Lehet, hogy rontani fogom egy-két „gyógyító” imázsát ezzel az írásommal, de vállalom. Ismerve az emberi természetet egy kicsit sem aggódom, hogy holnaptól senki nem szalad valódi, vagy vélt gyógyítóhoz gyógyulást remélve. Megváltást, feloldást, vagy a kedvencemet: megtisztulást várva. Mástól.Viszont az van, hogy senki nem gyógyíthat meg, válthat meg, oldhat fel, és tisztíthat meg téged.


Csak TE magad.
Adhat eszközt a kezeidbe, hogy hogyan tudod ezt megtenni, sőt segíthet felismerni a benned működő gyógyító erőket – hiszen minden emberben ott vannak a saját gyógyulásához szükséges erők, ezzel születünk, ezt tudja a testünk, amely mindenáron életben akar maradni, ha csak nem teszünk direkt ellene.

Más adhat technikákat, mutathat praktikákat arra nézvést, hogyan tudod ezt a leghatékonyabban megtenni. De más nem gyógyíthat meg téged a hathatós közreműködésed nélkül.

De az Istennő mentsen meg a rontáslevevőktől, meg átokfeloldóktól. Jó pénzért persze…


Az emberiség ősidők óta féli a láthatatlan erőket.
Akkoriban, tudás híján a természet erőitől rettegtek, saját tetteik következményeinek felismerését még hírből sem ismerték, felelősségvállalásról nem is hallottak. Az írástudatlan, és tanulatlan tömegeket később a vallás tartotta sakkban a büntető istenképpel, a tanulás csak a kiváltságosok privilégiuma volt.

Ma sem azt tanuljuk az iskolában, amire valóban szükség lenne az életben, teljesen felesleges ismeretanyaggal töltik meg a fejünket, vagy olyasmivel, amit a gyermeki tudat még nem képes értelmezni.

Ha a biológiát, fizikát, természettudományos ismereteket, pszichológiát komolyabban vennék a tanításban, sokkal kevesebb megvezethető ember lenne. De mivel a hatalomnak nincs szüksége tudó emberekre, nem baj, ott a vallás, vagy a spiritualitás, aminek bugyraiban megmerülve végül eljuthatunk oda, hogy a betegség, a nehézségek, a rossz időszakok életünkben a büntető isten rovására írandók, na meg átok ül rajtunk, és rontást raktak ránk. És azonnal oldja meg ezt valaki más helyettünk, jelesül gyógyítson meg, illetve szedje le a rosszaságot rólunk.Ha van kereslet, a kínálat is megvan, ez evidens.


Tőlem is rendre szoktak kérni gyógyító energiát, erőt, és persze szedjem le a rontást, meg átkot.
Jajnekem, szegény fejemnek…


Többnyire sikerül megértetnem a hozzám fordulókkal, hogy abban tudok és akarok segíteni, hogyan oldd meg magad saját gyógyításodat,

valamint hogyan tisztítsd meg magad a rád tapadt negatívumoktól. Ugyanis nekem az a célom, hogy minél több önmagára, a világ látható és láthatatlan területeire is tudatos ember legyen.

Aztán persze a technikák átadásán túl gyakorta meg is áll a tudásátadás, mert arra már csak vajmi kevesen kíváncsiak, hogy MIÉRT történt velük, ami.

Ezen túl kevesen jutnak el, jelesül, hogy mélyüljünk már el abban is, mi az ok, ami miatt betegek, rosszul érzik magukat a bőrükben, stb.

Mert ez már fájdalmasabb, kényelmetlenebb lenne, még a végén kiderülne, hogy én magam okoztam saját betegségemet, és én magam tartom „átok” alatt magam, akár mert ezt hoztam otthonról, ezt a mintát, sejtszinten, mert anyám, apám is önsorsrontók voltak, a többi felmenőmről nem is beszélve, és az ő sorsukat viszem tovább saját életemben.

Ez már sok, sokk, hiszen felmerülne a saját felelősség kérdése, még tán a változtatás kényelmetlenségével is szembe kéne néznem, de azt köszi nem…


Lényegesen könnyebb azt hinni, hogy a bajok kívülről származnak, nekem semmi közöm hozzá, csak áldozat vagyok.

Velem is előfordul, hogy nem értem mi miért történik velem, és persze látom a képletemben, megvan az asztrológiai megfelelője, hogy milyen időszak van, ami HAJLAMOSÍTHAT, de nem okozza a bajokat.

Előfordul, hogy ennek ellenére nem látom, mit akartam a szőnyeg alá söpörni, mire nem figyeltem, miben vagyok, ami már feszít, nyomaszt, fájdalmat okoz, annyira, hogy tünet formájában jelentkezik. Ilyenkor egy számomra hiteles emberhez fordulok, mert én sem látom mindig a fától az erdőt. Ha viszont megértem, mert rálátásom nyílik az OK-ra, gyakorta enyhül a fájdalom, gyógyulok, és már csak hozzá kell tennem a bennem élő boszorkány erejét a saját gyógyulásomhoz, felszabadulásomhoz.

Nincs külső segítség nélküled.

A gyógyulást lehet támogatni gyógyszerekkel,
sőt szükség esetén kell is! A testünk egy biológiai egység (is), és hála a Teremtésnek nem kell már szenvednünk, ha nem muszáj. Ezzel egy időben a lelki hátteret is fel kell tárni, és ehhez ildomos szakértő, és hiteles segítő segítségét igénybe venni.


Igen, van a mágia, a teremő erő, de ez nem működik tökéletes hit, és akarat nélkül.

Hangsúlyozom: akarat. Minden mágia, minden segítő technika akkor hat, ha az akaratot képesek vagyunk fókuszálni. És a segítségnek hatalmas tárháza van, az imaginációs gyakorlatokon keresztül, a mágikus technikákon át, amelyekkel önmagunkat tudjuk tisztítani, a segítő beszélgetések, a táplálkozás megváltoztatása, több mozgás, méltatlan kapcsolódások és helyzetekből való eloldódás – ehhez is lehet mágikus segítséget kérni –, szóval be lehet és kell mindent vetni a gyógyulás érdekében.

Az ember nem csak test és nem csak lélek, és nem csak szellem. Mindegyik egyszerre. És a gyógyulás csak akkor történik meg, ha minden síkon segítünk magunknak, magunkon.
Aktív részvétellel, hittel, vággyal, akarattal, elszántsággal, kitartással.

Vadász Mária Magdolna
tradicionális asztrológus,
család-, és rendszerállító,
spirituális támaszadó
Facebook: Csontasszony
e-mail: mariamagdalena7535@gmail.com