Írta: Pallai Krisztina parapszichológus

Az orvos
Két teljes nap telt el, hogy le tudok ülni írni.
Hát eljött a pénteki nap, reggel felkeltem, bekértem az angyalokat magam mellé, és megkértem őket, hogy kísérjenek végig az utamon, bekértem, Mihályt, Rafaelt, Urielt, és az ügyeletes angyalt, Metatront. Mihálytól kértem, bátorságot, erőt, tisztességet és nyugalmat. Összességében mindenkit kértem, hogy aki az univerzumban van segítő, az jöjjön ide és kísérjen el az utamon.

Tettem magamra mentális védelmet, hogy bírjam a földi, orvosi mondatokat.

A védelmet mikor magamra teszem, megnézem meddig tart, ez a mentális védelem most nagyon szorosan a fizikai testemnél volt kb 20cm-nyire, az éteri védelem az sokkal messzebb van körülöttem.



Mielőtt beléptem a magánrendelő nőgyógyászati kapuján kértem be magamra fehér fényt, hogy folyjon át rajtam, mert a gyakorlatban tudom, hogy megnyugtat a fehér fény.
Azt hiszem mindent megtettem, hogyha bármi történik, ne forduljak le a kezelő ágyról.😊
Beléptem a váró terembe, szólt a zene, gondoltam magamban: Na olyan jól kitisztítottam mindent, még a zene is szól.😊

  • Leültem, vártam, aki ismeri annak írom: Nem hiszitek el, ki ült le elém a székbe, úgy, hogy felém fordult egész testével.
  • Egyszer csak megláttam Kati nénit: Itt vagyok csillagom, csodálatos utat tettél meg, várok veled.


Azt gondoltam magamban, hogy szerintem teljesen hülye vagyok, annyira izgulok, de épp, hogy ezt kigondoltam, végig se gondoltam, mert kérdeztem, amilyen gyorsan csak lehetett.
Tisztelettel kérdezem az égiek világát, Kati néni velem szemben ül?
Jött a válasz: Igen.


Ohhh, a szavam elállt, az agyam is megállt, mert a lelkemből éreztem a szeretetet. Csak hagytam érezni, nem tudtam több mindent kérdezni, mert a szemem könnybe lábadt és majdnem elsírtam magam.
Csak annyit mondtam: Köszönöm.


Annyit még kigondoltam, hogy vajon honnan tudja, hogy én épp min megyek keresztül?
Jött a válasz: ahogy bekértem az angyalokat, és mindenkit az univerzumból, szóltak neki.
E közben nyílt az ajtó és mennem kellett. Nyugodtan beléptem, nem volt szükséges magyarázkodnom miért jöttem. Az orvos kedves volt, kedves hangja szerintem megnyugtató.


A kezelő ágyra fel feküdtem, semmi negatív energiát nem éreztem a kezelő helységbe, és a negatív szellem lényeket sem láttam, félelem energia nem volt bennem, nagyon, nagyon jó érzés volt, nyugodtan, békésen, tiszta ésszel ott lenni.


Az orvos így szólt: Nincs változás!!! Nem nőtt… 64 mm.
Nyugodt maradtam, érzelmeimet és megdöbbenésemet elrejtettem, annyit gondoltam magamban: Istenem csak 4 mm-rel lett kisebb??
Csalódottságomban és szomorúságomban felöltöztem.


Amíg öltöztem, láttam, ahogy az orvos, egyik vizsgálati papírról az új eredményre kattint, ide-oda, nem szólt, csak annyit kérdezett: panasz nincs? Válaszoltam: Nincs… Nem értette… Ismét megkérdezte pár perc múlva: panasz nincs? Válaszoltam, hogy: Nincs.


Ha nincs panasz, menstruációt nem zavarja, minden rendben van a menstruációval, akkor fél év múlva szükséges visszajönni kontrollra. (Azaz semmilyen műtétről nem beszélt!)
Közöltem vele, hogy más technikákat alkalmazok. Nem válaszolt, fenékizom tréninget javasolt, arról kezdett el beszélni, azt gondolta azt használom más technikának. Csendben maradtam.

Azt mondta: nem szükséges minden hónapban eljönni, ez nem nő gyorsan, elég fél év múlva újra eljönnie. Mosolyogtam magamban, hogy öt hét múlva ismét jövök.😊


Kijöttem a helységből. Leblokkolva éreztem magam, szomorú voltam és csalódott. Az első gondolatom az volt: Túl nagy a hitem.



Ismét fel voltam háborodva, azon a mondaton, hogy: Nincsen változás! Az orvos előtt ott van a bizonyíték, egyik papíron 68 mm áll, a másik papíron 64 mm. Neki ez nem változás???
Haza jöttem, ezen a napon nem tudtam megnyugodni, aludni sem tudtam. Körülöttem a társaim tartották bennem az erőt, hogy ez is változás, a 4 mm is rengeteg.
Másnap sem éreztem magam jól, a lelkesedésem eltűnt, de mégis nyugodt voltam, mert azt gondoltam, hogy tovább kell csinálni.


Összesítettem magamban a történteket:
Jó hír, hogy nem kell műteni, igazából ez volt a célom!
Megkérdeztem önmagamtól, hogy de honnan is indultunk??
A panaszoktól indultunk, a fájdalmaktól, az is egy elért eredmény, hogy a fájdalmaim, a panaszaim elmúltak, és újra jó kedvvel, erővel, a minden napjaimat el tudom végezni és mindennap jól érzem magam!


Tovább kell folytatni, újabb 5 hetet kezdek el.
Újabb nap telt el, megnyugodtam, megkérdeztem önmagamtól, hogy, de miért láttam a szellemi síkon egészséges méhet, mi történt?
És jött a válasz!😊 Hogy megértsem.😊 A föld a legsűrűbb anyag, a fizikai test is sűrű anyagból áll, a szellemtest az viszont könnyű, az öngyógyítás a fizikai síkon még nem látszik, ennyi látszik, a 4 mm.

Miután sikerült megnyugodnom, olyan érzésem volt, mintha még valaki segítene, hogy megértsem a történéseket.

A 4 mm-t hogyan is kell értelmezni?
Körbe, képzelj el egy tojás alakot, ez a tojás alak 4 mm-rel lett kisebb, de körben, minden oldalról, a tojás alak minden oldaláról.

De hát ez nagyszerű!



Egyszerűen le kellett rajzolnom, miután lerajzoltam, láttam nagyjából, mit is és hogyan kell valójában elképzelni, amikor megláttam azt mondtam: Na gyerünk, még öt hét, ha szükséges még öt hét és lesz még nagyobb változás.
Küldöm nektek a rajzot.😊

Folytatása következik.

Pallai Krisztina parapszichológus

Elérhetőségeim: 20/2336024


divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com


divatanc.hu