ÍRTA: FELKAI TÍMEA KARMAASZTROLÓGUS

8-án hajnalban Bika Újholdunk lesz, ami együttáll az Uránusz és Jupiter párosával. Zseniális lehetőségeket hozva az anyagi teremtőerőnkben és a szerelemben.


Az újholdak mindig új kezdeteket jeleznek. Csodálatosan jelzik égi testvéreink, a bolygók, hogy ideje komolyan venni a gondolatainkban és a szavainkban rejlő teremtőerőt.


A Bika Újhold egészséggel, szerelemmel, az anyagi stabilitással függ össze. Egy szép otthont, vagy boldog családi életet is kérhetünk.


A szerelem istennője, a Vénusz is itt van, a saját jegyében: a Jupiterrel közrefogja az Újhold szereplőit. Csodákat, optimizmust és szerencsét tapasztalhatunk meg.


A 12-es házban, a karmikus széfünkben ott van a bátor, őszinte felismerések lehetősége. Chiron, a sebzett gyógyító áll együtt a Merkúrral és Eris-szel: ideje felismerni a megbetegítő helyzeteinket, majd kilépni ebből az egészből. ( Ez is egy varázslat…még Plútó is besegít a varázslatos gondolatokkal: l. lejjebb.)


Akár önmagunkat korlátozva, mert nem mertük kézbe venni a sorsunk irányítását. Újholdkor minden sikerülhet, ami új energiákat hoz az életünkbe.

A Chiron az Uránusszal karöltve a különleges gyógyító és öngyógyítói képességeinkre emlékeztet, akár Atlantiszból. 🙂
A Chiron és a Jupiter közötti 30 fokos fényszög az arannyá változtatott karmikus sebeinkről üzen. Ahogy életünk során a sok szenvedésből, nehézségből felálltunk, közben rengeteget tanultunk saját magunkról.
A GONDOLATMÁGIÁT is jelen van, amelyet a Vízöntőben hátráló Plútó erősít : a Nyilasban lévő Pallasz Athéné-vel szextilt alkot.

A hátráló időszakban önmagunkban kell elmerülni: tényleg képesek vagyunk félelmek helyett erőt teremteni? Naponta tapasztalom, amikor az ügyfeleimmel beszélgetek, hogy milyen félelmetes képességünkről feledkezünk el nap mint nap…


Pl. félünk egy betegségtől? Félünk a szegénységtől… vagy a magánytól… Pont ezt tapasztaljuk… a hiányra fókuszálva hiányt teremtünk.Szerencsére Plútó ismét segít,
hogy megszabaduljunk ezektől. Próbáljuk ki, mi lesz az eredménye, ha másként gondolkodunk az életünk lehetőségeire? Azokat támogatja, akik fel mernek állni a mélységekből.


A Rák IC-vel együttáll a karmatörés szelíd istennője, Astraea: bátran és szeretettel változtassunk a sorsunkon.

Micsoda varázslatban vagyunk ismét!


Szeretettel,

Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus

telefonszám: 06-30/483-1594

email cím: felkaitimea@gmail.com

skype: felkaitimea