Robi barátnője unszolására, allergiás panaszokkal és csontkinövéssel keresett meg. Információs energiagyógyászat kezelést kért, bár a kezelésben nem igazán hitt. Mivel a párjának ebben voltak nagyon jó tapasztalatai, az eredmények őt is meggyőzték, ezért úgy döntött ad neki egy esélyt.


Az aurája a fej kivételével mindenhol erősen szennyezett, emésztőrendszere ill. a csecsemőmirigye energiahiányos volt, ami megközelítésünk szerint az immunrendszerrel áll összefüggésben. Veséi, mellékveséi alulműködtek, információs pontjai, alsó csakrái zártak és blokkoltak voltak. Orrüregei, garat zónája, nyálkahártyái irritáltak és gyulladtak voltak, a vérében az ellenanyagok magas szinten voltak jelen.


A holisztikus megközelítés szerint a betegség kiváltó okát és nem csak a tünetét kezeljük.

Átnézve a rendszerét régi, befagyott blokkot találtam, ami akkor szokott előfordulni, ha annyira fájdalmas egy bizonyos dolog, hogy nem tudunk ránézni, így feloldani sem. Ilyenkor úgy küzdünk meg a helyzettel, hogy „lefagyasztjuk” az érzelemcsomagot, azonban ez a tudatalattinkból ugyanúgy kihat a jelen életünkre, mintha akut traumáról lenne szó.

Teljes testi gyógyítást volt az első lépés,

ahol az energetikai rendszer, szervek és belső elválasztású mirigyek tisztítása és töltése történt. Gyerekkori trauma elszenvedője lévén a harag és áldozatiság energiáit kellett még oldanunk. 3 évesen elzárta magát az élettől, lezárt, ahogy mondani szokták fél szívvel élte az életét. Így megvédte magát a negatív behatásoktól, de a jó energiák sem tudtak közelebb kerülni hozzá.


Az allergia mögöttes okaként oldottunk még azt az élethelyzetet, ami irritálóan hatott rá, amire úgy érzi, hogy nincs hatása, de megbocsátani és továbblépni sem tud tőle.
Az első kezelés után arról számolt be, hogy tünetei elmúltak, kap levegőt, nem fújja az orrát és a szeme sem könnyezik.


A csontkinövés kapcsán a gyulladást és fájdalmat enyhítettük, a csontok szilárdsága miatt valószínűleg újabb kezelés lesz majd szükséges, attól függően, hogy tudja feldolgozni a felszínre került okokat.


További információk a kezelésről:
https://fenymasszazs.webnode.hu/kezelesek/informaciosgyogyaszat/

Kovács Réka
fitoterapeuta természetgyógyász
energiagyógyász

20/515-3769


aranykori.lelekgyogyitas@gmail.com

https://fenymasszazs.webnode.hu