Kerestem az élet értelmét, miért vagyunk itt a földön, többnek kell lennie a viszálykodáson, a rosszindulaton, a mérgező kapcsolatokon és a pénzhajhászáson túl.

Ez indított el a spirituális úton. Bár azt kell mondjam, hogy az élet maga a spiritualitás, megannyi csodájával és nehézségével együtt. Mert ilyen a világunk, valakinek nagyon jó, valakinek kevésbé. De ezt megtanulhatjuk kezelni, a megoldás a gondolatainkban és érzelmeinkben keresendő. (Ehhez számtalan módszert találhatunk, akár itt a Csillagidő közösségben is.)

Ez a hang mindig csendesebb, mint az egónk hangja, és a szeretet irányába terel. Honnan tudjuk, hogy jó az irány? Amint megérkezik az üzenet, a szív lecsendesedik, és egy belső megnyugvás áraszt el tetőtől talpig. Számomra ez egyfajta lágy erő, egy olyan biztonságot adó nyugodt érzés, mikor az ember azt tudja mondani: hazaértem… De ehhez tudnunk kell vállalni a felelősséget, miszerint

az életemért egyedül én vagyok a felelős.

Engem is mindig ez a belső hang terelgetett és terelget a mai napig, sokszor észrevétlenül az utamon. 20 éve egy hipermarketben dolgoztam, ott találtam rá arra a könyvre (Az enneagram bölcsessége), ami a metafizika és az ezotéria izgalmas ösvényére terelt. Ez a könyv különféle személyiségtípusokról és azok működéséről szól, hogy mivé válhatunk, ha fejlesztjük magunkat. A teszt alapján egy olyan típusba tartoztam, akikből jó terapeuták válhatnak… Ahogy megláttam a terapeuta szót, a lelkem felragyogott. Nem tudtam miért és hogyan, de nekem ezt meg kell tanulnom! Pár napra rá, hogy meghoztam a döntésemet, „véletlenül” egy újsághirdetés került a kezembe, amelyben metafizikai terapeuta képzést hirdettek! Gondolkodás nélkül, azonnal jelentkeztem, és nem bántam meg.

Mivel foglalkozik egy parapszichológus?

Mindennel, ami a fizikain túl mutat… De beszéljen erről az iskola alapítója maga!

„Amikor az ébredés világában vannak az emberek, tehát ébrednek és keresik az eredetüket, és egyre inkább hinni kezdenek… Hisznek előző életekben… és keresik az eredetüket… a szellemi sík felé fordulnak. A szellemi világba pedig bele lehet látni azokkal a képességekkel, mely képességek minden emberben benne vannak. És egyszer csak ezeket a képességeket mi működtetni tudjuk. Egy ideig az ember itt a földön él, és csak azt hiszi, és azzal foglalkozik, amit a fizikai szeme lát és a keze meg tud fogni. De egy idő múlva eljön az igény arra, ez egy lelki igény, a fejlődéssel vele járó igény, hogy tovább is érdeklődjek, hogy ki vagyok én egyáltalán, honnan jöttem, és a tekintetem, ha belenézek a tükörbe, mélyre hatóan hova nyúlik. És mi van még ott titok belül, mélyen bennem, amiről fogalmam sincs az adott pillanatban. Ezekre ad választ a szellemtudomány.”

Hosszú és akadályokkal teli volt az út, mire eljutottam a jelenlegi életemhez, sokszor kemény harcok árán kellett kiállnom önmagamért, a hitem több ízben megmérettetett. Büszke vagyok, hogy nem adtam fel! Mindezért ma már hálás vagyok, mert a folyamatos tanulási és fejlődési vágyam segített hozzá, hogy az utolsó méregfogamat is sikerüljön kitépnem, hogy csak a tiszta szeretet ösvényén haladhassak tovább. Kívánom, hogy Te is találd meg a vállalt utad! Ha segítség kell, szólj!

Szeretettel és fénnyel,

az egyik CsillagLány