Julcsi depressziós panaszokkal keresett meg a múlt héten. Fáradt, lehangolt, elgyötört volt, fáradtságra, energiahiányra, alvásproblémára panaszkodott.


Számos, különböző tünettel keresnek meg mostanában a Vendégeim, de nagyon sok probléma mögött a stressz okozta mellékvese kifáradás tüneteit tapasztalom.


A folyamatos, krónikus stressz jelenlétének következtében a mellékvesék folyamatosan termelik a stresszhormonokat. Ennek következtében alváshiány, depressziós -, szorongásos tünetek, állandó fáradtság, lehangoltság stb. tapasztalható.

Átnézve az energetikai rendszerét nem is volt csoda, hogy ezeket tapasztalta: az aura mérete kicsi, energiahiányos volt, az alsó – és torok csakrái blokkoltak, belső elválasztású mirigyei, mellékveséi alulműködtek.


Ő így ír erről:


„Nehéz élethelyzetbe kerültem magán- és munkahelyi életemben is egyszerre. Kilátástalannak láttam az életemet. Külföldön tanul a lányom, volt egy nagyon jó, barátságos munkahelyem, ami 1,5 év alatt megváltozott, kibírhatatlan lett számomra. Tudtam hat év után mennem kell, ha nem akarok „belefulladni” ebbe a szörnyű légkörbe.


Rékát kolléganőm ajánlotta, hogy szerinte ő tudna nekem segíteni. Megnéztem a honlapján Réka bemutatkozását és jelentkeztem az Információs energiagyógyászat kezelésre.


Megnyugodtam, ellazultam a kezelése alatt!

Négy napja voltam Rékánál és sokkal jobban érzem magam!
Régen nem éreztem magamban ezt a békét! Majdnem az egész éjszakát végig tudtam aludni!


Azt gondolom, hogy van értelme tovább élni, nem húz le az örvény és hiszek magamban, hogy meg tudom oldani az életemet! Köszönöm Réka!”


A kezelés után pár nappal találkoztunk
, alig ismertem meg, kivirult, mosolygott, haja kiengedve, arcszíne, életkedve visszatért.

A ruhái színesek és vidámak voltak, a javasolt világoskék sál pedig nem csak a torokcsakrájának tett jót, hanem a szeme színéhez is nagyon illett.

Elmondása szerint nagyon jól érzi magát, életkedve visszatért, jobban alszik, vidámnak és bizakodónak érzi magát. És mindez (csak) egy kezelésnek köszönhető!


További információk a kezelésről:
https://fenymasszazs.webnode.hu/kezelesek/informaciosgyogyaszat/


Kovács Réka

fitoterapeuta természetgyógyász
energiagyógyász