Hogyan gyógyulhatunk meg egy ételintoleranciából?


Az emésztés, befogadás holdi analógia.

De mivel az emésztésnek különböző szakaszai vannak, így szerepe van a Merkúrnak, a Szűznek, a Skorpiónak, a Plútónak…

Ismét saját tapasztalatokról szeretnék beszámolni, amit bizonyítani is tudok. Így válik hitelessé.

Amíg a lányom meg nem született, semmi különösebb betegségem nem volt. Egy élethelyzet változás az összes életterületre hatással van: betegséget hozhat, vagy vihet. Egy gyerek születése élethelyzet változás, hatással van a munkahelyünkre, az otthonunkra, a szomszéddal való kapcsolatunkra, családtagjainkra, az anyagi helyzetünkre, egészségünkre, gyakorlatilag mindenre.

Néhány évvel a lányom születése után volt egy komoly gerincműtétem, beépítettek hat csavart a gerincembe. A műtét szövődményeként antibiotikumot kellett egy éven keresztül szednem, az emésztésem tönkre ment, húsz kilót fogytam.
Közben egy másik élethelyzetet is váltottam, egyéni vállalkozó lettem. Igazából az emésztési problémák nem közvetlen a műtét kapcsán jöttek, hanem utána.

Mivel a hagyományos orvoslás már nem segített, alternatív gyógymódok felé fordultam, és nagyon komoly candida diétát tartottam, ekkor adtam le a húsz kilót. Viszont a gluténallergiám nem rendeződött.


Sok évvel később ismerkedtem meg asztrológus tanítómmal, mesteremmel, aki az első egyéni konzultáció alkalmával elmondta, hogy az élethelyzetek okozzák a betegségeket, ezen kell majd változtatni.

Elhittem, amit hallottam, és elkezdtem magamon dolgozni.
Hosszú évek alatt, az asztrológiai tanulmányaim közben jutottam el odáig, hogy számomra nagyon rossz élethelyzet változás volt a vállalkozóvá válás.

Mivel az én Napom az 5-ös házban áll, ráadásul még az Oroszlán jegyében, ezért tetéztem a bajt, gyakorlatilag felvettem a napságot, a férfi analógiákat. A glutén, az arany színű búza, Nap szimbólum. Tehát elbillentettem a mérleg nyelvét, mivel a Szűz Holdam az alárendeltséget kívánja meg, és nőként azt ideális élnem. Az élet így tudta kiegyenlíteni…

Mikor évekkel ezelőtt, visszaadtam az egyéni vállalkozásomat, és most már a férjemmel dolgozom, visszaállt az eredeti állapot, úgymond alárendelt szerepbe kerültem vissza, ami nekem sokkal megnyugtatóbb, nem is szerettem egyéni vállalkozó lenni.


Felismertem azt, hogy én nem szeretnék Nap lenni, mégis csak nő vagyok.

Itt indult el a befogadásnak, a nőiességnek a tudatosodása, ahová próbálok inspirálni mindannyiótokat, hogy eljussunk.

Nem minden nő, aki egyéni vállalkozó, lesz gluténallergiás!
Ha nem akarsz családot, gyereket, akkor jó, ha egyéni vállalkozó vagy.

Abban az esetben okoz problémát ez az élethelyzet, ha családot szeretnél. Vagy betársul melléd egy olyan férfi, aki felveszi a holdszerepet, alárendelődik – hosszú távon nem szerencsés, mert nem fogsz tudni felnézni rá, ő frusztrált lesz, stb.

Két éve már nincs problémám a gluténnal, amit a nemrég elvégzett ételallergia vizsgálattal alá is tudok támasztani. Mivel megváltozott az az élethelyzetem, ami a gluténérzékenységet okozta.Annyi ember van, aki ugyanazt eszi, amit én, és ők miért nem gluténérzékenyek? Azért, mert ők a sorsuknak megfelelő élethelyzetben vannak.

Persze benne volt a sorsomban a vállalkozás, de nem az az analógia volt, ami számomra kedvező, ami a kiteljesedésemet szolgálja és ami a boldog egészséges életem alapja.

A tejallergiám továbbra is fennáll, mert olyan élethelyzetben vagyok az otthonomat tekintve, ami még mindig nem megfelelő. Vannak olyan élethelyzetek, amiken nem tudunk azonnal változtatni.

De, amikor eljön az ideje, ezen az élethelyzeten is fogok változtatni,

és biztos vagyok benne, hogy a tejallergiám is el fog múlni.
Miért van ennyi ételallergiás, ha nem feltétlenül a vállalkozás és ennek kapcsán felmerülő dolgok miatt?

Mert a mostani társadalom tele van Nap-Hold problémával, mert a nők felvették a férfi energiákat, és azt hisszük, hogy mindenki csinálhat mindent, és az a jó, ha mindenki egyforma…

Pedig a nő sokkal nehezebben viselni a felelősséget másokért, a külvilágban, ezeket a terheket, az anyagi teremtést sokkal jobban viseli egy férfi. Egy férfi viszont nehezen viseli, ha az otthonában kell helytállni.Bátran keressetek, ha hasonló gondotok van! Meg tudjuk nézni az egyéni horoszkópból, mi az az élethelyzet, ami számodra ideális, ha betegségeid vannak, akkor meg tudjuk állapítani, mi az az élethelyzet, ami nem megfelelő.

Azt nem tudom garantálni, hogy könnyen tudsz is rajta változtatni. De mindenesetre, ha ezek a problémák a felszínre kerülnek, könnyíteni tudjuk a megoldást.Áldás kísérjen utunkon
Szeretettel
Sóvári Melinda

Sóvári Melinda asztrológus

Honlap: www.csillagmessenger.webnode.hu

Telefon: 06-20-420-8611

Üzenet: csillagmessenger@gmail.com