feladataink megvalósítása ezer és ezer-féle módon lehetséges.


A videóban bővebben beszélek erről, és példaképpen egy kiszolgáltatott horoszkópot mutatok be:


Ha megvan a Sorstípus szerinti besorolás és az élethelyzet ismert, akkor egyértelmű választ kapunk arra, hogy hol nem éljük megfelelően a Sorsunkat. Természetesen a Sors számára minden megélés megfelelő, a mi egónk számára nem az. Egyik analógia elfogadhatóbb, mint a másik.

Ebben próbálunk segíteni
ezzel a módszerrel. Például egy kiszolgáltatott horoszkópú ügyfél esetében egy 3-as házas ikrek Hold esetén jobb, ha az illető tanár, vagy a munkája miatt állandóan utazik, kommunikál, mint az, hogy folyton elveszti lakóhelyét és állandóan költözködnie kell.

Ha az elsőt teszi, a Holdat a jegyben éli, ami a valódi feladat. Ha az utóbbit, akkor már a házat éli, ami mindig nehezebb. Természetesen ez is csak nézőpont kérdése, hiszen van akinek az utóbbi felel meg jobban. Egója válogatja.

A lényeg a rálátás, és minél több analógia feltárása az ügyfél számára, hogy tudjon egy jobban, könnyebben megélhető élethelyzetet választani. Vagy ha ez nem lehetséges, ezáltal könnyebben tudja elfogadni az éppen meglévő élethelyzetet.

Szeretet és áldás kísérjen utunkon

S M

Üzenet: csillagmessenger@gmail.com-on

Honlap: www.csillagmessenger.webnode.hu

Telefon: 06-20-420-8611

Sóvári Melinda asztrológus